|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Jan 01, 2005 2:02 pm Teema: The Sixth Sense |
|
|
The Sixth Sense e. Kuues meel
Otsustasin siis eile öösel üle pika aja ühte õudusfilmi vaadata. Sedakorda üritasin spoilereid vältida ja nii ma täpselt ei teadnudki, mis toimuma hakkab. Selgus, et tegu polnud siiski puhta õudukaga, vaid ka väga intelligentse trilleriga.
Mulle "meeldis" pidevalt valitsev ängistav ja raskepärane atmosfäär ning kuigi otseselt õudseid kohti oli vähe, siis mõne aja pärast otsustasin siiski laualambi põlema panna . Film suutis suurepäraselt tekitada tunde, et keegi teine on veel läheduses.
Lõpp oli minu jaoks kuni viimaste minutiteni täiesti ootamatu; võib-olla pole ma lihtsalt piisavalt läbinägelik, aga see oli hästi tehtud.
Muidugi tuleks mainida Bruce Willise ja Haley Joel Osmenti suurepärast näitlejatööd, kes oma rollides väga tõepärased tundusid.
The Sixth Sense on minu jaoks üks väheseid intelligentseid filme viimasest kümnendist.
Kommentaarid?
Lisainfot filmide kohta:
http://us.imdb.com _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Esm Märts 28, 2005 4:37 pm Teema: |
|
|
Minu arvates täiesti vaadatava asjaga tegu. Ettearvatav lõpp? Seda mitte. Küll aga aimasin ma, et nii läheb. Bruce Willisel on olnud õnne headesse filmidesse sattuda, mis muutuvad tema näitlemisoskuse abil veel paremaks. Kohati oli küll raskekoeline, kuid ülimalt pingeline ning mõtterikas Minu poolt igatahes kiitev hinnang. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kalaa01 Lipnik

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2012 12:50 pm Teema: |
|
|
Sai ka siis seda filmi alles vaadatud ja peab tõdema et oli päris huvitav. Lõpp oli üllatav.
8/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|