Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 10:35 pm Teema: Pommitagem telekanaleid! |
|
|
Tahaks julgustada kõiki ulmefänne telekanalitele oma soovidest teada anda!
Kui olla piisavalt häälekad, siis võetakse meid ehk ka kuulda ja lisatakse telekavadesse rohkem ulmeseriaale ja -filme.
http://www.kanal2.ee
http://www.tv3.ee _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 10:45 pm Teema: |
|
|
Mul on täpselt sama soovitus!
Mida rohkem on neid, kes oma soovi välja ütlevad, seda suuremad on võimalused ulmesarjade nägemiseks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 01, 2005 6:41 pm Teema: |
|
|
Etv võiks Star Treki varasemaks panna. Kuigi tõelist fänni see ei heiduta aga mina saaks ka siis natuke trekke vaadata. Praegu piirdun ainult ühe osa nägemisega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
trekgeek Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 10, 2005 10:15 pm Teema: |
|
|
Küsimus: mismoodi tv3e pinnida?
Kanal2 olen juba vähemalt aasta nende koduka kaudu perioodiliselt pinninud, aga siiamaani on nad küllalt kategooriliselt EI öelnud. tv3@tv3.ee aadressidele saadetud kirjadele pole kunagi ühtki vastust tulnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Jan 10, 2005 10:19 pm Teema: |
|
|
Kahjuks ei olegi vist TV kolmega muud suhtlemise võimalust, kui neile e-mail saata ja loota parimat.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 10:57 am Teema: |
|
|
Nagu mina asjast olen aru saanud, siis on see TV3 põhiline e-mail: tv3@tv3.ee
Palun hakake seda e-maili pommitama soovidega näha tõsisemaid ulmesarju nagu Star Trek, Babylon 5, Stargate jne.
Hetkel näitab TV3 vaid Cleopatrat ja Angel'it.
Neljapäeva hilisõhtuti jooksevad ka Salatoimikud, kuid sellest on minu arvates väga vähe.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 11:08 am Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Nagu mina asjast olen aru saanud, siis on see TV3 põhiline e-mail: tv3@tv3.ee
Palun hakake seda e-maili pommitama soovidega näha tõsisemaid ulmesarju nagu Star Trek, Babylon 5, Stargate jne.
Hetkel näitab TV3 vaid Cleopatrat ja Angel'it.
Neljapäeva hilisõhtuti jooksevad ka Salatoimikud, kuid sellest on minu arvates väga vähe.  |
Peaks vist jah paar e-maili saatma Star Trek TNG'd võiksid näidata  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 2:26 pm Teema: |
|
|
Launch the Missiles!
Ise pommitan siin vaikselt nüüd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 2:54 am Teema: |
|
|
Kõige mõttekam oleks pommitada ETVd, sest see ei lähtu kommertsist. Tuleks Ilmar raagi käest eraldi küsida. Miks kõik ETV kõrvale jätavad alati? Minuarust on seal parimad filmid olnud alati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 11:37 am Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Kõige mõttekam oleks pommitada ETVd, sest see ei lähtu kommertsist. Tuleks Ilmar raagi käest eraldi küsida. Miks kõik ETV kõrvale jätavad alati? Minuarust on seal parimad filmid olnud alati. |
Asi lihtsalt selles, et oleme ETV-ga juba rahul. ETV näitab juba ulmesarja Star Trek TOS.
Siiski mõte ei ole kaugeltki paha.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:24 pm Teema: |
|
|
Teie üleskutse on üks väga hea mõte. Mulle meeldiks väga kui hakataks näitama Farscape´i, Babylon5 ja Star Trek´e
Kahju see, et Eestis ei ole eraldi vabat Sci-Fi kanalit Selline kanal oleks igati hea ju
Aga jah, ma ka siis hakkan neid pinnima  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:26 pm Teema: |
|
|
Ülihea idee  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 4:42 pm Teema: |
|
|
kanal2 sai kiri juba saatetud
tuli vastus :Tere
Selline võimalus kahjuks puudub.
Loodan, et leiad ka edaspidi meie kanalilt midagi meelepärast vaadata.
Parimate soovidega
Katre Kaare
Programmi planeerija
Kanal 2 _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 8:23 pm Teema: |
|
|
postitasin siis ka oma toetusavalduse....ehk võtavad kuulda  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 8:36 pm Teema: |
|
|
Ka mina lisasin vastuse, loodame, et nad võtavad meie soovitusi kuulda ja hakkavad asju selles suunas ajama.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 10:35 pm Teema: |
|
|
Sai kah midagi lisatud  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2005 5:13 pm Teema: |
|
|
Paistab, et meile pole vastatud . Päris ammu seisab seal juba.
Kahju . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 1:27 pm Teema: |
|
|
tuleb nii teha et kõik foorumi kasutajd saadavad kirja Tv kolmele näiteks, et näidake uuesti Stargate SG-1. igaepäev ja nii näiteks nädal aega või kuu või rohkem kuni ajame neil juhtme kokku.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|