|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 11:12 pm Teema: |
|
|
Seriaalile 3. hooaja andmine oleks olnud mõttekas, sest DVD müügid oleksid tulevikus suuremad, kui inimesed teavad et seriaalil on algus ja ka korralik lõpp. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 3:11 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Seriaalile 3. hooaja andmine oleks olnud mõttekas, sest DVD müügid oleksid tulevikus suuremad, kui inimesed teavad et seriaalil on algus ja ka korralik lõpp. |
Nii jäid nad ka minust, kui potentsiaalsest DVD-de ostjast ilma Kuigi tegemist on... nüüd siis oli - hea sarjaga, siis mul oli tõsine mõte ka seda teha, aga nüüd vast mitte. Isegi Jerichole suudeti mingigi lõpp teha, siis võiksid vähemalt nemadki teha kasvõi 1,5 tunnise episoodi, kus asjale mingi mõistlik lahendus leitakse, sest kuigi hooajale tehti väga hea lõpp, ei sobi see minu arvates sarja lõpuks, aga võibolla tahan ka liiga kokkuvõtvat lõppu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spellbound Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 6:18 pm Teema: |
|
|
Sarja kinni panemise kohta uudist lugedes valdas mind kohutav nördimus. Sari jäi pooleli kõige huvitavama koha juures ning ma oleks väga tahtnud näha, mida Friedman nüüd peale hakkab, aga ei.....kõik lihtsalt rebitakse julmalt maha. Täpselt nagu Firefly. Tean, et Foxi puhul Firefly meenutamine hakkab siinkandis juba harjumuseks muutuma
Kirjutasin blogis teise hooaja iga osa kohta alati paar sõna. Vähemasti on mida meenutada. Nüüd tagasi vaadates olen ikka väga fanaatiliselt osade arenguid arutanud
Kui läks, siis läks. Midagi pole parata. See on juba FOX. Olgu ta neetud. Eks peab mõlema hooaja ka DVD-le ostma. Videoplanetis on näiteks 1. hooaeg täitsa olemas. _________________ http://jesterheadscolony.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
videvik Kadett

|
Postitatud: Püh Mai 24, 2009 9:56 pm Teema: |
|
|
Esimene hooaeg ole päris põnev aga teine hooaeg hakkas ära vajuma ja jätsin sarja vaatamise pooleli. Ei tundunud enam põnev  _________________ www.kirjandus.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 10:08 pm Teema: |
|
|
Tre,
Vaatasin just Kanal2-te ja reklaamis, et 19.jaanuaril kell 23:45 algab uus ulmesari Sarah Connors Chronicles. Üks võimalus jälle Eesti ulmehuvilistel kodumaisest kanalist seriaali vaadata.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|