Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Veeb 15, 2005 3:07 pm Teema: Automaatne sisselogimine |
|
|
Nimelt Automaatne sisselogimine/jäte mind meelde (vms) ei funka enam. Iga kord pean jälle sisse logima(enda arvutis) ja mujal pole sees käinud. Kas see on ainult minu viga või on kellelgi veel niimoodi?
Viimati muutis seda Luury (Laup Okt 13, 2007 8:12 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Veeb 15, 2005 3:23 pm Teema: |
|
|
Internet Exploreriga on mul ka nii .
Soovitan kasutada Firefoxi brauserit  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Veeb 15, 2005 4:24 pm Teema: Re: Kas ainult mull? |
|
|
Luury kirjutas: |
Nimelt Automaatne sisselogimine/jäte mind meelde (vms) ei funka enam. Iga kord pean jälle sisse logima(enda arvutis) ja mujal pole sees käinud. Kas see on ainult minu viga või on kellelgi veel niimoodi? |
Sellele on väga lihtne lahendus, puhasta oma arvuti küpsistest.
Selleks võta Tools Internet options Delete cookies
Arvuti lihtsalt ei salvesta enam küpsiseid kui kaust on täis.
Nüüd peaks asi toimima.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Teis Veeb 15, 2005 9:12 pm Teema: |
|
|
mul oli sama viga ja see Delete cookies aitas  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Veeb 15, 2005 10:05 pm Teema: |
|
|
Ja see tegi arvuti ka natuke kiiremaks. Tänud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Nelj Veeb 17, 2005 10:04 pm Teema: |
|
|
Eh, mul selline jama, et ma pean oma passworde alati mitu korda sisestama ja siis alles saan foorumisse sisse. Kui esimest korda sisestan, siis näitab küll, nagu ma oleks sees aga tegelikult pole. Ei teagi, mis nali see on, varem ei ole sellist asja olnud. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Veeb 17, 2005 10:07 pm Teema: |
|
|
Shadow kirjutas: |
Eh, mul selline jama, et ma pean oma passworde alati mitu korda sisestama ja siis alles saan foorumisse sisse. Kui esimest korda sisestan, siis näitab küll, nagu ma oleks sees aga tegelikult pole. Ei teagi, mis nali see on, varem ei ole sellist asja olnud. |
Kummaline lugu, proovi ka küpsised eemaldada, äkki aitab.
Sellisest probleemist pole ma tõesti varem kuulnud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Anomaly Kadett

|
Postitatud: Nelj Juul 01, 2010 6:37 pm Teema: |
|
|
Minul on sama jama, mis Shadow'l. Mitu korda on juhtunud, et pean kaks korda sisse logima. Vahepeal kustutasin küpsised ära, aga täna näitas jälle pärast esimest sisselogimist, et olen sees, aga üleval oli kirjas "logi sisse."  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Juul 01, 2010 11:08 pm Teema: |
|
|
Sinu kasutajanime vaadates ei olegi millegi üle imestada ju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Anomaly Kadett

|
Postitatud: Nelj Juul 01, 2010 11:42 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Sinu kasutajanime vaadates ei olegi millegi üle imestada ju |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Juul 04, 2010 12:50 pm Teema: |
|
|
Anomaly kirjutas: |
Minul on sama jama, mis Shadow'l. Mitu korda on juhtunud, et pean kaks korda sisse logima. Vahepeal kustutasin küpsised ära, aga täna näitas jälle pärast esimest sisselogimist, et olen sees, aga üleval oli kirjas "logi sisse."  |
Ei oska öelda miks selline asi tekkima peaks kui "cookies" on eemaldatud, kuid kaldun arvama, et interneti file'idega see seotud on. Kogu "browsing history" eemaldamine peaks igal juhul aitama.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
|