Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 5:20 pm Teema: Babylon 5 ja Crusade algusmuusika |
|
|
Leidsin praegu need... kunagi sai vist googeldatud
Panin need siis oeseli serverisse (jälle ) üles
http://www.oesel.ee/~atk/nodi/B5/
lisasin ka Sierra mängu muusika vms... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 8:27 pm Teema: |
|
|
Minu poolt suur kiitus sulle
Need algusmuusikad on väga hästi õnnestunud.
Neid jälle kuulates jooksid mul otsesesmõttes külmavärinad mööda selga alla sest mõndade lugude dramaatilisus ja tõsisu on lihtsalt võrratu Terve kompositsioon on kaasahaarav ja mõnesmõttes ka võluv. Need algusmuusikad on lihtsalt geniaalselt ülesehitatud. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 8:37 pm Teema: |
|
|
Tänud
Oma lemmikuks on 3. hooaja algusmuusika, kuidagi kõige dramaatilisem neist, 5. hooaja oma on teine lemmik, eriti algus, pärast läheb nätuke liiga läilaks ära. 1, 2, 4 on ka head, aga üsnagi sarnased.
Crusade muusika ei meeldinud mulle alguses üldse, aga hiljem harjusin sellega ja leidsin temas isegi mingi võlu, kuid siiski ei saa öelda, et see Franke tööle vääriline järglane oleks.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 9:17 pm Teema: |
|
|
B5 algusmuusikatest käib üks ja see sama teema koguaeg läbi ju:P Millegi pärast ple keegi teine sellest aru saanud (vahemalt minu teada) :S
Lemmikud on samuti 3 ja 5 . 4 on ka hea _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Reede Märts 04, 2005 9:40 am Teema: |
|
|
njaa ikka tõelised ulme fännid.Iga ulme sarja muusikat teate ja kõike muud kus te selle aja võtate !!! et neid kõik ulme sarju jälgida..... ise suht B5 fänn:PP ja muud nagu ei jõuagi jälgida!!! aga lemmik on 4.hooaja muusika. Edit: ma loodan , et siia ikka päris algajad ulme fännid sobivad  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Märts 04, 2005 12:25 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
njaa ikka tõelised ulme fännid.Iga ulme sarja muusikat teate ja kõike muud kus te selle aja võtate !!! et neid kõik ulme sarju jälgida..... ise suht B5 fänn:PP ja muud nagu ei jõuagi jälgida!!! aga lemmik on 4.hooaja muusika. Edit: ma loodan , et siia ikka päris algajad ulme fännid sobivad  |
Mu lemmikulmekas on ja jääb Babylon 5. Aeg tuleb kust tuleb  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Reede Märts 04, 2005 3:20 pm Teema: |
|
|
Läheb natukene teemast välja. Siiralt vabandan!
becks7 kirjutas: |
...kus te selle aja võtate !!! et neid kõik ulme sarju jälgida..... |
Ma küll ei tea kuidas teiste suhtes on, aga mul on mingi 7-8 aasta peale nähtud ulmekaid ja selline asi nagu B5, mis pealegi on väga hea asi, jääb ikka pikaks ajaks meelde. Ainuke mis kipub ununema on nimed  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|