|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 12:28 am Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Enterprise kirjutas: |
Artzzi uus avatar naerva Dataga on lõbus!
(Kuigi mulle meeldis eelmine ka väga) |
Mõtlesin jah, et peaks ka vahelduseks midagi muud avatarina kasutama ja siis leidsin sellise laheda LOL Data. Hakkas kohe meeldima  |
I second that. Väga hea valik, midagi lõbusat vahelduseks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 12:36 am Teema: |
|
|
Ma üldise märkusena ütlen vahepeal veel ära, et foorumis on juba mõnda aega tegelikult olnud lubatud natuke suuremad avatarid kui varem, ehk siis maksimummõõtudeks on nüüd määratud 120x120 pikslit. Viimastel aastatel on ekraaniresolutsioonid oluliselt suuremaks muutunud ja kasutatakse palju laiekraanmonitore, nii et peaks olema igati asjakohane muudatus. Lisaks on ka paljud uuemad saadaval olevad avatarid suuremates mõõtudes ja ilma neid ise väiksemaks tegemata poleks saanud neid Ulmefoorumis varem kasutada. Kes ei teadnud ja tahab, siis võib oma avatari natuke suurema vastu vahetada.
Ja lisan veel, et mulle meeldib ka kawooshi kosmoseteemaline avatar ning Dru käest küsiks, et kas tema avatar on ise joonistatud?  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawoosh Leitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 2:35 am Teema: |
|
|
Minu avatar sulandub nii hästi taustaga kokku ka Aga tegelikult ma arendasin selle ise oma desktopi background pildist. See ulmeline pilt mul juba mitu head aastat arvutit/telefoni ja kõikevõimalikku kaunistanud.
Selline: http://i34.tinypic.com/280k3tk.jpg
Ja et teemasse oleks, siis ma nägin eile hommikul su avataride katsetusi, Enterprise. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dru Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 4:24 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Ja lisan veel, et mulle meeldib ka kawooshi kosmoseteemaline avatar ning Dru käest küsiks, et kas tema avatar on ise joonistatud?  |
Tahaks öelda, et on. Ent ei saa seda siiski teha.
Tegu on sellegipoolest pildiga, mis mulle väga meeldib ning ükspäev, kui aega ja raha, leiab selle kusagilt minu kehalt ^^ _________________ It's not enough to simply survive. You have to be worthy of survival. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 8:27 pm Teema: |
|
|
Tre,
Minu avatar on ka hästi naljakas Aga tegelt norin ma tähelepanuvajaduse järgi
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 8:30 pm Teema: |
|
|
Equ kirjutas: |
Tre,
Minu avatar on ka hästi naljakas Aga tegelt norin ma tähelepanuvajaduse järgi
Equ |
Nagu enamus meist. Aga Equ avatar on igati soliidne ja väljapeetud, mulle meeldib küll.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 8:51 pm Teema: |
|
|
ei ei minu oma on parim. Need kes üht sarja on jälginud tunnevad ära koha  _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 9:13 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldib Wendelhi avatar (sai kunagi hoolega FF IX mängitud ) _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 18, 2011 1:06 pm Teema: |
|
|
Kain kirjutas: |
Mulle meeldib Wendelhi avatar (sai kunagi hoolega FF IX mängitud ) |
Woop.
Mainiks ka ära, et Enterprise'i ja TrekRangeri avatarivahetused vajavad harjumist.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 5:09 am Teema: |
|
|
Otsustasin ka jälle üle pika aja avatari vahetada. See pilt ju lausa kiirgab lahedust.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|