|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
8% |
[ 1 ] |
9 |
|
41% |
[ 5 ] |
8 |
|
41% |
[ 5 ] |
7 |
|
8% |
[ 1 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 12 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Mai 01, 2010 6:59 pm Teema: SGU - 1x15 "Lost" |
|
|
1x15 "Lost"
Destiny pealt maha jäänud inimesed peavad eluohtlikus olukorras leidma võimaluse elus püsimiseks ja lootuse säilitamiseks.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 12:19 am Teema: |
|
|
9 punkti.
Tegelikult oli tegemist lausa suurepärase episoodiga, kuid kuna loodan, et sari suudab meile tulevikus midagi veel paremat pakkuda, siis jään esialgu veidi tagasihoidlikumaks ja hoidun maksimumist.
Mis kõige olulisem antud episoodi juures, tegevus oli väga tihe ja pidevalt toimus midagi millel oli tähendus. Sellist episoodi aja mööda veeretamist seekord ei olnud ja iga kaader läks minu arvates asja ette.
Mahajäänud meeskonnaliikmete seiklused olid muidugi episoodi parimaks elemendiks ning lõpplahendus oli oma üllatavuse poolest veelgi parem.
Huvitav kas Eli ja co. üldse Destiny peale tagasi saavadki? Seekord tundub see küll juba suhteliselt kahtlane, kuid igal juhul loodan, et neid siiski veel näidatakse.
Mainimata ei saa jätta fakti, et seekord nägime nii palju huvitavaid ja ilusaid planeete, mida olen juba ammu sellelt sarjalt oodanud. Esimest korda leidis sõna "Stargate" selle sarja nimes tegelikult tõelise õigustuse ning tegelaste lühikesi seiklusi erinevatel planeetidel oli lausa lust vaadata, need olid lihtsalt nii hästi tehtud. Krooniks oli muidugi uduplaneedi hiiglaslik asuaks.
Ka flahsbackid, mille vajaduses ma esimese episoodi ajal kahtlesin, leidsid seekordse tagasitulekuga küll päris mõjuva õigustuse. Greeri kergelt ärrituva loomuse põhjuse saime nüüd kenasti tema minevikust kätte. Lisaks olid need lühikesed klipid väga huvitavalt tehtud ning ei tundunud sugugi pealesurutuna.
Seletuse leidis ka muidugi eelneva osa teemas tõstatatud küsimus Destiny läbitavast vahemaast, täpsemalt mitmes galaktikas on Destiny juba käinud?
Selgus siis, et ilmselt oleme sarja algusest ikkagi vaid ühte ja sama galaktikat näinud ning alles nüüd algab Destiny reis uude galaktikasse, mis omakorda avab muidugi väga huvitavaid uusi võimalusi sarja edasi arendamiseks. Olen väga õnnelik, et Destiny päris nii kiirelt ei liigu kui ma alguses arvasin, sest sellisel juhul oleks praegust sarja kulgu arvestades kõiki galaktikaid ikka väga pealiskaudselt käsitletud.
Kokkuvõttes oli episoodis kõike - seiklust, draamat, suhtedraamat, tagasihoidlikke kuid ilusaid efekte ja pingelisust. Ega midagi palju rohkemat ei oskagi tahta, kui et asi samas tempos jätkuks ning areneks edasi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
LiveForThis Leitnant

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 11:28 am Teema: |
|
|
Nüüd ma ei oskagi midagi juurde lisada. TrekRanger ütles juba kõik ära 9 punkti jh, sest kõik vajalikud elemendid, mis teevad ühe osa stargatelikult huvitavaks, olid esindatud. Eriti meeldis see udukoll. Nice  _________________ http://liveforthis90.blogspot.com/
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 8:52 pm Teema: |
|
|
Mind painas algusest peale küsimus, et kui kiiresti laev liigub ja kas nad on alati uues galaktikas (sest täheväravad on liiga kaugel).
Pole märganud, aga vist midagi õeldi, et need väravad on nii primitiivsed, et nende energiaallikad ei võimaldagi kaugele valida.
Ma ei usu, et Eli ja teised maha jäävad, pigem sekkuvad nüüd sinised tulnukad ja võtavad nad kaasa.
9 ka minu poolt. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|