Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Setu Kadett

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 12:36 pm Teema: Babylon 5 mäng(ud) |
|
|
leidsin siis sellise koha
http://ifh.firstones.com/ , kus vabavarana saadaval B5 peli nimega: Babylon 5: I've Found Her
tekkis siis huvi et kas keegi seda proovind ka on ja kui on siis kuidas meeldis , mis muljed jne.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 2:47 pm Teema: Re: Babylon5 mäng(-ud) |
|
|
Setu kirjutas: |
leidsin siis sellise koha
http://ifh.firstones.com/ , kus vabavarana saadaval B5 peli nimega: Babylon 5: I've Found Her
tekkis siis huvi et kas keegi seda proovind ka on ja kui on siis kuidas meeldis , mis muljed jne.  |
Ma olen üks nendest, kes jälgis seda projekti selle algusest peale (mingi 5 aastat). Mäng ise täitsa ok, aga mulle ei istunud see juhtmine mitte kohe. Asi on reaalne. Ntx treeningmissiooni ajal sõitsin lihtsalt edasi-tagasi, sest mootorid hakkasid vedama ja sain paraja hoo, siis pidurdasin hoomaha (läks ikka aega ka) ning uuesti kiirendasin (päris hää kiirus oli). Hüperkosmos pidavat olema üks suurimaid plusse, ma ei tea, pole sinna jõudnud  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Setu Kadett

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2005 1:54 pm Teema: |
|
|
sai nüüd natuke pelatud seda ja pole vigagi, oleks aind pull kui ma esimesest treening combat missioonist edasi saaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2005 5:39 pm Teema: |
|
|
Setu kirjutas: |
sai nüüd natuke pelatud seda ja pole vigagi, oleks aind pull kui ma esimesest treening combat missioonist edasi saaks  |
Ma tegin sama kaugele Leidsin seal hüppevärava ja hakkasin selle juures "pendeldama"  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|