Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi "Sometimes a Great Notion" |
10 |
|
66% |
[ 6 ] |
9 |
|
22% |
[ 2 ] |
8 |
|
11% |
[ 1 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 9 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 17, 2009 5:21 pm Teema: nuBSG - 4x11 "Sometimes a Great Notion" |
|
|
10 punkti minu poolt. Tegemist oli tõeliselt masendava ja ¹okeeriva episoodiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 20, 2009 9:05 pm Teema: |
|
|
Minu poolt 9 punkti.
Väga sügav osa oli ning väga pilvine ka
Tundub, et tegijad soovivad selle osaga auhindu võitma hakata. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Jan 21, 2009 9:59 pm Teema: |
|
|
10.
Enam paremaks minna ei saa. Lihtsalt suurepärane episood, tahaks loota, et asi jätkub samas vaimus.
Sellest hoolimata, et anti vastuseid, läks kogu inimkonna lugu antud osaga tegelikult veel müstilisemaks. Kui juba 2000 aastat Galactica minevikus olid olemas cylonid ja neil oli lausa oma planeet, siis mis ajastust me Galaktika puhul räägime? Kas tegemist on meie mineviku, oleviku või tulevikuga?
Põhjus miks ma olevikku ei välista peitub asjaolus, et vaevalt nüüd tegijad meid Maa inimesi cyloniteks tembeldanud on ning tuleb eeldada, et planeet, kuhu Galaktika sattus, ei olnud ikkagi Maa. Sellega seoses aga kerkib eelnevalt mainitud küsimus, et kas tegijad kujutavad siis BSG-ga tõesti inimkonna viimaseid riismeid otseses mõttes?
Olen siiski veendunud, et kindlasti saame sarja viimaste osadega ka suhteliselt põhjalikud vastused tõstatud küsimustele.
Igal juhul Tigh ja co. muutusid selle osaga palju huvitavamateks cyloniteks kui teised mudelid.
Starbucki identiteet on aga üldse täielik müstika, ei oska isegi oletada, mis elukas tema olla võib.
Väga võimas osa, ootan huviga järgmist. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Jan 26, 2009 4:28 pm Teema: |
|
|
10 pts, väga supper  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 1:43 am Teema: |
|
|
minu poolt ka kümnekas _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 12:58 pm Teema: |
|
|
Sain oma küsimustele vastused ning ka uusi tekkis palju.
Väga hea episood, 10 punkti kindlalt. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|