|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 5:02 pm Teema: Resident Evil: Extinction |
|
|
Resident Evil'i fännidel on põhjust jälle rõõmus olla, kuna 21. septembril 2007 esilinastub järjekorras kolmas ja ka viimane film nimega Resident Evil: Extinction.
Põhinedes suurt populaarsust leidnud videomängu seerial, jätkub uus film sealt, kus viimane pooleli jäi. Alice (Milla Jovovich), olles peidus Nevada kõrbes, ühendab oma jõud veelkord Carlos Olivera'ga (Oded Fehr) ja L.J.'ga (Mike Epps), et koos uute ellujäänutega - Claire'iga (Ali Larter), K-Mart'iga (Spencer Locke) ja Õde Betty'ga (Ashanti) üritada hävitada surmav viirus, mis ähvardab muuta kõik juba surnud inimesed mittesurnuteks... ja samas otsida taga ka õiglust. Olles vangistuses Vihmavarju Korporatsioonis, viidi Alice'iga läbi biogeneetilist eksperimenti, mis muutes tema geneetilist struktuuri, andis Alice'ile üliinimliku jõu, taju ja väleduse. Ta vajab neid oskuseid ja rohkemgi veel, et päästa veel ellujäänute elud.
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/residentevilextinction/teaser1/
http://www.sonypictures.com/movies/residentevilextinction/
Jääme Ootama!  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Viimati muutis seda Artzz (Kolm Märts 14, 2007 5:53 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 5:10 pm Teema: |
|
|
Noh, see film polnud eriline kvaliteet, eriti veel teine osa, aga ma ei suuda peaaegu kunagi pooleli jätta raamatuid ja filmiseeriaid. Sellepärast usun, et olen seda kinos vaatamas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 7:59 pm Teema: |
|
|
Isegi vaatan tõenäoliselt selle asja ära, aga kinopiletit ei raatsi vist küll antud filmi puhul osta, jään DVD-d ootama  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
EsToNiA1 Kadett

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 9:51 pm Teema: |
|
|
No see film tabab nüüd küll minu naela pead! Eelnevad osad on mul DVD peal olemas, kuid seda kolmandat jään küll netist ootama.
PS2 peal on mul ka mäng läbi tehtud. Ülikõva asi see Resident Evil, nii filmi, kui ka mängu poolest. _________________ http://www.killzoneps2.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarthAnubis Leitnant

Liitunud: 1 Apr 2007 Postitusi: 62 Asukoht: Galaktika tumedaimad kohad
|
Postitatud: Nelj Mai 03, 2007 7:01 pm Teema: |
|
|
nuuh ma arvan, et I osa oli täitsa talutav - natuke sellist "creepy" effekti oli kah... aga II osa see juba juraks kätte ära kiskus ja III osa paistab olevat kallim versioon filmist "28 päeva hiljem"  _________________ Feel the power of the dark side!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spellbound Nooremleitnant

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 9:54 pm Teema: |
|
|
Esimene osa meeeldis. 2 oli kuidagi odav ja pentsik. Mis kuradi pärast peab Nemesis olema mingisugune liikumatu kumminui ning miks zomibidega stseenid olid kiirendatud? Ei näidata zombiefilmis zombiesid. Ikka kaval küll. 3 -s aga suutis olla minu silmis seerias parim. Näitlejad olid kuidagi paremad ja üleüldine atmosfäär oli ka parem. Efektid võrreldes 2-sega olid paremaks muudetud. Jovovich on hea näitleja aga temast ainult ei piisa et neid filme paremaks muuta. Ei meeldinud seeria puhul ka see et mängu sisu ei jälgitud va. siis see viiruse puhang aga mingid kloonid ja kes see Alice üldse on. Mängu peategelane tapeti 2-ses filmis maha
Aga eraldiseisvate filmidena kõlbavad vaadata küll _________________ http://jesterheadscolony.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reino Kadett
|
Postitatud: Esm Nov 24, 2008 6:07 pm Teema: |
|
|
Ei tea, mis mürk nende filmide vastu inimestel on. Mulle meeldivad kõik kolm osa. Olen suur zombie filmide fänn ning parimate hulka ma neid küll ei pistaks, kuid keskpärasuse piirilt on nad täitsa eemal. (ülevalpool siis) Nendes ei peitu Romero suur sõnum ja allegooria ning õhustik, ega saagi peituda sest too härrasmees on selle zhanrilooja, pioneer ja vanaisa. (Kusjuures, Romero pidigi naasema zombiefilmide juurde Resident Evil esimese filmiga, kuid tekkisid "kunstimeelsed eriarvamused"). Esimeses osas oli mõnusalt "Tulnukad" pistetud zombiede nahka ning teine planeet (LV...?) vahetatud maaaluse labotooriumiga, igati efektne ja tore ebasurnuflick. Teises viidi asukoht linna, loogiline järg, kus oli kõik olemas, mis vaja - karantiin, kadunud laps ja sõdurid materdamas zombiesi. Kolmas, vot kolmandas astuti suur samm ette ja pandi tegevus post-apokalüptilisse tühermaadesse. See oli küll hästi välja töödeldud jms kuid oleks võinud siiski neljandasse ossa jääda. Ma pole kindel, kas superpowerite andmine Jovovichile oli just kõige säravam idee kuid ülejäänud oli väga lahe. Palju huvitavam ja efektsem post-zombie-apokalüptiline maailm kui Romero Land of the Dead, ent see poleks tolle vanema meesterahva teema kui panna zombied tühermaadele, eiei.
RE1 - 6.5/10
RE2 - 6.354/10
RE3 - 7/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Mai 28, 2009 4:01 pm Teema: |
|
|
Vaatasin ka selle filmi ära. Võrreldes eelmiste osadega meeldis mulle kuidagi rohkem, kuigi samas väga heade filmide hulka ma seda siiski ei liigitaks. Tegelased, näitlemine, eriefektid ja kogu üldine kooslus oli kuidagi paremini õnnestunud. Mänge pole ma mänginud, nii et nende sisu järgimise osas ei oska seetõttu kaasa rääkida, kuid siin juba väljatoodud paralleelidest Alieni-saagaga võiks välja tuua otsese sarnasuse filmiga Alien Resurrection, kus samuti peategelast klooniti. Et minu arvamus Alieni neljandast filmist ei ole kuigi kõrge, siis mõjus selline "plagieerimine" natuke negatiivselt, aga võib-olla on selleks mingid mängude tegevusliinidest tulenevad põhjused. Actionit oli aga küll ja pooleteiseks tunniks täiesti hea meelelahutus. 6,5/10. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|