Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 8:10 pm Teema: |
|
|
Star Trek'i ametlikul kodukal on väljas ka Trekkie'dest inspireeritud iganädalane koomiks "The Trek Life".
Selle nädala oma on siin teile näiteks
http://www.startrek.com/startrek/view/features/treklife.html _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 8:13 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
vicebarbar kirjutas: |
Ma vist nägin poes juba ämblikmehe teist trükki! |
Jajah, ma juba ütlesin seda paar sõnumit tagasi. Palusin esimese osa kokkuvõtet ka, aga sain ilma hakkama, pealegi on mul üpriski selge kujutlus, missugune võis Ämblikmehe esimese osa algus olla.  |
selle sai vist tellida www. lehepunkt.ee _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 1:26 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Star Trek'i ametlikul kodukal on väljas ka Trekkie'dest inspireeritud iganädalane koomiks "The Trek Life".
|
Jah, seda ma olen juba algusest peale lugenud, vahel on päris hea.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 9:01 pm Teema: |
|
|
"Midnight Nation"
Joe Michael Straczynki kirjutatud ja Gary Franki joonistatud.
Ligi 300 lehekülge, JMS peab seda oma üheks parimaks teoseks. Ja õigustusega. Kuigi tuleb ausalt üles tunnistada, et lõpp läks natuke üle minu pea, peab üle lugema.
Lugu räägib LAPD võmmist, kes asub oma kadunud hinge otsingule. Teema läheb hinge (no pun intended), mõnele kindlasti rohkem, mõnele vähem (erinevatel põhjustel). Raamat on hästi joonistatud, Franki stiil sobib suurepäraselt. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 9:57 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Artzz kirjutas: |
|
Jah, seda ma olen juba algusest peale lugenud, vahel on päris hea.  |
Olen ise ka seda algusest peale lugenud ja mõtlesin, et kui keegi äkki ei ole, siis panen selle ka siia üles Mulle teevad need ka nalja korralikult.
*offtopic* - juhtusin just praegu telest vaatama Keskerakonna uut valimisreklaami - "Teeme ära, kui valite Keskerakonna!" ja nii seitse korda... c'mon, hullumajas on lahtiste uste päev. Ma loodan, et ei pahandanud kedagi sellega, aga ma lihtsalt pidin selle siia panema. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 9:48 pm Teema: |
|
|
äsja soetasin ämblikmehe teise trüki, pean ütlema, et mulle ei meeldi see, et ühesse koomiksisse on paigutatud jõhkralt reklaami, ja koomiks on tõesti lühike. Ent art on ikka tasemel!
tekst oli kah huvitav! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 9:17 pm Teema: |
|
|
Noh, käisin ka täna kuskil supermarketis ja sirvisin seda ajakirjadeletti ning juhtus see Ämblikmehe koomiks näpuvahele. Kui ausalt tõdeda, siis eriti vaimustusse ma sellest ei sattunud, maru õhuke ja lihtne. Aga samas ei ole ma seda korralikult lugenud ja on teada tõde, et raamatut ei hinnata kaante järgi. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
cochrane Lipnik

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 6:14 pm Teema: |
|
|
Kas keegi võiks öelda, mis selle Ämblikmehe esimese-teise osa alapealkirjad on või sisu. Tahaks teada, millistele numbritele ingliskeelsetes väljaannetes vastavad. Või oskab keegi seda ehk kohe öelda? Ega ma tea, äkki on välismaal väljaandmiseks ka mingi muu variant loodud, kuigi kahtlen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cochrane Lipnik

|
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 3:03 pm Teema: |
|
|
Hetkel loen Teenage Mutant Ninja Turtles'i koomikseid (digitaalselt, mu rahakott ei võimaldaks hankida näiteks kasvõi esimest volüümi) ning naudin, kõvasti naudin. Ise kauaaegne TMNT fänn, mis küll tõesti algas 80ndate multikaga, kuid enam selle vastu isu ei ole. Koomiksid ja 2003 multikas FTW! Vanem multikas tegi TMNT'st kamba, kes muud ei osanud kui ainult pitsat suhu kühveldada ja esitada erakordselt goofy'likke one-liner'eid. Koomiksitel ja 2003 multikal on aga perfektne tasakaal huumori ning tõsisema loo vahel. Lugege kasvõi seda osa, mis toimub pärast Shredderi tagasitulekut ning näitab, kui raske on kilpkonnadel oma sõbra Leonardo viga saamisest üle saada ning taastada oma ühtsus.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Tmnt_7.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:TMNT1987Series.jpg
Big difference, or what?
Muidu kui Eestis oleks lääne koomiksid poest saadaval, ostaks kõhklemata endale mõned volüümid. Kole kahju, et Eesti (ning eriti Ida-Virumaa, kus mina elan) on nii koomiksite, retro mängude jpm. poolest väga niru. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 3:21 pm Teema: |
|
|
No vähemalt Tallinnas on ikka Apollos Sandmani ja Hellblazeri üksikuid osasid näha olnud. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Mai 25, 2007 2:36 pm Teema: |
|
|
See ämblikmehe koomiks, mis kord kuus ilmub, on üpriski huvi tekitanud. Mul peaks vist kolm tükki neid juba olema ja kunagi ostan vanad ka. Niisama kollektsioneerimise põhimõttel.
Viiendas koomuskis oli huvitav vahejuhtum, kus üks tuumajaama töötaja rääkis, kuidas kõik tema kallal võtavad, et ta Babylon 5'te vaatab - sarja, mille puhul kulub viis aastat, et teada saada midagi, mis esimeses hooajas toimub.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|