|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 15, 2006 11:53 am Teema: |
|
|
Mulle on ka nädal natuke liiga ebamugav vahe. Eriti käib see pinda animede puhul (need umbes 20 minutit pikad ainult). Samas kui protsessi kiirendada nii palju, et sarjast saaks nädalas kaks episoodi näidatud, siis langeb ka kvaliteet kahekordselt.
"Maratone" vaadata ma ise eriti ei viitsi ega tahagi, kuigi üks kord sai kõik Hellsingi 13 osa järjest vaadatud. Neli ja pool tundi - pole hullu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Aug 15, 2006 12:09 pm Teema: |
|
|
Üks on kindel, maratoni vaatan ära..........
vähemalt proovin, aga on videolaenutuses nägin dvd kõigi 24 osaga... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 15, 2006 2:17 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
velz83 kirjutas: |
Sõbrannaga tegime kunagi mingi 15 osa jutti. |
Sellise vaatamise mõttest ei saa ma aru. Aega peab jätma ka settimiseks, mitte nii et ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Inimene pole võimeline niipalju informatsiooni selle lühikese aja jooksul vastu võtma (see uus info mis tuleb, tõukab vana info välja ilma et see mällu sööbida oleks jõudnud), vaatamine hakkab muutuma pinnapealseks.
Kord nädalas on väga hea sagedus. |
No vahepeal olid suitsu/WC pausid settimiseks ju.
Jah see oli veidi liiga karm, aga mingi 5-7 osa järjest ära vaadates, küll mingid informatsiooni puudujääki ei tule. Kui üksteise otsa vaadata, siis oleks ju tegemist nagu pika filmiga. Kas sa vaatad näiteks pool filmi ära ja siis seedid seda nädala ning siis vaatad teise poole? _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 15, 2006 11:26 pm Teema: |
|
|
Mina vaatasin Losti esimese hooaja ära natuke rohkem kui nädala ajaga - nii umbes kaks kuni neli osa päevas. Ei olnud küll mingit plaani seda nii kiires tempos vaadata, aga pärast iga osa lõppu ei suutnud ennast takistada kohe järgmist jutti vaadata. Pikemaid maratone pole teinud ja arvatavasti ei tee ka; see neligi osa päevas oli minu jaoks natuke liiga palju (sarnase tempoga olen ära vaadanud peale Losti veel ainult Firefly sarja). Samas tagantjärele mõeldes aitas see kiiremas tempos vaatamine sarja tunduvalt paremini sisse elada (võrreldes teise hooajaga, mida olin sunnitud üks osa nädalas vaatama... eriti tüütasid ära need mitmenädalased pausid mõnede osade linastumise vahepeal). Ainuke miinus oli see, et pagana kiiresti sai otsa see hea asi  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Nelj Aug 17, 2006 12:14 pm Teema: |
|
|
Nu ise vaatasin ka päevas ikka 5-6 osa jutti.Lihtsalt vahepeal kiskus asi nii huvitavaks, et lihtsalt pidid kohe edasi vaatama. Ja mingeid probleeme info talletamisega küll ei tekkinud.  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 8:07 pm Teema: |
|
|
Kui me naisega (siin foorumis Sofie) novembris esimese hooaja karbi ostsime... siis hakkasime seda ka ühel õhtul vaatama, et mis see wärk endast siis kujutab... (me polnud muideks kaadritki Lost-st näinud)... järgmiseks õhtuks oli esimesel hooajal ring peal... tõsi, vahepeal sai kuus tundi ka magatud...
Kui nüüd (paar päeva tagasi) teise hooaja karbi saime, siis me enam endile illusioone ei loonud ning teadsime kohe, et kahe päevaga saab vaadatud...
Sellise ahne vaatamise ainus miinus on, et nüüd tuleb kolmanda hooaja karpi järgmise sügiseni oodata... teisalt ei kujuta ma samas ette, et kuidas on võimalik seda sarja vaadata sagedusega kord nädalas... reklaamist ma parem ei räägi, sest reklaamipausid on alati (filmi)naudingu surmaks...
Losti peamine probleem ongi vast see, et tegu on sellise pidevalt järgneva looga ning seetõttu on (vähemasti esmavaatamisel) üsna raske kusagil pausi teha... erinevalt sarjadest, kus iga osa on praktiliselt omaette lugu (a la X-Files, Angel, Firefly)... _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 2:04 am Teema: |
|
|
Ulmeguru kirjutas: |
teisalt ei kujuta ma samas ette, et kuidas on võimalik seda sarja vaadata sagedusega kord nädalas... reklaamist ma parem ei räägi, sest reklaamipausid on alati (filmi)naudingu surmaks... |
Saab ikka, ma olen täitsa elus veel.
Tegelikult on see muidugi tõsi, et sellist jätkuva tegevusliiniga sarja on tunduvalt parem vaadata võimalikult tihti, et vahepeal midagi ära ei ununeks. Näiteks sarja Babylon 5 näidati Kanal2's igal tööpäeval, v.a. reedeti.
Aga reklaamipauside koha pealt ma omadel põhjustel täielikult ei nõustu - esiteks on siis hea üht-teist episoodi kohta notepadi kribada, et hiljem meelde tuleks, millest rääkida ning samuti vahest kööki joogi ning võileiva järele minna. Kuigi selleks saab ka DVD lihtsalt pausi peale panna.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 12:40 am Teema: |
|
|
Ulmeguru kirjutas: |
Kui me naisega (siin foorumis Sofie) novembris esimese hooaja karbi ostsime... siis hakkasime seda ka ühel õhtul vaatama, et mis see wärk endast siis kujutab... (me polnud muideks kaadritki Lost-st näinud)... järgmiseks õhtuks oli esimesel hooajal ring peal... tõsi, vahepeal sai kuus tundi ka magatud...
Kui nüüd (paar päeva tagasi) teise hooaja karbi saime, siis me enam endile illusioone ei loonud ning teadsime kohe, et kahe päevaga saab vaadatud...
Sellise ahne vaatamise ainus miinus on, et nüüd tuleb kolmanda hooaja karpi järgmise sügiseni oodata... teisalt ei kujuta ma samas ette, et kuidas on võimalik seda sarja vaadata sagedusega kord nädalas... reklaamist ma parem ei räägi, sest reklaamipausid on alati (filmi)naudingu surmaks...
Losti peamine probleem ongi vast see, et tegu on sellise pidevalt järgneva looga ning seetõttu on (vähemasti esmavaatamisel) üsna raske kusagil pausi teha... erinevalt sarjadest, kus iga osa on praktiliselt omaette lugu (a la X-Files, Angel, Firefly)... |
Sellega kogu su jutuga olen täiesti nõus.Ise vaatan Losti samamoodi, ikka vähemalt pool hooaega korraga (oleneb muidugi ka, kui palju aega on).Reklaamid rikuvad kogu pinge ja mõnu ära.  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Jan 09, 2007 11:52 pm Teema: |
|
|
Üks üldist laadi küsimus:
misasja need punktid üldse teevad episoodide ees? konsensuse kokkuajamine? Mm.. asja headust/halbust ju hindeid ei kajasta. _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Jan 09, 2007 11:55 pm Teema: |
|
|
sofie kirjutas: |
Üks üldist laadi küsimus:
misasja need punktid üldse teevad episoodide ees? konsensuse kokkuajamine? Mm.. asja headust/halbust ju hindeid ei kajasta. |
Hinded kajastavad foorumiliikmete hinnangut episoodile, s.t. kuidas neile meeldis, skaalal ühest kümneni. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Jan 09, 2007 11:58 pm Teema: |
|
|
mhmh.
aga milleks? mis on selle üldistuse idee? _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 12:05 am Teema: |
|
|
Aga miks mitte?
Näiteks lihtsalt kommentaaridest on vähe, kui tahetakse erinevaid episoode omavahel võrrelda. Teiseks on selline hindamine juba tavaks saanud, eriti välismaistes foorumites. Ja ega see numbri panemine ei ole ju kohustuslik.
Ja muuseas, ma ei taha küll öelda, et selliseid asju küsida ei või, aga jätab kangesti tülinorimise mulje. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 4:36 am Teema: |
|
|
Hihii
Tähendab, mu meelest on Lost suht terviklik, et osasid pole nagu vaja eraldi hinnata, seepärast
küsisin.
ei norind. _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 2:23 pm Teema: |
|
|
http://www.postimees.ee/150207/esileht/meelelahutus/245108.php
Ai-ai-ai.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 2:46 pm Teema: |
|
|
Kes teab, aga arvata võib, sest Lostil peaks olema päris palju vaatajaid.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 6:49 pm Teema: |
|
|
mhmh. Ei usu, et nii palju vaatajaid kogunud sari pärast teist hooaega katki jäetakse  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Reede Veeb 16, 2007 12:08 pm Teema: |
|
|
Siit moraal, pole mõtet kohalike telekanalitega arvestada... tünga saad igal juhul... kuigi ma ei saa aru, et kuidas see nupuke mõjustab Kanal 2 kava..? _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
duncan Leitnant

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 9:20 pm Teema: |
|
|
Lost`i maraton kanal 2-s.
Alates 5. augustist jõuavad kolmel järjestikusel pühapäeval eetrisse kõik sarja 2 hooaja kordusosad.
Kellel mõni osa vahele jäi, on hea võimalus need ära vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|