Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Laup Märts 05, 2005 10:26 am Teema: |
|
|
ise olen mõelnud, mis selle point on
mingit head asja ei näe seal
aga kui tegu on perverdiga kes tegutseb, on kohe kätte saada ja politseisse anda
kuid mis mõte on sellel, et inimene teeb endast pilte, ning laseb ennast nende piltide järgi hinnata, et kui kole ta on, kui ilus ta on
ma ei leia seal midagi head
kaua tegutsejad lähevad hukka _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Märts 21, 2005 1:15 am Teema: |
|
|
http://www.epl.ee/artikkel_287759.html?PHPSESSID=6cf2acb24b2d3fca44e970d609bb7387
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Märts 21, 2005 11:56 am Teema: |
|
|
Issand jumal! Rate jäätis?! *sõnatu* Maailm on ikka täitsa hulluks läinud...  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Märts 21, 2005 4:26 pm Teema: |
|
|
A no las see jäätis olla, jäätis on jäätis. Ainult see mingi keemia, kuid ega seda ostma ei pea (Ühe korra katsub vast ikka ära proovida). Mul suva ja müttan rahumeeli häirimata mööda metsa edasi kuni saed vastu tulevad ja puu alla jään, siis on lõpp. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 7:30 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Mina pole kontot omale teinud, pole seal eriti käinud ka. Küll aga inimesed räägivad, et neil on konto minu kohta olemas, eks ma pea siis selle üles otsima... |
Libakontode tegemine on üsna levinud asi, mitmele mu tuttavale on sellised asjad tehtud (jumala eest, kes küll viitsib sellise jamaga tegeleda) aga nad on sellest üle. Päris naljakas on.
Oma närvide säästmiseks ma ei ole ratet nii põhjalikult uurinud, võimalik, et ka mulle on seal midagi käkitud - üldiselt olen täheldanud, et kes siin-seal liiga palju lõugu lõksutab, sellele tehakse ratesse libakonto
Ja ma olen seda teinud küll, nii et võimalik, et mind ka sinna karistuseks riputatud on. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 10:39 pm Teema: |
|
|
Irw, see on küll raudselt libakonto
No kes täisaruga inimene paneb endast selliseid kondiväänamise pilte üles - tagumik püsti ja sukakad lõhki, väheusutav  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 11:46 am Teema: |
|
|
Hehe. Pildid on tõesti libakonto stiilis. Kuid samas tuleb arvestada, et inimesi on igasuguseid Järsku on see noormees nii kiindunud oma balletti, et tahab seda igale ühele näidata mida oskab.
Kuid jah, pean tunnistama, et endal konto täitsa olemas ja kusjures väga kaua. Võibolla nii 2003 aasta esimese veerandi lõpust saati, aga sellist hullu piltide ladumist pole mul õnneks olnud. Rääkimata hindamist. Kukkuvõttes on olnud mingi 6 pilti nende aastate peale kokku Kuid ma kasutan ratet ainult suhtlemiseks. Paljud tuttavad elavad kaugemal ja kõigil pole just võimalus MSN´is istuda. Tahan lihtsalt nendega kontakti hoida ja aegajalt saab nendega rates kirju vahetatud. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 7:45 pm Teema: |
|
|
Võibolla isegi pole libakonto. Lihtsalt mingi friik, kellele meeldib ennast niimoodi eksponeerida . Eks inimesi ole igasuguseid.
Olete muuseas kunagi rate foorumis käinud? Seal on inimesi seinast seina. Seitsmeaastaseid, kes räägivad Yu-Gi-Oh'st, geeniuseid ja rate friike, kes teevad teemasid pealkirjaga "Kas teid häirib, et ma olen kriitik". Peaks märkima, et rate friigid on arvukas ülekaalus  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pannzer555 Kadett

|
Postitatud: Püh Juun 26, 2005 9:54 am Teema: |
|
|
See on mõnes mõttes halb ja teises mõttes hea ; hea selle pärast, et see on hea , aga halb, et seal on ka nii rõvedaid pilte üles pandud. Näiteks mu sõbral on seal mingi hästi rõve pilt, et lausa ei julge rääkidagi!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 8:02 pm Teema: |
|
|
suht rate vastane. Sõbraga juhtus nii ,et ta sebis ühe tüdruku ära kes piltide pealt väga kobe välja nägi. Saime siis virus kokku ja siis ja siis... ta oli tõsiselt kõõm inimene!
siit moraal - inimesed, rates ei ole pandavad chickid nagu tundub... kõik on arvutiga majandatud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 8:06 pm Teema: |
|
|
@MC-PePe - Palun! Veidi viisakust!
PS.
MC-PePe kirjutas: |
siit moraal - inimesed, rates ei ole pandavad chickid nagu tundub... |
Pandavad chickid?! _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 8:15 pm Teema: |
|
|
MC-PePe kirjutas: |
siit moraal - inimesed, rates ei ole pandavad chickid nagu tundub... kõik on arvutiga majandatud |
Ilu on vaataja silmades  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 8:15 pm Teema: |
|
|
reidis on üks viga see, et see on roosa... kuid ka poisid käivad seal sealjuuresd ka mina
uute inimestega tutvumises pole midagi halba
ka netipervo saab kätte, kuna tal seal ju igasugu inff ja pildid üleval
niisiis.. pollaritele vägagi kasulik leht... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bitzete Kadett

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 1:40 pm Teema: |
|
|
täiesti nõus...
aga mina käin rates kogu aeg, ja ma ei nää selles midagi hakba...ausalt..mulle meeldib:D
www.rate.ee/users/bitzete
kui kedagi huvitab...oma asi...minule meeldib...
aga on olemas ka inimesi kes tõesti peavada ratet oma eluks...mina mitte...ma lihtsalt saan seal oma sõpradega suhelda
okyh...
igalühel oma arvamus  _________________ I know what u did last summer...
I still know... |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2005 9:01 pm Teema: |
|
|
tra minu 11 aastane õde tegi vaatamata, minu keelule konto ja raiskas telefoni arvet faking skinide peale... rrr kus ma olen praegu vihane, arvuti keeld väga pikaks ajaks hakkab kehtima
Põhjus, miks ta seda tegi oli see, et kõigil teistel oli juba konto, krdi hullus  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2005 9:11 pm Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
tra minu 11 aastane õde tegi vaatamata, minu keelule konto ja raiskas telefoni arvet faking skinide peale... rrr kus ma olen praegu vihane, arvuti keeld väga pikaks ajaks hakkab kehtima
Põhjus, miks ta seda tegi oli see, et kõigil teistel oli juba konto, krdi hullus  |

Sry, ma ei saa lihtsalt...
Massipsühhoos on jube asi.... _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2005 9:44 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Põhjus, miks ta seda tegi oli see, et kõigil teistel oli juba konto, krdi hullus  |

Sry, ma ei saa lihtsalt...
Massipsühhoos on jube asi.... |
Ma tean, endal oleks ka lõbus, kui kellegi teise õde sellega hakkama saaks... _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2005 10:53 pm Teema: |
|
|
Nojah, mu õde kasutab ka reiti, sest seal saab tuttavatega ju suhelda, korduvalt olen õeldnud talle, et ära raiska raha mõttetute skinnide peale, ühe ta "ostis" jne... Arvutikeeldu ma ei pannud talle (ta nati vanem ka) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
stefani Lipnik

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2005 5:13 pm Teema: |
|
|
Jäätis oli küll sitt. Aga iga inimese enda asi kas riputab pilte ülesse või mitte.
Rate ei ole elu!
Mul on konto olemas, aga rohkem on see naljapärast. Käin seal, nõme koht on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|