Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Soobel Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 9:09 pm Teema: 5.element |
|
|
Oli viimasel ajal hea filmielamus. Viimasepeal rezisööritöö, eriti värvikalt möllas seal see diskoneeger. Ohmakad politseinikud ja pähetuubitud ilujuttu ajavad klienditeenindajad kosmosesadamas ja telefonimüügis. Ja muidugi Bruce oma tuntud uimase olekuga väikelaps Millat kantseldamas... GREEN! |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 9:28 pm Teema: |
|
|
Kindlasti on film ääretult hästi tehtud, eriti efektide koha pealt. Enam paremat tuleviku New Yorki (oli vist) annab kujutada.
Eriti meeldisid mulle need lendavad autod, väga ehtsalt ja loogiliselt tehtud.
Samuti tuleb kiita Brucei ja Millat väga hea näitlemise eest. Mõlemad sulasid oma osaga ideaalselt kokku ning see kooslus oli lausa nauditav.
Miinuseks filmile tooks ehk silmapaistva sisutühjuse, need kurjad tulnukad ja järjekordne paha onu olid minu jaoks natuke liiga tavalised. Minu arust oleks võinud neid super näitlejaid ja neid hiilgavaid efekte kasutada raamina hulga parema ning köitvama sisuga filmile.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 10:12 pm Teema: |
|
|
Fifth Element on üks vähestest ulmefilmidest mis on mulle väga kauaks meelde jäänud ja mida niikergesti juba ei unustata. Põimõtteliselt on ülal juba ära öeldud see mis mulgi selle filmiga meelde tuleb.
Kui mu mälu ei peta, siis oli selle filmi rezisööri prantslane Luc Besson. Ta oli ka selle filmi jutu välja mõelnud. Siin räägitakse üldiselt filmide sisust ja antakse head/halba kriitikat selle kohta. Ärge nüüd minust valesti aru saage. See on ka tähts kuid minu arvates pandakse vähe rõhku rezisööridele. Näiteks on Luc Besson teinud veel sellise filmi nagu Leon - The Professional. Minu arvates on see meistriteos. Veel mainin, et tema käte vahel sündis Taxi triloogia. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 11:09 pm Teema: |
|
|
Prantslased teevad muidu ka häid ulmekaid. Näitekes "Surematu" on hea prantsuse ulmekas.
Viiendast Elemendist nii palju, et film on väga hea. Tuleviku on hästi ette kujutatud. Viimati nägin seda filmi väga ammu, aga mulle on üks asi seal segaseks jäänud, see "paha mees", mis pruuni asja hakkas tal peast jooksma? .
Aga jah väga hea ulmekas! 8 punkti!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 9:20 pm Teema: |
|
|
Film meeldis, eelkõige visuaalne pool.Kohati jäi tunne, et Besson on üritanud ulmeparoodiat teha.Kõige hullem oli filmi juures see "diskoneegrer", tema tõmblemiste jälgimine oli lihtsalt tüütu. _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 9:25 pm Teema: |
|
|
Aga selle diskoneegri pealt võib nähe ühte inimese arengu teed. Asi selles, et ma oli pannud tähele kuidas õnnestus näitlejatel nii käituda nagu oleksid nad selles ajas ja nendes olukordades mis filmis olid näha. See diskoneeger oli lihtsalt futuristlik punk Pealegi on te minu jaosk päris he näitleja ja mitte ainult 5 Elemendis. Sellist esinemist nagu ta tegi siin filmis ei suuda igaüks ära teha. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 9:28 pm Teema: |
|
|
Väga hea film oli, 9p tervel
Fifth Element Ultimate DVD (SCIFI'st siis selline tore teade ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 11:56 am Teema: |
|
|
Mis diskoneegril viga oli? Kas te kujutate ka ette, kui palju oleks film ilma selle neegrita igavam olnud?
Võibolla oli ta liiga esiletükkiv, aga sellised detailid lisavad igale loole värvi. Rezi¹ööritöö juurest jäi meelde see tähelaeva start üheaegselt Zorgi lõhkamisega kosmosesadamas ja stjuuardessi orgasmiga diskoneegri all.
Veel muutus diiva Plavalaguna etteaste toon ägedalt, kui areenile asusid need limalõust-sõdurid.
Kokkuvõte: nauditav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 8:46 pm Teema: |
|
|
Mulle see film meeldis väga.
Oli kuidagi selline tore fantaasiaelementidega Sci-Fi tükk, igati nauditav ja puha. Oli head huumorit ja vingeid eriefekte, kõige paremad olid muidugi need lendavad autod - iseasi kui reaalsed nad on, aga coolid olid küll.
Näitlejad olid muidugi ka super - Willis ja Jovovich moodustasid üsna kena tandemi, sobides kokku. "Diskoneegri kohta niipalju, et ta oli ehk tõesti mõneti esiletükkiv, aga see-eest ka koomiline.
Pmst kena muinasjutt
9/10 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 10:02 pm Teema: |
|
|
Ise olen ainult natukene näinud ja siis olin ma ka üsna noor veel(mis ma siis nüüd küll olen... ) ja siis mulle see millegi pärst ei meeldinud. Aga ma ei vaadanud ka lõpuni. Osade kaupa siis kui reklaam oli(vaatasin teist filmi). Nüüd tahaks uuesti millalgi näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Abydos Kadett

|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 5:51 pm Teema: |
|
|
Geniaalne film. Bruce Willise blondid juuksed ja see oran¾ särk ja kõik detailid selles filmis on väga hästi meelde jäänud aastate jooksul. Head näitlejad, hea huumor, hea action ja hea taust ehk siis efektid. Üks mu lemmikumaid filme ja mitte lihtsalt ulmefilmide hulgas vaid ka üleüldse.
"Time not important, life important" |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 6:38 pm Teema: |
|
|
SUPER GREEN! Äärmiselt vaimukas film. Sealt polegi mõtet otsida sügavat sisu, vaid just hoogsat meelelahutust. Your mission is ... to save the World! Otsekohene ja selge  _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 7:08 pm Teema: |
|
|
See Viies Element on lihtsalt geniaalne, raudselt üks minu kõigi aegade lemmikfilmidest. Ja ma vist ei ole ühtki teist filmi nii palju kordi vaadanud kui seda... sellest hoolimata on mul iga kord, kui mõnest telekanalist see film jooksma hakkab, selline tunne nagu oleks jõulud varem kätte jõudnud. (Kuigi mul on loomulikult ka endal see film olemas ja tihti, kui midagi arukamat teha pole, topin selle plaadi mängijasse ja naudin...)
Ja ma tõepoolest ei tea, miks see mulle nii väga meeldib. Selles mõttes, et ma olen näinud mitmeid filme, mis sellest tunduvalt paremad on, aga teist filmi, mida ma nii palju kordi vaadata viitsiks, pole lihtne leida.
E: jee, viiekümnes postitus... lahe  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me
Viimati muutis seda shadowman (Teis Mai 17, 2005 7:12 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 7:09 pm Teema: |
|
|
Jep, ka mullegi meeldis. Ammu nähtud, sellest on küll kahju, kuid mulje järgi mäletan, et tegemist oli tõeliselt hea filmiga. Ja vana hea Willis .
Eriti hästi jäi meelde tuleviku kujutamine. Millegi pärast meeldisid tollal kohutavalt sealsed lendavad autod . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
|