Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TaaviK Kadett

|
Postitatud: Teis Märts 25, 2008 6:24 pm Teema: O: G.Orwell "1984" "Loomade farm" |
|
|
Üsna varsti on tulemas eesti keele riigieksam ning arvestades minu varasemaseid kirjutisi, soovitas õpetaja mulle, et kindlasti peaksin lugema Orwelli raamatuid "1984" ning "Loomade farm". Käisin juba Apollo poe Tartus läbi ja sealt anti mulle mõista, et kõikjal üle Eesti on Apollo poodides raamat läbi müüdud. Kuna nii siin foorumis kui ka mujal on neid teoseid väga kiidetud, siis kindel soov oleks ka need omandada. Kui kellegil peaks olema tahtmist vaest abiturienti aidata ja mulle kasvõi üks neist raamatutest müüa, siis oleksin äärmiselt õnnelik. Elan Tartus aga meeleldi võtan vastu ka postisaadetisi mujalt Eestist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 25, 2008 6:30 pm Teema: |
|
|
Mul peaks 1984-ja kaks tükki olema, vaatan kas suudan mõlemad ülesse leida, et siis ühest loobuda. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 7:24 pm Teema: |
|
|
Raamatukogus tõesti ei ole? |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 3:07 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Raamatukogus tõesti ei ole? |
Loomulikult on, aga populaarne on ka! _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TaaviK Kadett

|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 5:02 pm Teema: |
|
|
Käisin siis täna lõpuks raamatukogus ka ära. Õnnelikult kombel sain viimase raamatu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|