Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 19, 2009 5:53 pm Teema: |
|
|
2x08 - "A Love Supreme"
Vägagi loogiline jätk eelnevatele episoodidele. Echo "saladus" ei ole enam mingi saladus, arvestades, et peaaegu kõik tegelased on tema erilisusest teadlikud,
aga minu arust see teebki kõik veel huvitamaks.
Dushku on lõpuks ometi omas elemendis (mitte et ta ei oleks juba varem oma rolliga hästi hakkama saanud) ja lausa häbi, et stsenaristidel läks Echo arendamisega nii kaua aega.
Alan Tudykil oli lihtsalt liiga palju humoorikaid onelinereid ja ma loodan, et Alphat näeme veel edaspidigi. Whedoni pahalasi on alati olnud meeldiv jälgida. 
Viimati muutis seda SinkaVonka (Püh Dets 20, 2009 2:24 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 19, 2009 7:56 pm Teema: |
|
|
2x09-10 - "Stop-Loss" & "The Attic"
Wow. Ma ei oskagi seda kõike kokku võtta. Mõlemad episoodid olid lihtsalt SUUREPÄRASED ja lõpus oli veel niisugune twist.
Ma ütlen kohe praegu ära, et Dollhouse on üks parimaid seriaale, mida mina kunagi vaadanud olen (ja ma julgen öelda et olen vaadanud päris palju).
Tundub, et tuleb väga, väga, väga võimas fini¹
Miks endiselt nii vähe ulmefoorumi kasutajaid sellel seriaalil silma peal hoiavad ma ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 20, 2009 2:27 pm Teema: |
|
|
Ma kasutan liiga tihti sõna "suurepärane". |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Dets 20, 2009 10:19 pm Teema: |
|
|
eks me vaatame ikka enamus dollhouse siin ma arvan aga ei ole aega eriti kommenteerida midagi ja egas ei oska kah ja võibolla dollhouse nõrk algus ka eemale peletanud sarjast.
aga lõpp vähemalt tugev ja täitsa nauditav kuigi eks võibolla vinguda saaks kuskil kui otsida  _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 21, 2009 4:27 am Teema: |
|
|
Mulle see Pööningu idee tegelikult väga ei meeldinud ja selles twistis pettusin ka natuke, kuna mulle tegelikult meeldis bitch-Adelle rohkem. Muus osas olid aga viimased episoodid tõepoolest väga head ja jään huviga finaali ootama. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Dets 22, 2009 2:06 pm Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: |
Mulle see Pööningu idee tegelikult väga ei meeldinud ja selles twistis pettusin ka natuke, kuna mulle tegelikult meeldis bitch-Adelle rohkem. Muus osas olid aga viimased episoodid tõepoolest väga head ja jään huviga finaali ootama. |
Nõustun täielikult antud arvamusega. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 1:46 pm Teema: |
|
|
2x11 - "Getting Closer"
Ma ei tea kas ma üldse suudan neid viimaseid episoode eraldi arvustada enne kui kõik lõpuni nähtud. Uut infromatsiooni ja twiste oli meeletult palju ja ei ole vist mõtet ka hakata mõistatama, mis edasi saab, sest kahe nädala pärast on ju seriaal läbi.
Pole kahtlustki, et kui Dollhouse'i uuesti otsast peale vaatama hakata (mida ma kindlasti peagi teen) siis näeb kõike täiesti uue pilguga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 10:06 pm Teema: |
|
|
For the love of god, palun hakake Dollhouse'i vaatama.
10/10 _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 11:51 am Teema: |
|
|
10/10 |
me ju vaatame tbh.
aga jah viimased osad ikka väga head olnud... ei taha pikemalt midagi rääkida äkki spoilib veel midagi ära. aga Topherist oli kahju tbh. _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 12:41 pm Teema: |
|
|
Sellist tempot ja sisu oleks võidud arendada juba varem, ilmselt oleks vaatajaid ka rohkem tulnud siis... Pealegi tänapäeva sarjade puhul on pea alati oluline main storyline, mis vaataiaid ligi tõmbab ja sarja küljes hoiab... olegem ausad, alguses oli see ikka suhteliselt nõrk. Keegi ei viitsi enam erilise hoolega vaadata selliseid A-team tüüpi seriaale, mille iga osa on eraldi seiklus ja mis on oma põhiolemuselt eelmise osaga väga sarnane, mingi sidusus peab olema läbi terve sarja, seepärast on mulle viimased osad väga meeldinud. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 5:21 pm Teema: |
|
|
Hyperion Endymion kirjutas: |
10/10 |
me ju vaatame tbh. |
Shadowman tsiteeris vist mind.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 3:04 pm Teema: |
|
|
2x12 - "The Hollow Man"
Nonii, see kord ei jäänud päris rahule. Oli kohe tunda, et sellesse episoodi mahutati tapvalt palju tegevust.
Samas said stsenaristid ome ülesandega hästi hakkama arvestades, et neil oli sü¾ee arendamiseks ja mõnes mõttes ka lõpetamiseks nii vähe aega antud.
Näitlejatele ainult kiidusõnad minult.
Finaal "Epitaph Two" jõuab teleekraanidele nädal hiljem kui algupäraselt plaanitud ehk nüüd on kuupäevaks 29. jaanuar.
2x13 trailer (youtube) |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 30, 2010 8:01 am Teema: |
|
|
2x13 - "Epitaph Two: Return"
10/10
Väga ilus. Kes oleks osanud arvata, et nii hea lõpp seriaalile suudetakse teha (nii tegelased kui ka põhisü¾ee leidsid kiiduväärt lahenduse)?
Ma tõesti ei teagi, millega ei saa rahule jääda selles episoodis. OK, finaal oleks võinud olla 2 või isegi 3 korda pikem, aga mis teha kui neile ainult üks osa antud oli. Võrreldes viimase paari episoodiga oli selles kiirustamist minu arust vähem või oli vähemalt suudetud kõik sündmused sujuvamalt esitada.
Äärmiselt kahju, et neid näitlejaid enam koos ei näe, tuleb loota, et neil on kõigil veel pikk ning edukas karjäär ees.
RIP Dollhouse.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 30, 2010 7:58 pm Teema: |
|
|
Mulle lõpp eriti ei meeldinud... ega eriti palju uut ju teada ei saanud... Oleks võinud ka 12. osa viimaseks jätta. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 31, 2010 12:15 am Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Mulle lõpp eriti ei meeldinud... ega eriti palju uut ju teada ei saanud... Oleks võinud ka 12. osa viimaseks jätta. |
Tegelaste saatus ei olnud siis sinu jaoks oluline (sest põhiliselt keskendus ju finaal just nimelt tegelastele)? Kui 12. osa oleks olnud viimane, siis juba 'Epitaph One'is nähtud tulevikusündmused (mida tuletati ka eelmise osa lõpus kord jälle meelde) oleksid hoopis lahenduseta jäänud.
Mulle tundub, et me tähtsustame seriaali erinevaid aspekte/elemente. Sina hindad rohkem põhisü¾eed, mina aga tegelasi. Mitte, et mulle ei meeldi see kui tegeletakse rohkem Dollhouse'i ümbritseva müsteeriumiga, aga erinevalt sinust ei ütleks, et varasemad osad olid nõrgad ning A-Rühma sarnased. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Veeb 01, 2010 10:11 am Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Mulle tundub, et me tähtsustame seriaali erinevaid aspekte/elemente. Sina hindad rohkem põhisü¾eed, mina aga tegelasi. Mitte, et mulle ei meeldi see kui tegeletakse rohkem Dollhouse'i ümbritseva müsteeriumiga, aga erinevalt sinust ei ütleks, et varasemad osad olid nõrgad ning A-Rühma sarnased. |
Loomulikult on minu jaoks tähtis eelkõige põhisü¾ee, aga see ei tähenda, et tegelased täiesti tähelepanuta jääks, tuleb tunnistada, et antud sarja võlu on eelkõige detailides. Jah, tõepoolest andis 13. osa mõningase ettekujutuse tegelaste käekäigust, aga minu arust oleks võinud see vabalt ka lahtiseks jääda, sest lõpplikku selgust me ju tegelikult ei saanud. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|