Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
V Kapten

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Reede Dets 14, 2007 9:51 pm Teema: |
|
|
Ma arvatavasti ka.
Edit:
Ei jõudnud ikkagi, aga kuidas oli? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2007 7:47 pm Teema: |
|
|
Päris lahe oli, kuigi rahvast oleks võinud rohkem olla. Tallinna hardcore joodik-ulmefännid õigustasid jällegi skenes enda kohta levivat (kuri)kuulsat mainet: keskmine promill, mis sees oli oleks võinud mõne vähemharjumatu pikali võtta ja suudest hoovavad aurud niitnuks mõne padukarsklase jalapealt.
Jaanuaris on järgmine üritus, filmiks "Cloverfield". _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2007 7:54 pm Teema: |
|
|
Kahjuks ei saanud kohal viibida, olin haige.
Loodetavasti saab siis info, et kus ja millal.
Eelmine kord tegelesin info levitamisega mina, sest Scottile oli jäänud ekslik mulje, nagu oleksin Tartu esiulmik, mida küll tagasihoidliku inimesena hajutada püüdsin.  _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2007 8:12 pm Teema: |
|
|
Samas kohas, seal on päris kinosaali mõõtu auditoorium.
Kuupäev pole veel teada, aga eks see natukese aja pärast selgu. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
V Kapten

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2007 8:23 pm Teema: |
|
|
"Cloverfieldi" võib vaatama tulla, ülejärgmisena kavas uus "Batmani" film aga jääb must küll nägemata.
Üldiselt tore, et selline mitteametlik "ulmefilmiklubi" on käivitatud. Kindlasti lisab uus ürituste sari kodumaisele ulmeelule hoogu. Tänu rahvuslikule kuuluvusele armastab Scott paraku Hollywoodi toodangut, samas kui minu geograafilised eelistused kattuvad rohkem Trashi omadega. Aga noh, eks ka ookeanitagune kraam kõlba vaadata, kui hästi tehtud. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|