Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
22% |
[ 2 ] |
9 |
|
11% |
[ 1 ] |
8 |
|
11% |
[ 1 ] |
7 |
|
22% |
[ 2 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
33% |
[ 3 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 9 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 8:35 am Teema: nuBSG - 3x17 "Maelstrom" |
|
|
Starbucki minevik tuleb teda kummitama, Adama kahtleb tema võimes tööga hakkama saada
Hmm... Arvasingi, et nii lõpeb, aga suht uskumatu oli, et ta nii oma otsa leidis. RIP. Arvasin, et Kara sureb lahingus "üllalt" nagu enamus kangelasi, aga selline lõpp tuli täitsa üllatusena. Kahju, et tubli Viperi piloot surma sai...
9/10 _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 9:55 am Teema: |
|
|
Starbuck saigi surma, äkki on ta Cylon  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 4:25 pm Teema: |
|
|
4 punkti.
Täiesti mõttetu episood minu arust, seda enam, et Kara surma sai. Kogu sellel lool polnud ju tegelikult tema surma järel enam üldse erilist mõtet. Ainus lootus on see, et kui Kara tõesti cylon on, siis saab ka see episood mingisuguse tähenduse. Mulle meeldivad hea mõttega episoodid, kuid see minu jaoks nende hulka ei kuulu.
Halb idee, igav teostus. Jälle üks venitamise episood. Eelmine kord oli hea, aga nüüd langes sari jälle tagasi sellesse madalseisu.
Kara surm aga mind eriti ei liigutanud, ta on alati olnud selline ebameeldiv tegelane.
Tõesti loodaks, et varsti asutakse asja juurde, sellised episoodid panevad haigutama. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 4:31 pm Teema: |
|
|
Kara ei ole surnud . Tal on saatus, ma mõistsin asja nii, et temaga juhtus sama, mis Daniel Jacksoniga SG-1es (Ascension jne). Ma ise küll ei ole vaadanud vana BSG-d, aga kas ka seal ei jäänud Starbuck kaduma, mingi teema oli seal "Ship of Lights"-iga? Ja siis BSG 1980-s Starbuck tuli tagasi. Olen täiesit kindel, et Starbuck naaseb 4. hooajas. Ei muretseks eriti. Episoodile annan 7 punkti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 4:34 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Kara ei ole surnud . Tal on saatus, ma mõistsin asja nii, et temaga juhtus sama, mis Daniel Jacksoniga SG-1es (Ascension jne).. |
Võibolla tõesti jah, aga see oleks kogu selle loo juures minu arust veel hullem.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 4:45 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
SinkaVonka kirjutas: |
Kara ei ole surnud . Tal on saatus, ma mõistsin asja nii, et temaga juhtus sama, mis Daniel Jacksoniga SG-1es (Ascension jne).. |
Võibolla tõesti jah, aga see oleks kogu selle loo juures minu arust veel hullem.  |
Aga see on enam-vähem ainuke võimalus, kuidas Starbuck saab tagasi tulla. Ma pole kunagi aru saanud sellest, et inimesed pakuvad et ta on Cylon, üldse mulle käib see Viimase Viie Cyloni teema närvidele. Isegi kui keegi inimtegelastest on Cylon, kuidas nad uuestisündida saavad? Ülejäänud Cylonid ei tea isegi, kes Viimased Viis Cylonit on, neil ei ole ju sobivaid kehasid kuhu saaks downloadida.
Kuigi, kui keegi märkas, siis enne kui Kara Viper plahvatas näitas kuidas ta seda 'eject' kangi hoidis. Samas, Lee ei nöinud, et Kara oleks Viperist pääsenud. Eks näeb. Kahju, et 4. hooaega peab 9 kuud ootama.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 11:37 pm Teema: |
|
|
Mõttetu osa... Isegi kommenteerida pole eriti midagi.
4 punkti minu poolt _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 3:48 pm Teema: |
|
|
Hmh... nojah, seda osa oleks saanud kindlasti ka huvitavamalt teha ja ega seal midagi põnevat tõesti ei olnud. Kara jah, vaevalt et surnud on - küll kuidagi tagasi tuuakse. Vähemalt mingil kujul.
Võrdlus vana BSG-ga ei ole küll päris täpne:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lieutenant_Starbuck
Njah, ei ole nagu midagi öelda selle osa kohta eriti, sest keskendus see ju vaid Starbuckile ja tema ebameeldivale emale. Loodetavasti oli see kõigest ühe huvitama loo esimene vaatus.
4 punkti. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Märts 12, 2007 9:21 pm Teema: |
|
|
mulle meeldis 10pts (lootusel, et kara on cylon, muidu 1pts oleks paras selle osa eest) sest minujaoks on kara lemmik tegelane selles sarjas
aga järgmine osa tõotab väga huvitav tulla, kohus baltasari üle... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 03, 2008 8:46 am Teema: |
|
|
Et jah. Natuke segaseks jäi minu jaoks see lugu. Arvatavasti tuleb Kara mingil kujul siiski tagasi. Kahjuks.
7/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|