Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Lemmik kanal? |
ETV |
|
36% |
[ 13 ] |
Kanal 2 |
|
16% |
[ 6 ] |
TV 3 |
|
47% |
[ 17 ] |
|
Kokku Hääli : 36 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 9:08 am Teema: |
|
|
Kanal2 on minu silmis täitsa ära vajunud just tänu Reporterile ja iga sarja/filmi/saate juures "hitt"-toonitamine. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 12:23 pm Teema: |
|
|
See Reporter on neil paras SL õhtuleht või Kroonika. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 12:27 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
See Reporter on neil paras SL õhtuleht või Kroonika. |
Reporter pole uudiste saade, see on meelelahutussaade ja kui värve vaadata (kollane) saab aru, mis tüüpi saatega tegu... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 4:56 pm Teema: |
|
|
Reporter oli algul uudistesaade, kui see tuli. Praegu aga kollane kirjandus, kus iga paari min. tagant on reklaam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rd Kadett

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 5:13 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Reporter oli algul uudistesaade, kui see tuli. Praegu aga kollane kirjandus, kus iga paari min. tagant on reklaam. |
esimestes saadetes oli ju veel rohkem meelelahutust, rate rubriik ja puha
eriti lahe on pidev kordamine millest saates juttu tuleb. üldiselt ei ole kanal 2 mõtlevale inimesele mõeldudki ju. ma vaatan aint etv ja mõnda tv3 saadet. _________________ Linux on nagu naine. Mingi üldine ilu standard on olemas, aga see ei tähenda, et kõigile selline peale läheks. Ja mõnele meeldivad hoopis mehed. Need on Windowsi kasutajad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 5:47 pm Teema: |
|
|
Oh neid aegu kui oli TV1 ja Kilpkonn Kipsi lastekas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Märts 07, 2006 2:58 am Teema: |
|
|
Kõik kolm on saast...Kuigi kanal 2-le tuleb au anda, et vähemalt Babylon 5 näitasid algusest lõpuni ära-5+ neile selle eest. Viimasel ajal ei ole eriti telekat vaadanudki, sest see saast, mida nad näitavad, ajab südame pahaks. Mõni üksik saade on vaadatav, tv3 pangu ennast üldse põlema selle seatembu eest, mis nad Galacticaga tegid... VÄRDJA KARI... _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 28, 2006 2:58 pm Teema: |
|
|
Tundub, et kanal 2 hakkab aina paremaks muutuma. Peale selle, et just tema ostis endale LotR-i näitamisõigused, on nüüd kavas ka Kill Bill ja Sin City. TV3 aga orienteerub ikka vaid vaatajate arvule ja näitab igasugust saasta. Mitte et ka sealt vahel häid filme ei tuleks, või et Kanal 2 saasta ei näitaks. Lihtsalt vahelduseks Kanal 2 näitab ka midagi väärtuslikumat, kui Van Damme märulid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Aug 07, 2006 7:46 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
I-le pani täpi õhtused väärtfilmid - eriti Korea omad. |
Selle lausega Wendelh, võitsid sa mu südame. Arvatavasti pidasid silmas Kim Ki-Duk paari filmi mida ETV teisipäeva õhtuti näitas. ETV näitas kunagi pea kõik Takeshi Kitano filmidki. Mõnus ! Hääletasin ka ise ETV poolt, kuna näitab ainukesena maailmakino ja väärt dokumentaalfilme. Kardan siiski, et liigub peale Raagi lahkumist mainstreami suunal, isegi YLE 1 on aastaga kehvemaks muutunud. Telekanaleist üldse vaatan enim Soome riigitelevisiooni, ehk YLE´t. _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 8:20 am Teema: |
|
|
Tegelikult polegi millestki valida...
Elan maal ning siin on korralikult näha vaid TV3... Kanal 2 on praktiliselt nähtamatu ning ETV pilt on selline, et väärtkino vaatamiseks see küll ei kõlba... kurb muidugi, kui riigitelevisioon kogu riigis nähtav pole... _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 9:18 am Teema: |
|
|
Aga mul maal vahest võtab isegi Läti ja Vene kanaleid paremini, kui eesti  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 12:04 pm Teema: |
|
|
Trash kirjutas: |
Wendelh kirjutas: |
I-le pani täpi õhtused väärtfilmid - eriti Korea omad. |
Selle lausega Wendelh, võitsid sa mu südame. Arvatavasti pidasid silmas Kim Ki-Duk paari filmi mida ETV teisipäeva õhtuti näitas. |
Täpselt. "Samaria" ja "Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom" olid kindlasti need, mida ma esmakordselt just ETV pealt nägin. Kustumatu mulje jätsid igatahes mõlemad.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 2:27 am Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Tv3 kuna seal tuleb tavaliselt parimad filmid. ETV on kuidagi üksluine ja Kanal 2 on veel vaadatav. Kuigi TV 3's on palju reklaame. Mäletan kui vaatasin oma lemmik filmi nimega Die hard ja jäin reklaami ajal magama.  |
Seda postitust lugedes hakkab mul halb.
Kuigi viimasel ajal televiisorit väga harva vaatan, on hakanud mulle enim meeldima ETV. Ükspäev oli terve öö 4 õudukat järjest ning tegu oli üsna kvaliteetsetega kusjuures. Mudu on üldse tihti Aasia filme palju, nagu Vibu, Oldboy ja just hetk tagasi lõppes Zatoichi - pime samurai, mida ka vaatasin. Ainukene nõme asi on vast see, et need filmid tihti suht hilja on, nagu täna.
Tore et ka mõni kanal suudab edastada väärtfilme, mitte ainult järjekordseid Van Damme või põnevus/action filme. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 12:11 pm Teema: |
|
|
Ma ei vaata enam peaegu üldse telekat. Kahvel ja ärapanija on need saated millele aeegajalt pilku viskan. Filmivalikud on nii kanal 2-s kui ka TV 3-es järjest halvemaks muutunud. Ükspäev satusin poole silmaga telekat vaatama ja nägin seda http://imdb.com/title/tt0117688/ krt nutt tuli peale Ja ETV filmid on kuidagi veidratel aegadel vms. igatahes kunagi ei satu neile peale. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 4:05 pm Teema: |
|
|
ETV filmid on minumeelest kõige paremad. Ma naersin end nende Shakespeare'i komöödiate ajal küll vigaseks. Mingeid Kanal 2-e Mutant 3-esid ja TV3-e igavesti kestvaid kordusi küll eriti vaadata ei viitsi. Ning ETVl on väga vähe saatevigasid.
Võibolla mängib siin ka suurt osa Terevisioon, mis mind igal hommikul üles äratab ja mille pärast ma tihti kooli hiljaks jään. Siis on veel Pealtnägija. Tv 3 Kahvlit vaatan ka, aga noh, see on selline ajaviitesaade, suht mõttetuks muutunud. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
|