Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 4:57 pm Teema: |
|
|
Aga reklaamide kestvusega TV3 ületas ennast... Spetsiaalselt jälgisin kella: algusest 11 min. filmi ja siia 9min.kopikatega reklaami... Aga filmi osa vist oli isegi väiksem, sest ega ta ju täpselt 21.00 ei hakanud vist...Aga reklaam hakkas täpselt 21.11 ja lõppes 21.20.38 See ikka tase...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 5:04 pm Teema: |
|
|
Mina pole ka C.S.I-d näind. A kunagi üheteistaastaselt sattusin üht "Santa Barbara" episoodi nägema ja tegin juba siis endale selgeks, et kui peaksin kunagi sarnasesse olukorda sattuma, ei tohi mingil juhul mõrvarelva üles korjata.  _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 7:38 am Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Aga reklaamide kestvusega TV3 ületas ennast... Spetsiaalselt jälgisin kella: algusest 11 min. filmi ja siia 9min.kopikatega reklaami... Aga filmi osa vist oli isegi väiksem, sest ega ta ju täpselt 21.00 ei hakanud vist...Aga reklaam hakkas täpselt 21.11 ja lõppes 21.20.38 See ikka tase...  |
Ega siin polegi millegi üle imestada, sest kui sarjale on näitamiseks ette nähtud 1 aega ja kui asi ise kestab umbest 40 kuni 45 minutit, siis jääbki reklaamide näitamiseks aega 15 kuni 20 minutit. Tobe, aga mida siin ikka oodata erakanalilt - ka nemad tahavad süüa ja oma naisele kasuka osta.
Ja Jon Snow kommentaarile vastan nii, et teoorias tõesti peaks see kehtima, et esimeste minutite jooksul peaks mingi arvamus kujunema. Samas, kui see seriaal võib alguses veidi uimane olla, siis mõne episoodi vältel võib asi nii käima minna, et enam silmi ekraanilt ära ei saa. Nii et see kõik on tegelikult väga suhteline - kindlasti ei tasuks seriaalide üle otsustada ainult ühte osa vaadates. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 9:21 am Teema: |
|
|
Mnjah, nõus, aga samas siiski minust vist nende Kangelaste vaatajat ei saa.
No ei köitnud kohe üldse. Aga samas ma ei imesta - viimasel ajal ma ei viitsi enam üldse suurt midagi vaadata. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 2:53 pm Teema: |
|
|
Eitea küll, kas ma olen ainus, kellele see sari suht meeldis?
Täitsa vaadatav oli. kuigi, tegelikult. Kaks osa oli liigapalju üheks õhtuks. Igatahes. mõlemad osad said vaadatud. Reklaamipausid võiks muidugi lühemad olla. Paljuparem oleks, kui seda sarja näitaks hoopis ETV. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 7:04 pm Teema: |
|
|
Kusjuures kuuldavasti polnudki TV3 ainus eesti telekanal, kes selle sarja vastu huvi tundis. Aga ju nad siis jõudsid ette... |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Okt 20, 2007 10:53 am Teema: |
|
|
Ma võin seda öelda, et kahe esimese osa põhjal minust vaatajat ei oleks saanud, aga kuna mul oli terve esimene hooaeg ja palju vaba aega, siis sain sarja vaatajaks ja ei kahetse, kuigi teise hooaja alguse ei ole minu arust olnud väga tugev ja on mõningad asjad mis mind selle seriaali juures tohutult häirivad, vaatan seda ikka üpris hea meelega. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|