Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 3:05 pm Teema: |
|
|
milla 02x08 välja tuli, ma ikka ootan ja ootan aga kuskil pole öeldud et see on juba teles olnud _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
SinkaVonka Veteran
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 4:27 pm Teema: |
|
|
2x08 ei olegi veel väljas. Täna õhtul NBC-l alles. |
|
Tagasi üles |
|
|
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 7:03 pm Teema: |
|
|
Olgu neetud see Starman kes ei näita NBC'd
Ega keegi ei tea kus saaks vaadata neid kuskil veebi lehel?
EDIT: Pole vaja just avastasin et VeohTV programmiga saab ka NBC'd vaadata
Kellel pole veel VeohTV saab selle alla laadida siit http://www.veoh.com/veohTV/getStarted.html
Vajutage ikooni peale "Free Download" _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
SinkaVonka Veteran
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 8:44 pm Teema: |
|
|
See ei ole see NBC, mida sina tahad. See on arvatavasti mingi international NBC, vaba kanal. Seal ei näidata neid uusi seriaale jne. Mingi uudised enamjaolt, ma pakun. Isegi kui saa saaksid NBC-d (mida Eestis päris kindlasti ei saa) siis Heroes oleks meie aja järgi telekas ikka mingi kell 3 öösel. |
|
Tagasi üles |
|
|
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 9:20 pm Teema: |
|
|
Seal VeohTv's´on nagu nii moodi et vajutad NBC koonile seal lööb ta ette katekooriad.Valin Heroes ja seal on kõik 2 seasoni osad , välja arvatud 02x08 _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
SinkaVonka Veteran
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 10:45 pm Teema: |
|
|
kangur1000 kirjutas: |
Seal VeohTv's´on nagu nii moodi et vajutad NBC koonile seal lööb ta ette katekooriad.Valin Heroes ja seal on kõik 2 seasoni osad , välja arvatud 02x08 |
Sest 2x08 pole ju väljas veel Aga selles suhtes oli mul siis ikkagi õigus, et ei saa vaadata reaalajas seda, mis parajasti USAs jookseb. |
|
Tagasi üles |
|
|
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 3:26 pm Teema: |
|
|
ma sain siis sinust valesti aru, ma arvasin et sa mõtled nagu TopShop'i kanal ainult müügi asemel on mingid uudised ja muu möga _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 11:02 pm Teema: |
|
|
Nii, unustame nüüd selle VeohTV ja muu jama ja tuleme tagasi teema juurde. Avastasin et 1 hooaja episoodis, kus hiro ja ando lähevad tuleviku, on seal Peter kellel on näos väga suur arm.Mind pani mõtlema , et kui ta omandas Clairilt 1 hooaja algult Regeneration'i võime ,siis miks ei paranenud see arm? _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
Luury Veteran
|
Postitatud: Reede Nov 16, 2007 8:56 pm Teema: |
|
|
kangur, su roheline mehike käib täpselt mu muusikaga ühes rütmis xD
Kuna kaheksanda osa filmimisel polnud seda streigivärki veel teada või vähemalt laiemale üldsusele teatatud, siis on tegijad ise tublimaks läinud, sest väga palju vastuseid sai sellest osast kätte.
Mulle hakkab Adam üha rohkem meeldima. Päris lahe, et kogemata unustas ta Peterile mainida, et see "üks päev" mil ta võimet avastas, oli ligi 350 aastat tagasi ning selle juures oli üks tema sõpradest |
|
Tagasi üles |
|
|
kangur1000 Kommodoor
|
Postitatud: Püh Nov 18, 2007 3:41 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
kangur, su roheline mehike käib täpselt mu muusikaga ühes rütmis xD
Kuna kaheksanda osa filmimisel polnud seda streigivärki veel teada või vähemalt laiemale üldsusele teatatud, siis on tegijad ise tublimaks läinud, sest väga palju vastuseid sai sellest osast kätte.
Mulle hakkab Adam üha rohkem meeldima. Päris lahe, et kogemata unustas ta Peterile mainida, et see "üks päev" mil ta võimet avastas, oli ligi 350 aastat tagasi ning selle juures oli üks tema sõpradest |
Ega oli jah , et paljud küsimused said vastuse, kuid tekkis uus ja väga huvitav küsimus " You and I are gonna change history" lause kohta
PS: Luury, see roheline mehike ongi kuskilt muusika videost võetud _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
|
|