Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
18% |
[ 3 ] |
9 |
|
6% |
[ 1 ] |
8 |
|
18% |
[ 3 ] |
7 |
|
37% |
[ 6 ] |
6 |
|
6% |
[ 1 ] |
5 |
|
12% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 16 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Apr 10, 2010 11:25 am Teema: SGU - 1x12 "Divided" |
|
|
1x12 "Divided"
Kui kolonel Young ja leitnant Scott otsivad Destiny pealt tulnukate poolt paigaldatud jälitusseadmeid, ohustab meeskonnaliikmete vaheliste eriarvamuste suurenemine praeguse alluvussuhte püsimist.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Apr 10, 2010 3:11 pm Teema: |
|
|
7 punkti.
Päris hea osa oli. Oodatud võimuvõitluse kulminatsioon ei olnud päris nii huvitavalt tehtud kui ma lootsin, kuid samas lisas põnevust eelmises osas nähtud tulnukate järjekordne rünnak.
Iseenesest polnud sellise võitluse esile toomine halb idee, kuid kuna selle tulemusel sisuliselt mitte midagi ei muutunud, siis on selle mõte küsitav. Isiklikult ootaksin rohkem universumi avastamist, mida on sarjas siiani ikka väga vähe olnud.
Siiski põnevust jagus ning kui sari isegi samas vaimus edasi läheb, siis vaadatav on ta kindlasti. Kahtlemata jäi aga seekordne episood eelnevale märgatavalt alla.
Rushi sisse paigaldatud jälitusseadmega seonduv oli antud osas vahest üks põnevamaid seiku.
Igal juhul on uus hooaja pool paremini alanud kui eelmine lõppes.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Apr 10, 2010 10:32 pm Teema: |
|
|
7 punkti ka minu poolt.
Ei oskagi midagi tarka TrekRangeri kommentaaridele juurde lisada, sest olen sellega 100% nõus.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Apr 12, 2010 6:17 pm Teema: |
|
|
Minugi poolt tuleb seekord 7 punkti. Üle tüki aja olen seekord TrekRangeriga suures osas nõus, kuigi viimase lause oleksin ma ikkagi täpselt vastupidiselt kirjutanud
Põhilise puuduse antud episoodis tõi TrekRanger juba välja: lõpuks ei muutnud see sisuliselt mitte midagi. Palju parema meelega oleksin ma näinud seda, et Wray mingiks ajaks juhtohjad enda kätte saab või laev kasvõi veidi pikemaks perioodiks kahte ossa jagatuks jääb.
Lisaks olen ma üsna kindel, et nende tulnukate jälitusseadmete lõhkumine midagi erilist kaasa ei too - võin mürki võtta, et sellest hoolimata näeme me neid siniseid tegelasi üsna varsti uuesti.
Küll aga ei olnud tegu halva episoodiga ja kindlasti mitte kehvemaga kui eelmine, nii et eelmisega sama skoori on ta igati välja teeninud.
7/10 _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ades Lipnik

|
Postitatud: Teis Apr 13, 2010 9:57 am Teema: |
|
|
Mind pani mõtlema kirurgi pooleli jäänud lause, kui ta Rushi rinnas seadet nägi: Selle kättesaamine võib pisut keeruline olla, aga...
Kas midagi jäi märkamatta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|