Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
V Kapten

|
Postitatud: Püh Veeb 03, 2008 9:11 pm Teema: |
|
|
"Supernatural" Kanal 2-st ja "HEROES" TV 3st. _________________ Remember, remember, the 5th of november! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mak Sim Lipnik

|
Postitatud: Teis Veeb 05, 2008 1:49 pm Teema: |
|
|
Journeymani vaatasin ära, kahjuks vist jäi tegemine pooleli pärast 13. osa.
Kaevasin välja sellise vana asja nagu Quantum Leap ja vaatan seda vahelduseks. _________________ Mak Sim |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Veeb 05, 2008 2:35 pm Teema: |
|
|
Ma olen hetkel ikka veel Star Trek'i lainel - TNG sai juba mõned kuud tagasi ära vaadatud ja praegu vaatan tasapidi DS9't.
Heroes on telest pooleli jäänud juba paar kuud... aga õnneks on need osad muidu olemas ja kui viitsimist tekib, siis vaatan ka need ära.
Seda ei saa küll sarjaks nimetada, aga reservatsioonidega küll. Nimelt ootan Alien Quadrology't koos extratega HMV'st ja siis peab need ära vaatama.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 2:42 pm Teema: |
|
|
Aeg on edasi läinud ja peale DS9't vaatasin ära ka Voyageri, Sarah Connor Chronicles'i, Jericho 2. hooaja, veel üks kord Babylon 5 1. hooaja koos kõigi B5 filmidega.
Hetkel vaatan Enterprise'i 1. hooaega ja millalgi teen algust ka Battlestar Galacticaga. Vaatasin ära viimase miniseriaali ja ka siin pean muutma oma ettevaatlikkust sellesse sarja ning nüüd ei jõua ära oodata, millal saan 1. hooaega vaatama asuda. Plaanis on veel vaadata uuesti Spielbergi Taken ja soov oleks mingil ajal ära näha ka Dark Skies. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 8:56 pm Teema: |
|
|
Hetkel ainult Stargate Atlantis ja Bablyon 5 neljas hooaeg. Järjekorras ootab Losti viimane hooaeg, Sarah Connor Chronicles ja kusagil kaugemal Battlestar Galactica, millest olen siiani ära vaadanud ainult miniseeria. Ja paar ulme alla kvalifitseeruvat animet on ka pooleli. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Sept 02, 2008 9:40 am Teema: |
|
|
Hetkel vaatan Eurekat ja Stargate atlantist kuid kumbki ei ole veel sellel hooajal väga tugevat elamust pakkunud  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mak Sim Lipnik

|
Postitatud: Kolm Sept 03, 2008 10:18 am Teema: |
|
|
Lexx ja Farscape vaheldumisi. _________________ Mak Sim |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Sept 06, 2008 5:12 pm Teema: |
|
|
Vaatan kah jõudu mööda Atlantist. Kuigi Angel ulme (vist) ei ole, hakkan ka seda vaatama kuna sugulasele kingiti paari hooaja DVD-d.
Samuti proovin lõpuni vaadata Earth Final Conflicti, mille vaatamine Soome kanalil omal ajal pooleli jäi. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Laup Sept 06, 2008 9:48 pm Teema: |
|
|
Kui Angel pole ulme, siis mina olen Villu Reiljan  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Sept 14, 2008 6:08 pm Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: |
Kui Angel pole ulme, siis mina olen Villu Reiljan  |
Ütlen ausalt, et pole ei Buffyt ega Angelit üldse vaadanud. Tean, et vampiiridega tegemist, see on kõik.
Ah jaa , vaatan päris regulaarselt ka Atlantist TV6 pealt. Kuigi ammu nähtud, siis eetriaeg on väga sobiv. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Leib.ja.vein Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Sept 15, 2008 6:10 pm Teema: |
|
|
esimest korda X-filesi
kohe saab season 3 läbi
see uus film oli minumeelest väga kift! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Sept 16, 2008 8:01 am Teema: |
|
|
Leib.ja.vein kirjutas: |
esimest korda X-filesi |
Tahaks ka päris esimest korda salakaid vaadata... kahjuks on juba 3 ringi peale tehtud ma kadestan sind. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Sept 17, 2008 3:40 pm Teema: |
|
|
Ma saan täiesti aru miks. Õudselt vahva on märgata neid reference (viiteid) kultus filmidele (esimeses seasonis oli vist üks osa mis oli täiesti "The Thing" põhjal tehtud)
Tuleb mainida, et ma saan aru kuidas fännidele meeldivad need tulnukate, Samantha, Scully kadumise jne teemadel osad.. Mingil hetkel need muutuvad liiga ühesuguseks juba =/. Keskpärased osad (mingil põhjusel võrdlen neid kui star treki vana seeria osadega oma ülesehituse poolest) on mulle kõigerohkem huvi pakkunud.
Ma olen suur trivia fänn ka.. kui keegi oskab pakkuda mõnda X-filesi triviat (paremat kui imdb oma) siis võiksite mainida.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Reede Sept 19, 2008 9:12 pm Teema: |
|
|
esimest korda X-filesi
kohe saab season 3 läbi
No minu aus arvamus oli, et see film oli suht väga igav ja mõttetu. Arvutist vaatasin seda selle nädala alguses, mingit pinget ei olnud, lihtsalt mingi kadunud agendi otsimine, mida võib vaadata ka CSI või NCIS-st.
Täna käisin kinos vaatamas Mina olin siin, mis oli palju huvitavam (kuigi see pole ulmega seotud). |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Sept 20, 2008 8:49 pm Teema: |
|
|
suzlik kirjutas: |
esimest korda X-filesi
kohe saab season 3 läbi
No minu aus arvamus oli, et see film oli suht väga igav ja mõttetu. Arvutist vaatasin seda selle nädala alguses, mingit pinget ei olnud, lihtsalt mingi kadunud agendi otsimine, mida võib vaadata ka CSI või NCIS-st.
Täna käisin kinos vaatamas Mina olin siin, mis oli palju huvitavam (kuigi see pole ulmega seotud). |
Naljakas aga mingil põhjusel ma nautisin X-Filesi filmi isegi rohkem kui Dark Knighti. See oli mõnusalt rahuliku minekuga pikk salakate osa. Minumeelest oleks isegi tobe olnud kui teine film peaks siis jälle olema midagi väga eepilist ja kõike mida sari polnud.
Samas kui CSI'st tehtaks film siis vaevalt seegi midagi enamat oleks. Keegi sureb ära ja siis otsitakse mõrvarit.. filmi puhul ma eeldan, et teema oleks keerulisem
YYEEEEEEEEAAAAAAHHH |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 4:29 pm Teema: |
|
|
Stargate - paralleelselt teine ja seitsmes hooaeg. Plaan on ka Eurekaga algust teha, kuigi ma ei ole kindel, kui paeluv sellist tüüpi lugu minu jaoks on. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
videvik Kadett

|
Postitatud: Püh Mai 24, 2009 9:51 pm Teema: |
|
|
Supernatural, Invasion, Smallville
Hetkel pole rohkemaks aega, aga ka neid vaatan mite telekast  _________________ www.kirjandus.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Laup Mai 30, 2009 5:11 pm Teema: |
|
|
plaan "Fringe" nimelist sarja vaadata. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Mai 30, 2009 6:39 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
plaan "Fringe" nimelist sarja vaadata. |
Ma hakkasin eile edasi vaatama (sügisel vaatasin esimesed 6 osa). 8. episoodiga hakkab seriaal kõvasti paremaks minema, aga kõik eelnev on küllaltki kli¹ee ja igav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|