Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Märts 12, 2007 5:24 pm Teema: ulmelood |
|
|
Täna sõitsin autoga mööda koduteed, ning vasakule jäi üks põld. Seal põllul on iga aasta ühe ja sama koha peal katki läinud kombain. Mõned nädalad peale viimast viljalõikust (aastad tagasi) kuulsin sellist asja, et põllul olevat ufolaeng. Et ufo seal olla käinud, on tunnistajaks kolm inimest . Kõikide kirjeldused on täpselt ühesugused. Põllul olen käinud sada korda, ent mingeid viljaringe ja muud ebatavalist seal märganud pole. Ainult, et. Samal päeval kui kombain viimast korda katki läks, ilmus kombaini alla kolm ruutu, kõik ühesuurused. tänaseks on need sealt kadunud. kuid aegamööda käin ikka veel põllul, lootes näha midagi uut.
Raudselt on teil kah mingeid jutukesi, või mida te ise kuulnud olete... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Märts 12, 2007 6:23 pm Teema: |
|
|
Üks mu sõber rääkis ka, et kui ta veel teismelise eas oli, nägi ka koos isaga merel olles erinevat värvi lendavaid tulukesi. Hiljem sai ka teada, et mõned inimesed rannal nägid ka tulesid mere kohal.
Kuigi olen üldiselt selles asjas skeptiline, siis tuleb asja ka veidi uskuda, et midagi need erinevates kohtades asuvad üksteisele võõrad inimesed nägid ühte ja sama asja... müstika...  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Esm Märts 12, 2007 9:37 pm Teema: |
|
|
Mu ema väidab ka, et mingi 10 aastat tagasi nägi ta UFO-t - mingit asja taevas, mis seisis tükk aega paigal ja siis lendas minema.
Hiljem on veel välja tulnud, et see asi oli sigarikujuline.
Mina ei kinnita ega lükka seda juttu ümber.
Endal pole aga mingeid selliseid kogemusi olnud... _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Märts 12, 2007 10:07 pm Teema: |
|
|
Kunagi umbes 10 aastat tagasi nägin ka kahtlast "tähte" taevas naaberasula kohal. Terve öö nillisin seda ja hommikul lendas see ülikiirelt minema. Isa arvas alguses, et see oli kopter, aga sel juhul on küsimus, et mida teeb kopter terve öö kusagil pärapõrgus? _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 10:23 pm Teema: |
|
|
Olin öösel töl kui nägin taevas ovaalset kiiresti kohta vahetavat ovaali. Hommikuks nuputasin välja - vene piirivalve valgustas sadamast prozhektoriga taevast ja ovaalne valgussõõr tekkis madalatele pilvedele.
Kroonus öösel vahis olles nägin taevas korraga kolme värvilist rõngast. Olid vist punane ,roheline ja helesinine. Mingil määral kattusid nad teineteisega nagu olümpiarõngad. Hommikul kohalikud väitsid, et neid valgusnähte pidid tekitama Kapustin Jarist üleslastud rakettide eri astmed. (Kapustin Jaris asub vene sõjakosmodroom, ise olin sealt ca 200 kilti eemal steppis).
Eestis sellist tähistaevast ei näe... .
Kahjuks on enamikel nähtustel ikkagi maine päritolu. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski-
Viimati muutis seda rincewind (Esm Märts 19, 2007 5:22 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 5:27 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Kunagi umbes 10 aastat tagasi nägin ka kahtlast "tähte" taevas naaberasula kohal. Terve öö nillisin seda ja hommikul lendas see ülikiirelt minema. Isa arvas alguses, et see oli kopter, aga sel juhul on küsimus, et mida teeb kopter terve öö kusagil pärapõrgus? |
Kurat, see lause pani mind mõtlema, ma nägin alles mingi reede öösel kopterit lendamas.. üle maja, kohutavalt palju oli tulesid sellel. kuigi ma ei saa öelda kas see oli kopter.. sest sellel oli hoopis mingi teistsugune hääl...  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 7:30 pm Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
FLT kirjutas: |
Kunagi umbes 10 aastat tagasi nägin ka kahtlast "tähte" taevas naaberasula kohal. Terve öö nillisin seda ja hommikul lendas see ülikiirelt minema. Isa arvas alguses, et see oli kopter, aga sel juhul on küsimus, et mida teeb kopter terve öö kusagil pärapõrgus? |
Kurat, see lause pani mind mõtlema, ma nägin alles mingi reede öösel kopterit lendamas.. üle maja, kohutavalt palju oli tulesid sellel. kuigi ma ei saa öelda kas see oli kopter.. sest sellel oli hoopis mingi teistsugune hääl...  |
Well, see koht oli küll täispärapõrgu (Võhma, Saaremaal) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|