|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Mai 04, 2008 3:34 pm Teema: Tarkade Klubi |
|
|
Küllap olete sellest ajakirjast nüüdseks kuulnud, aga teen ikkagi siin väikse reklaami, sest ma ise avastasin selle alles sel talvel ja umbes siis ta ilmuma hakkaski. See pidavat asendama tüüpilist meesteajakirja nimega Klubi, mis ilmumise lõpetas, aga Tarkade Klubi on siiski hoopis teine moos.
Ulmefoorum tundub reklaamiks just paslik koht, sest ajakiri sisaldab hulganisti uudiseid teadus- ja tehnikamaailmast, lisaks ka huvitavamaid artikkleid ajaloost. Siinset lugejat peaks sealne jutt huvitama, arvan ma, põhinedes oma kujutlusele ulmefoorumi keskmisest kasutajast. Minule igatahes sisu meeldib, seal on kohati päris kvaliteetseid jutukesi sees.
Ajakirjas on kõike ja päris palju ja ta on teiste eestikeelsete hulgas omalaadne, nii et ei tasuks muretseda, et tegu on uue Digi, Arvutimaailma või mõne autolehega. Ehk siis võib võrrelda ajakirjaga Horisont, aga viimasest natuke "kergema" sisuga. Tellijad saavad aeg-ajalt ajakirjaga kaasa ka DVD-sid populaarteaduslike seriaalidega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Mai 04, 2008 7:23 pm Teema: |
|
|
Hmm milline kokkusattumus, just täna jäi mulle poes käies see ajakiri silma (eelkõige esikaanel oleva Marsi-teemalise pildi pärast) ning leidis tee ka minu ostukorvi. Pole veel põhjalikult lugeda jõudnud, aga tundub päris asine. Tehnikamaailm sarnaseid teemasid küll vahel käsitleb, kuid see keskendub suuresti siiski vaid autodele, nii et igati teretulnud nähtus meie ajakirjandusturul.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 5:28 pm Teema: |
|
|
Olen esimest numbrit lehitsenud. Käsitletavaid teemasid on palju, ning huvitavad sellised. Liialt paljud asjad on käsitletud siiski liiga pealiskaudselt.
Viimaseid numbreid pole näinud, võib-olla teen üllitisele liiga.
Regulaarselt ostma ei hakka, kuid mõnda huvitavat pealkirja silmates ostan. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|