Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Milline osa on teie meelest parim? |
Tremors |
|
59% |
[ 13 ] |
Tremors II: Aftershocks |
|
18% |
[ 4 ] |
Tremors III: Back to Perfection |
|
13% |
[ 3 ] |
Tremors IV: The Legend Begins |
|
9% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 22 |
|
Autor |
Teade |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 04, 2005 7:21 pm Teema: Tremors I, II, III, IV |
|
|
Hiljuti tv 3 pealt näitas ära ka neljanda osa. Ei kavatsegi pikemalt rääkida, kuulaks teid enne ära .
Mida arvate nendest filmidest ja millist peate parimaks?
"Värinatest" _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Juul 04, 2005 7:49 pm Teema: |
|
|
Film on halva süzheega, keskpärase näitlemisega ning normaalsete effektidega ehk siis väga hea film . Mulle on alati meeldinud sellist tüüpi mõttetused. Mõnusalt humoorikas, eriti meeldis Tremors Neljas Hiram Gummer, kes oli täielik vastand Burt Gummeriga. Kuidas Hiram hakkas ragulkaga laskma püssi kuuli Graboidi poole ja muud totrused mida ta tegi.
Parim oleks siis esimene või neljas, kolmanda koha omanik oleks Aftershock ning Back to Perfection oleks viimane.
Graboids, shriekers and Ass Blasters .
(muide on ka tehtud "Värinad" telesari, mis kestis ainult ühe hooaja.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Juul 04, 2005 8:02 pm Teema: |
|
|
Hääletasin siis 4-nda filmi poolt..kuna ise olen õudne metsiku-lääne fänn.. Hõige rohkem huvitas mind see pardi-tukk. Mustkäsi kelly oli minu lemmik-tegelane seal filmis..
Ega teisedki osad halvad olnud.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vader D Lipnik

|
Postitatud: Teis Juul 05, 2005 10:15 am Teema: |
|
|
Värinad kolm on parim lihtsalt.
MA ei hakka pikka teksti kirjutama. See lihtsalt meeldis kõige rohkem mulle ja kõik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Juul 05, 2005 11:17 am Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Film on halva süzheega, keskpärase näitlemisega ning normaalsete effektidega ehk siis väga hea film . |
Ei saaks rohkem nõustuda . Selline parajalt goofy, kuid siiski täiesti nauditav ajaviide.
Esimest osa vaatasin vaimustusega, teine lisas veel seda lihtsalt rõõmu, kolmas jättis külmaks ja neljas oli hea.
Hääletasin teise poolt. Kahju küll, et Kevin Baconit enam näha polnud, kuid tegelaskuju Burt korvas kõik puudused . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Teis Juul 05, 2005 1:25 pm Teema: |
|
|
endale meeldivad just kõige rohkem 2 ja 3 osa...4-daga nad läksid minu arust veidi alt.. _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2005 10:16 am Teema: |
|
|
4. osa ajal ei olnud kodus, ega teleka läheduses
Esimesed 3 osa on vaadatud. 1 osa oli hea. 2. ka("Sa jätsid raadio maha?!" 3. osa olimõnus ajaviide. Burt oli parim, nagu ikka ja nagu eelmistes osadeski ei puudunud siin mehe-naise teineteiseleidmine.
Tahaks 4. osa ka näha.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2005 2:50 pm Teema: |
|
|
Värinad 3 is da best. Eriti need peerupõletid olid rämedad. Kahjuks pole 1. osa näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 10:14 pm Teema: |
|
|
Tremors 2, teised eriti ei meeldinud. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 8:57 am Teema: |
|
|
ma pean vist ikka esimese osa kõige paremaks kuulutama - ta on lihtsalt seda. Teine tuleks teiseks ja ülejäänud kaks ei jäänud eriti meelde ja need kõndivad ja lendavad ja peeretavad mutandid olid kuidagi ehk üle pingutatud. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Samantha Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 7:38 pm Teema: |
|
|
Hääletasin esimese osa poolt. Seda vaadates olin ma üpriski noor ja see tekitas minus märkimisväärset hirmu, ülejäänud osad nägin ära juba palju vanemas eas ning siis hakkasid mind häirima ebatõetruu "olemus" kui selline...
Aga jah, esimene osa jättis kõige võimsama mulje. _________________ The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. -Oma-
Amanda Tapping and her fans support Hearing Dogs |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 1:54 am Teema: |
|
|
Ma hääletaks samuti esimese filmi poolt ja põhimõtteliselt samal põhjusel, nagu Samanthagi. Veel lapsemõistusega seda vaadates, avaldas film ikka sügavat mõju. Praegu võib neid filme ju ajaviiteks vaadata küll, aga mingi kriitiline hääleke peas ikka norib kogu aeg kõikvõimalike detailide kallal. _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maahaata Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 12:49 pm Teema: |
|
|
Jääb igal juhul esimene. Järgedel on enamasti raske esmaväljalasetega võistelda ja siin ei ole selles osas erandit. Natuke jandi- ja komöödiasugemetaga ta ju oli, aga sisu oli täiesti talutav. Isegi põnevust pakkus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 5:24 pm Teema: |
|
|
Logish, et esimene on kõige parem!
Esimene on esiteks minumeelest hulga reaalsem kui need sita graafikaga pimedad ninasarvikud ja lendavad peerukotid. Pole mingeid arvutieffekte ja gore fännidele on natukene tomatiplöginat ka. Need hiidussid näevad ju küll minumeelest vägagi reaalsed välja. Pealegi on esimene originaalne.
Teine oleks ka hea olnud, aga need ninasarvikud rikkusid liiga ära, ikka ei osata teistmoodi järge teha. Ilmselt on see mingi rühma-otsuse ja kompromissi tulemus (nagu tavaliselt ikka sääraste filmide puhul) ning, et ka rahamehed aru saaksid mismoodi sisu edeneb. Tundub, et vaja oli nii hädasti järge teha, aga ei olnud ühtegi ideed kuidas teha...
Kui teise osa kannatas veel ilusti ära, kuna seal oli lahedaid stseene, siis kolmas osa oli täielik pettumus -- puhas käkerdis! Ma pidin selle ajal magama jääma ning ainuke asi mis vahel nalja tegi, oli ülimalt sitt arvutigraafika ja läbimõtlematus.
Neljas osa oli noh.. hea, täiesti vaadatav, oleks võinud vabalt kolmanda osa asemel olla. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
|