Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cuccurcurat Lipnik

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2005 5:50 pm Teema: Deemonite loss(The Haunting) |
|
|
Minu arvates on see üks parimaid õuduspõnevikke. Mida arvate? |
|
Tagasi üles |
|
 |
klasa Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 18, 2005 10:21 pm Teema: |
|
|
njha päris normaalne jah! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Esm Märts 28, 2005 4:43 pm Teema: |
|
|
Oi tulgu keegi ometi appi. Tegu on väga kehva linateosega, kaameratöö elas veel mingil moel üle (meenub, et leidus ikka tõsiselt jubedaid kaadreid), kuid sü¾ee puudusi ei ravinud vast miski. Näitlejatöö ka enamuses ei istunud. Muusika kohta ei mäleta midagi öelda, seega midagi eriti meeldejäävat polnud järelikult. Üldiselt tundub kerge raha teenimiseks tehtud film olevat, seega ega pole midagi paremat ka oodata. Võin siiski pärais kindlalt väita, et see on kergelt etem kui need viimase viie aasta sees tehtud popid õudukad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
GreteKe12 Kadett

|
Postitatud: Reede Mai 13, 2005 2:36 pm Teema: |
|
|
ma vaatasin seda esimest korda paar aastat tagasi oma halloweeni peol koos sõpradega vot siis hakkasime kyll kartma aga kui nüüd olen seda mõend korrad veel näinud on see mulle järjest rohkem meeldima hakanud kuna idee on suhteliselt hea kõigile kes veel näinud pole soovitan kindlasti vaadata... _________________ People are blind because they don`t belive |
|
Tagasi üles |
|
 |
krissun992 Kadett

|
Postitatud: Nelj Juun 30, 2005 2:37 pm Teema: |
|
|
Äge film oli jahh.. Muide ma vaatasin seda filmi üksinda ja eriti jube polnudki, kuid see oli tõesti väga hea film, kuid ükski õudusfilm ei ületa Star Warsi ja 13. sõdalast. Tegelt oli viimane ka vist natuke õudne.
Sellest Owen Wilsonist ("Deemonite Loss" nagu ikka ) oli kahju, ta oli päris hea näitleja-tegelane, mulle meeldis muidu sealt Catherine Zeta Jones. Kas tema nimi ikka kirjutatakse nii?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2005 12:40 pm Teema: |
|
|
no.. õudne oli ta tõesti, aga jahh võtan hithlaini sõnad endale märkmeks.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 11:32 pm Teema: |
|
|
Äsja näidati seda jälle kanal 2 pealt ja see oli teist korda vaadates igavam, kui esimest korda. Mitte just väga igav, aga piisavalt, sest midagi head kirjutada sellest ei saa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|