Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 2:14 pm Teema: |
|
|
Endymioni tõus? _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 2:21 pm Teema: |
|
|
Õige. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 4:53 pm Teema: |
|
|
Täna hommikul sündisin ma jurtas, stepi serval, planeedil, mida enam ei ole. Homme sünnin ma kusagil mujal, mõnes teises kohas. Ma ei ole oma valikut veel teinud. Kuid tänane hommik... ah, milline elu! Kui mu silmad olid õppinud vaatama, nägin ma päikesepaistet mahatallatud rohul ja tarmukaid inimesi, kes elasid oma meeldivat argielu. Kuhu... kuhu küll on kadunud see energia? _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 6:07 pm Teema: |
|
|
Frank Herbert "Düüni jumal ja keiser" _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 7:07 pm Teema: |
|
|
Chained Lady kirjutas: |
Frank Herbert "Düüni jumal ja keiser" |
Õige vastus. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 9:19 pm Teema: |
|
|
Ma ei julgenud silmi avada, kuid nägin ka poolsuletud laugude varjust kõike väga hästi. Neiu laskus põlvili ja kummardus minu kohale, õgides mind silmadega. Tema tagasihoitud himurus oli ühteaegu erutav ja eemaletõukav ning kaela koolutades limpsas ta keelt nagu loom.... _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 8:52 pm Teema: |
|
|
Veel üks lõik sellest raamatust:
Armastus, mis mu hinges veel päriselt kustunud polnud, asendus silmapilk vihkamise ja jälestusega; oleks teda tarvis olnud tappa, siis teinuksin seda julma naudinguga. Meid vaadates välgatas tema silmis riivatu helk ja tema huuled kõverdusid himuraks muigeks. Issand, kui vastik see oli! Lapse, keda ta seni oli kõvasti vastu rinda surunud, urisedes nagu konti näriv koer, viskas ta nüüd hooletult maha. _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 9:02 pm Teema: |
|
|
Bram Stokeri "Dracula"?
Esimese tsitaadi järgi poleks küll osanud arvata, et tegu Victoria-aegse kirjandusega...  _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 11:20 am Teema: |
|
|
Kontekstist väljarebituna oli seda esimest tsitaati vist tõesti raske Draculaga seostada
Aga loomulikult õige vastus...  _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 4:00 pm Teema: |
|
|
Järgmine tsitaat samast ooperist
"Samuti tajusin Bulgaaria pinnale-nojah, õigemini asfaldile-astuvates inimestes rõõmsameelsust ja see lõi sassi minu eelneva kujutluse isegi aasta pärast Stalini surma tema süngesse Nõukogude Liitu kuuluvast rõõmutust riigist, mis ei pruukinud oma varjusurmast kunagi ärgata. Istanbulis Bulgaaria viisa saamisega-meie teed sillutas muidugi tunduvalt Turguti sultanlik sponsorlus ja tädi Èva tuttava kõned Sofiast-seotud raskused olid minus selle riigi suhtes kõhklusi tekitanud ning tujutud bürokraadid, kes Budabestis meie passidesse lõpuks tõrksalt templi lõid, mõjusid mulle ängistavalt. Helen pihtis mulle, et teda teeb närviliseks ainuüksi tõik, et Bulgaaria saatkond oli üleüldse nõus meile viisasid väljastama.
Kuid bulgaarlased näisid mulle hoopis teise rassina." _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 5:42 pm Teema: |
|
|
Ma tean õiget vastust, aga kuna mind nädalavahetusel arvutis pole, siis ma ei vasta praegu... kui veel vastamata on, siis teen seda pühapäeva õhtul...
Vastuseks on iseenesest loll raamat... peaks sellele kunagi BAASis ühe (maksimum: kahe) panema...  _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Kolm Sept 26, 2007 2:13 pm Teema: |
|
|
Õige. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 01, 2007 2:49 pm Teema: |
|
|
Üks hing hõljus tunnelist välja ning laskus pehmelt Peetruse kontori põrandale. Pühak vedas sõrmega üle nimekirja. Luigi Fabrizzi. Kaheksakümmend kaks. Vanadusse surnud.
"Mi scusi," pomises itaalane.
"Joone taha, palun," pomises Peetrus automaatselt, torgates pliiatsiga põranda suunas.
Härra Fabrizzi vaatas alla. Marmorplaatide vahelt ulatusid esile messingist luugihinged. _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 10:32 pm Teema: |
|
|
Eoin Colferi "Soovileht" . _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 10:52 pm Teema: |
|
|
Pärast laevast lahkumist läheb paremaks. Seni aga istud seal täielikus pimeduses, kiirenduse tõttu kinni mähitud nagu muumia, ning suudad vaevu hingata-teades, et kui peaksidki kiivri peast ära saama, mida sa ei saa, on kapslis sinu ümber ainult lämmastik, ning teades, et igal juhul on kapsel väljatulistamistunnelis tihedasti kinni ja kui laev peaks pihta saama enne, kui sind jõutakse välja tulistada, siis jääb sul üle ainult palvetada ja lihtsalt sinnapaika ära surra, liikumisvõimetuna, abituna. Lõputu pimeduse ootamine oligi see, mis mind värisema pani-mõte, et sind on unustatud... laevakere saab tabamuse ning jääb orbiidile tiirlema, tühi ja surnud, ning sina tiirled varsti samamoodi, suutmata end liigutada, lämbudes. Või prantsatab laev vastu planeeti ja sa saad sel viisil oma jao kätte... kui sa just alla kukkudes ära ei küpse. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Laup Okt 06, 2007 7:41 pm Teema: |
|
|
Õige. Pane uus. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Püh Okt 07, 2007 12:49 am Teema: |
|
|
Mu pilk näeb läbi ajastute surnud prahi
Ja minu puudutustest murenevad kaljud
Mu naerust süttib laastav tulekahi
Ja surelike jaoks on mõtted tapvalt valjud
Kuid kõik see jõud ei aita võita võlu
Mis lahvab kui teel on naerev neidis
Ka jumal igaveste õpib mängu ilu
Et mõista - igavik on peidus napis kleidis _________________ Exact - Web Development, Design & Branding, Search Engine Optimization, Internet Marketing |
|
Tagasi üles |
|
 |
|