|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 07, 2008 12:53 am Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Siiski ei laida ma siiani maha üldist ideed ning mõningate episoodide teostust ja ka näitlejate head tööd just esimestel hooaegadel. |
Olen sellega täita nõus, eriti hästi olid minu meelest välja mängitud Taelonid, Leni Parker ja Anita LaSelva tegid väga head tööd! ja mis seal salata Von Floresi poolt mängitud Sandoval oli kah enamasti hästi mängitud Samuti Richard Zeppieri poolt mängitud Frank Tate oli väga hea karakter ja korraliku tööga, mis sest, et tema roll kuigi suur ei olnud. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cochrane Lipnik

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 9:47 pm Teema: |
|
|
Sarja V uusversiooni vaadates tuli järsku meelde, et võiks ka sellele sarjale nii möödaminnes taas pilgu peale heita. Sisult on üsna sarnased, kuigi EFC seriaali kvaliteet oli vist üstna muutlik. Olen näinud ainult saksakeelse dubleeringuga, välja arvatud esimese hooaja mõned osad. _________________ http://visualfanatic.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|