Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 11:49 am Teema: star wars lego klipid |
|
|
kes soovivad vaadata:
http://www.lego.com/starwars/anakin.asp
teie muljed neist kõigist kolmest
vaadake need läbi ja pange siia muljed eri episoodidest _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 4:18 pm Teema: |
|
|
Väga hästi tehtud. Eriti veel legodega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 4:33 pm Teema: |
|
|
Tõesti on meeletult hästi tehtud, ma ei kujuta ette kui palju aega sellise asja tegemine võib võtta.
Arvuti graafika ja legod olid ideaalselt kokku sulatatud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 7:08 pm Teema: |
|
|
äge _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 9:46 pm Teema: |
|
|
Väga head kusjuures Minu poolt suur kiitus tegijatele
Kõige paremini meeldis mulle see koht kus Wader ütles Luck´ile, et ta on tema isa ja just see näoilme kui Luck karjus "Noooooooooooooo"
Super koht  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Mai 30, 2005 4:58 pm Teema: |
|
|
Mõned kohad olid ikka vaimustavalt head . Üldse väga hästi tehtud. Au ja kiitus neile inimestele!  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Slice Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Mai 30, 2005 6:42 pm Teema: |
|
|
Hehe. Oli jah päris naljakas. Need tekstid mis seal vahepeal vilkusid oleksid võinud olla natuke...hmm, kuidas seda nüüd öelda...nagu sügavamõttelisemad. Yoda oli nii naljakas seal et ma kukkusin oma tooli pealt alla:)
Kellel veel soovi SW Lego saidil kolada siis soovitan vaadata http://www.lego.com/starwars/default.aspx
See on kah päris naljakas, etendatud on Lego ümbertehtud Episode III nimega Revenge of the Brick. Lõpus läheb eriti naljakaks, minu meelest vähemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kenobi Kadett

|
Postitatud: Esm Juun 20, 2005 8:45 pm Teema: |
|
|
Ei tea, kõik olid hästi tehtud ja mulle nad meeldisid. _________________ Be force,with you. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|