Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tint Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 10:51 pm Teema: Hostel (2005) |
|
|
No tere
Sai täna linnas jalutatud ja juhtumisi ostsin Tartu vanast kaubamajast 44 krooniga Eli Rothi filmi "Hostel" DVD. Jäin täitsa rahule.
http://www.imdb.com/title/tt0450278/
Lühidalt räägib film siis paarist noorest ameerika seksturistist, kes Amsterdami lõbumajasid külastama lähevad. Liigse laaberdamisega vihastavad nad aga kohalikud välja. Sõber saadab nad kuskile Slovakkiasse, kus pidid tüdrukud paremad olema. Noh, pärapõrgusse kohale jõudes on algul orgiad missugused, kuid toibudes avastavad nad päris karmi reaalsuse.
Pean ütlema, et film on väga karm, eriti brutaalsete stseenidega sisustatud. Samuti on pool filmist suht seksirikas. Filmi teebki omapäraseks just see, et Eli Roth on väga hästi vanakooli seksismist kubiseva splatter tüüpi õuduka realistlike elementidega kokku sobitanud. Pole ka ime, et Quentin Tarantino sellele filmile tunnustust jagas, eriefektid on väga tarantinolikud - vanakool segatud professionaalse uudsusega.
Kindlasti ei soovita filmi nõrganärvilistele. Samuti ei tasu ootama jääda ka puhast õudust, film on rohkem ¹okeeriv, puhas gore, verd ja jäsemeid lendab. Selline mõnus terror. Eli Roth muutub ikka iga filmiga aina paremaks, ka "Cabin fever" oli minuarvates hea, kuigi paljude arvates jäi seal midagi puudu. Kuigi üldiselt mulle teismeliste tapmisõudukad ei meeldi, siis Eli Rothi teosed on alati head olnud. Loodan, et Hostelit selle teise osaga ära ei rikuta...
Vaadake! _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 12:35 pm Teema: |
|
|
Mulle valmistas see film küll pettumuse. Mõte iseenesest oli hea, kuid kogu see piinamine, tapmine ja vere lendamine tundus kuidagi ülepingutatuna ning see rikkus asja kõvasti. Ma nägin seda filmi päris tükk aega tagasi, nii et enam eriti ei mäleta ka, mis seal täpselt oli või mis vastu hakkas, kuid mäletan mõtet, et uuesti ma Hostelit ei viitsiks vaadata.
 _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 1:19 pm Teema: |
|
|
Sisu on tavaliselt selliste filmide puhul just vere ja piinamise toetamiseks, mitte vastupidi. Tuletagem meelde, et tegu on ikkagi vanakooliliku stiiliga. Igasugused verepurske lurtsumised jms, lihtsalt lahe! _________________ Jaapanipärased Hääled
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 4:15 pm Teema: |
|
|
Suurim miinus minu jaoks oli algus, mis venis jubedalt - ikka väga kaua aega läks, et põhipointini jõuda. Sisu iseenesest oli hea, ainult tegelaste sügavusest jäi midagi puudu.
Üldkompott mõjus väga räigena, eriti jäi meelde see Aasia tüdruk ja loomulikult lastekamp... Lõpp oli seevastu korralik. Väga hästi õnnestunud, täpselt see, mida vaataja tahtis.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 5:30 pm Teema: |
|
|
Ma vaatasin ka kunagi seda ja pettusin ka veidi, kuna lootsin midagi huvitavamat - kuna Tarantino nimi käis ikka läbi ja see valmistas millekski ette. Mulle tundus see film veidi igavana... midagi räiget ei olnud ja see aasia tüdruk... ta oli nagu mingi narkootikume täis pumbatud. Kui ikka silm väljas on, siis peaks mingigi agoonia tunne olema - täitsa tuim tükk... oih, rong tuleb - hüppan ette...
see oli ehk veidi julm kriitika, aga nii ma arvan. Varsti tuleb välja ka Hostel: Part 2. Äkki on see parem.
trailer: http://www.apple.com/trailers/lions_gate/hostelpartii/ _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
kbong Kadett

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 10:08 pm Teema: |
|
|
Treileritest ja "Cabin Fever"-st innustuna ootasin ma seda filmi ikka päris kõvast ja oi kui kõva mats käis kui ära nägin. Olin vist enda jaoks liialt kõrgele haipind selle. Ei oskagi öelda, mis puudu oli - võibolla liiga lahja, et horroriks pidada. _________________ i'd give my life to be dead
http://paranoiadisco.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 11:09 pm Teema: |
|
|
Nojah, tegemist ei olegi horroriga tegelikult. On kaks suunda, horror ja terror, kuigi need tavaliselt ühte patta pannakse... Antud filmi puhul on eelkõige visuaal see mis loeb, seega kaldub teos rohkem terrori poole. _________________ Jaapanipärased Hääled
|
Tagasi üles |
|
 |
Fletcher Lipnik

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 5:45 pm Teema: |
|
|
Äärmise lihtsusega rahulduv ja samas kõvasti verd ja piinamist nautiv inimene peaks "Hosteliga" küll rahule jääma. Tegu on mõnusa jänkide meinstriimiga, mille peamiseks eesmärgiks ongi gorehoundide silmad pungi ajada ja kriitikute arvamusest mitte suurt hoolida. Endale üsnagi meeldis. Lihtsuses peitub võlu. Kolmveerand tundi välkuvaid rindu ja ülejäänud kolmveerand tundi piinamist, mis küll ei ole võrreldav näiteks "Ichi the Killeri" poolt pakutavaga, aga siiski päris karm. Hea, et paljud lavastajad (näiteks Darren Lynn Bousman) on Rothist eeskuju võtnud ning shock horrori poole kalduma hakanud on. Vahest aitab uusversioonide ja järgede metsikus maanias ka vaheldust tuua.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
PinkCu Kadett

Liitunud: 25 Apr 2010 Postitusi: 5 Asukoht: kusagil teispoolsuses ringi hõljumas .
|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 6:06 pm Teema: |
|
|
Teine osa meeldis palju rohkem kui esimene. Üldiselt mind ei hirmuta vere lendamine ja ma ei pea seda ka rõvedaks, sest filmides ei ole see päris ja mul eiole peaaegu kunagi sellist mõtetki, et see võiks päris olla. Need lapsed olid tõeliselt hirmutavad. Ausalt öeldes tekkis kohe mõte, et kas see on seal päriselt ka niimoodi. _________________ kusagil kahe maailma vahel tiirleb miski, mida ei ole võimalik seletada mitte millegagi. Oluline on see, et sa mõistad, mis asi on see miski. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|