|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 6:43 pm Teema: |
|
|
TV3 puhul (eriti kordustega) on suht lootusetu miskit korda ja süsteemi oodata... mäletan, et kuidas nad selle Buffy kordusega solberdasid... miski 3 või 4 hooaeg, alguses kolm osa nädalas, siis kaks ja siis jälle kolm jne. _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
andi Kadett

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 9:08 am Teema: Ootame, loodame |
|
|
Igastahes mina loodan et saame seda sarja sel kevadel TV3-s näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 11:14 am Teema: |
|
|
Ee, see jookseb ju praegu
edit: Minu paha, ei jooksegi... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 8:37 pm Teema: |
|
|
Palju õnne rahvas...Teisipäevast jookseb J Ä L L E TV-3 s Knight Rider... No mida fucki on vaja seda jälle näidata. Alles ta minuarust jooksis ja juba jälle. Mõne TV-3 bossile peaks vist pähe laskma...Hea meelega kordaks Tulnuka enimkasutatud sõnu siin, aga siis vist antaks modede poolt panniga...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Reede Veeb 16, 2007 12:26 pm Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Palju õnne rahvas...Teisipäevast jookseb J Ä L L E TV-3 s Knight Rider... No mida fucki on vaja seda jälle näidata. Alles ta minuarust jooksis ja juba jälle. Mõne TV-3 bossile peaks vist pähe laskma...Hea meelega kordaks Tulnuka enimkasutatud sõnu siin, aga siis vist antaks modede poolt panniga...  |
Ja muide Homsed uudised tv3 näitas ilusti lõpuni ning nüüd jälle algusest peale
e: tegelt ma pole isegi kindel, kas näitasid lõpuni, igatahes paar päeva tagasi hakkasid jälle otsast peale seda jura eetrisse laskma  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 17, 2007 2:31 am Teema: |
|
|
See ei ole nüüd teemakohane väide, aga mehed... ja naised - kas keegi on ära lugenud, mitu ringi on TV3 A-Rühma näidanud?
Knight Rider ja Homsed Uudised on lapsekingades alles... esimest on ikka paar korda rohkem näidanud kui teist, aga see selleks. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 17, 2007 4:51 pm Teema: |
|
|
Homseid uudiseid nägin ma kunagi ammu (90ndatel) ja alles hiljuti sain teada, et need jooksid taas, aga kas siis ka vahepeal on näidatud?
btw: ei tea telekava, sest pole teleri lähedal enne kella 7-8t õhtul  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 9:01 pm Teema: |
|
|
Vaat just selliste jamade pärast ma televisiooni eriti ei armastagi ning eelistan filme vaadata endale sobival ajal...
Esiteks kipun ma sageli nö. maha magama miski sarja aja ning teiseks panevad telekanalid ka sageli ise pidurit...
Samas huvitab mind tõsimeeli, et kas Knight Rideril on tõesti mõni fänn... vähemasti, et kas sel sarjal on Eestis sedavõrd rajult fänne, et seda peaks ikka ja uuesti näitama..?
A-Team on vähemasti naljakas, kui palju järjest ei vaata.
*
Minuga on nõnda, et kui satun kogemata teleka ette ja sealt tuleb A-Team, siis 50% juhtumitel jään ma vaatama... Knight Rider (ja kasvõi homsed ajalehed) on filmid, mille puhul ma teleka kohe kinni panen... _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 10:49 am Teema: |
|
|
ma millegi parast väga ei usu, et bsg uuesti tv3-e jõuab.... neil ju mingil ajal oli seal neljapäeva õhtul ulmesarjade näitamine alguses oli taken (väga 5+) ja siis bsg.. alguses ju tv3 tegi bsg-le suht korralikult reklaami ka mingi 2-3 nädalat juba ennem kui see tuli kavasse, iga suurema reklaamipausi ajal näidati ja kiideti... aga siis kui olid neljapäeva õhtutel paar osa ära näidanud, tuli auk sisse ja siis hakkas olema sellel suht ebarealistlikul ajal mingi 2-3 vahel öösel reedel vastu laupäeva.... sellisel ajal ei sa väga reitingust rääkidagi ju enam
Ulmeguru kirjutas: |
A-Team on vähemasti naljakas, kui palju järjest ei vaata.
*
Minuga on nõnda, et kui satun kogemata teleka ette ja sealt tuleb A-Team, siis 50% juhtumitel jään ma vaatama... Knight Rider (ja kasvõi homsed ajalehed) on filmid, mille puhul ma teleka kohe kinni panen... |
njah seda kyll... A-team võib ka mingi 10 korda vaadata, osad on naguni enam vähem peas kõik... aga ta ikka selline fun
ps, AirWolf võiks uuesti näitama hakkata! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
 |
Ulmefoorum.eu
-> Ulmesarjad |
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10 |
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|