|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi "He That Believeth In Me" |
10 |
|
33% |
[ 5 ] |
9 |
|
66% |
[ 10 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 15 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2008 12:19 pm Teema: nuBSG - 4x01 "He That Believeth In Me" |
|
|
The thin line that separates humanity from the rapidly evolving Cylons is redrawn, as Starbuck returns from the dead with claims that she has found Earth.
9/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2008 1:14 pm Teema: |
|
|
Oi kuidas ma olen igatsenud seda sarja tagasi...
Ja ei pidanud pettuma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2008 11:22 pm Teema: |
|
|
Päris karm algus hooajale... Aga üks asi hakkab mulle aina enam ja enam pinda käima - selle kuradi Baltari jessukeseks tegemine.No mida f...i messia teema siin juba mitmendat osa käib. Aru ma ei saa, kas tõesti isegi ulmefilmis ei saa ilma selle mustkuubede plämata...
Selle pärast 9/10 _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulkesh Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 3:40 am Teema: |
|
|
Üks parimaid episoode üldse. Kindlasti aga seni parim hooaja algusosa.
Sarja religioossed alatoonid mind ei sega üldse, suisa vastupidi. Teatavasti olid need omased juba originaalsarjale . See ongi minu meelest üks "Galaktika" tugisambaid ja sarja peamiseid võlusid. Kuid võiks öelda, et erinevalt originaalsarjast on uus versioon n.ö. "pseudo-religioonne". Ehk kõigele toimuvale peaks leiduma ratsionaalne seletus (mis arvatavasti täies mahus selgub alles sarja lõpuks). Seda aga, et Cylonite jumal on see "õige" jumal ja et Baltar "is the chosen one" teadsime me juba niigi esimesest hooajast saadik. Praegu on käsil vaid ammu antud vihjete teostamine.
10+! |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 5:41 pm Teema: |
|
|
Ka minu poolt 10 punkti, lihtsalt sõnatu, nii hea algus  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 9:31 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Ka minu poolt 10 punkti, lihtsalt sõnatu, nii hea algus  |
See on tõesti suurepärane, kui palju on suudetud ühte episoodi tegevust pressida (heas mõttes). Kui ka kogu ülejäänud hooaeg nii hästi välja kukub, siis võib olla tegu BSG parima hooajaga. Kahju ainult, et teine pool algab alles 2009, see on minu praegust entusiasmi kõvasti kahandanud. Aga katsun ikka praegusi osasid nautida, 9 nädalat BSG-d veel.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 10:21 pm Teema: |
|
|
9 punkti.
Päris maksimumi ei tahtnud panna, kuna loodan, et midagi veelgi paremat on ees, kuid episood ületas igat pidi minu ootusi ja oli algusest peale nii kaasahaarav, et ma ei vaadanud isegi kordagi eemale.
Tuleks mainida, et kuna nüüd on pikk paus olnud ja kolmandat hooaega enam väga detailselt ei mäleta, siis alguses oli võrdlemisi keeruline tagasi rajale saada, kuid episoodi lõpuks tulid paljud olulisemad asjad meelde.
Nagu juba eelkõnelejate poolt mainitud, iseloomustas episoodi eelkõige suur sisutihedus, nii palju sündmusi ei ole olnud paljudes BSG episoodides.
Muljetavaldavad olid ka eriefektid, mis tundusid isegi paremad kui varasematel hooaegadel, võibolla oli see meelepete, kuid vähemalt mulle jäi selline mulje.
Üldiselt läks sari antud episoodi tulemusel veelgi segasemaks ning viienda uue cyloni identideedi leidmine samuti. Kõik see ei ole muidugi halb, pigem vastupidi, teeb järgmiste osade ootamise veelgi põnevamaks.
Osa lõpp oli muidugi suurepärane, eks paistab, mis tegelikult toimub, kuid ise arvan, et Starbuck on ikkagi Starbuck ning teab sisimas, et Roslin on cylon ning läks teda nüüd kõrvaldama. Võibolla panen päris puusse, kuid eks me näe.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 11:33 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
9 punkti.
Päris maksimumi ei tahtnud panna, kuna loodan, et midagi veelgi paremat on ees, kuid episood ületas igat pidi minu ootusi ja oli algusest peale nii kaasahaarav, et ma ei vaadanud isegi kordagi eemale.
Tuleks mainida, et kuna nüüd on pikk paus olnud ja kolmandat hooaega enam väga detailselt ei mäleta, siis alguses oli võrdlemisi keeruline tagasi rajale saada, kuid episoodi lõpuks tulid paljud olulisemad asjad meelde.
Nagu juba eelkõnelejate poolt mainitud, iseloomustas episoodi eelkõige suur sisutihedus, nii palju sündmusi ei ole olnud paljudes BSG episoodides.
Muljetavaldavad olid ka eriefektid, mis tundusid isegi paremad kui varasematel hooaegadel, võibolla oli see meelepete, kuid vähemalt mulle jäi selline mulje.
Üldiselt läks sari antud episoodi tulemusel veelgi segasemaks ning viienda uue cyloni identideedi leidmine samuti. Kõik see ei ole muidugi halb, pigem vastupidi, teeb järgmiste osade ootamise veelgi põnevamaks.
Osa lõpp oli muidugi suurepärane, eks paistab, mis tegelikult toimub, kuid ise arvan, et Starbuck on ikkagi Starbuck ning teab sisimas, et Roslin on cylon ning läks teda nüüd kõrvaldama. Võibolla panen päris puusse, kuid eks me näe.  |
Mina sain asjast nii aru (ja seda väljendati üpris selgelt), et Kara teab, et Adama kuulab ainult Roslinit ja seega tahab Starbuck Roslini pantvangi võtta ning sundida laevastikku kurssi muutma. Ei tahaks hästi uskuda, et ta Roslinit tapma läks, sest, kui ta seda teeks siis vaevalt, et keegi teda peale presideni mõrva kuulaks. Elame, näeme. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 11:41 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
TrekRanger kirjutas: |
Osa lõpp oli muidugi suurepärane, eks paistab, mis tegelikult toimub, kuid ise arvan, et Starbuck on ikkagi Starbuck ning teab sisimas, et Roslin on cylon ning läks teda nüüd kõrvaldama. Võibolla panen päris puusse, kuid eks me näe.  |
Mina sain asjast nii aru (ja seda väljendati üpris selgelt), et Kara teab, et Adama kuulab ainult Roslinit ja seega tahab Starbuck Roslini pantvangi võtta ning sundida laevastikku kurssi muutma. Ei tahaks hästi uskuda, et ta Roslinit tapma läks, sest, kui ta seda teeks siis vaevalt, et keegi teda peale presideni mõrva kuulaks. Elame, näeme. |
Ka mina sain asjast nii aru, et see oli üks põhjustest miks Kara Roslinit relvaga ähvardama läks, kuid pidasin seda cyloni asja silmas teise põhjusena, unustasin esimest mainida. Kuid jah, võibolla tõesti on õigem see, et Starbuck üritab lihtsalt Adamat kurssi muutma sundida.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 1:47 pm Teema: |
|
|
9/10 minu poolt.
Võimalik, et oleks isegi rohkem andnud, aga kardan, et probleem oli selles, et nii kaua oli eelmisest osast möödunud, et veidi raske oli keskenduda, muidu oli osa suurepärane ja võimalik, et see 1 punkt mis kaduma läks oli täielikult minu enda süü, et ei suutnud kohe kiire tempoga kaasa minna. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 4:56 pm Teema: |
|
|
Ma hakkasin jaanuaris stabiilselt BSG-d algusest peale üle vaatama nii, et sain 3. hooajaga lõpule paar nädalat tagasi ja kõik oli värskelt meeles. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Apr 14, 2008 11:50 pm Teema: |
|
|
9/10 krt auk oli tõesti liiga pikk, ma ei saanud alguses üldse pihta mis toimub... äkki mingi suur lahing oli lahti jne...
vaikselt tuli muidugi meelde jälle kõik
tegelt oleks tahtnud vist mingi 20/10 anda, sest nii hea meel oli bsg jälle naha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 17, 2008 5:17 pm Teema: |
|
|
Eelkõnelejad on peamise öelnud. Pühamees Baltar on ka mind ära tüüdanud.
9/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|