Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mis on teie lemmik Tolkieni teos? |
Lotr:Sõrmuse Vennaskond |
|
17% |
[ 7 ] |
Lotr:Kaks Kantsi |
|
0% |
[ 0 ] |
Lotr:Kuninga Tagasitulek |
|
22% |
[ 9 ] |
Kääbik |
|
27% |
[ 11 ] |
Silmarillion |
|
22% |
[ 9 ] |
Mingi muu |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Kokku Hääli : 40 |
|
Autor |
Teade |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:00 pm Teema: |
|
|
Leht ja puu  _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Juul 16, 2008 10:36 am Teema: |
|
|
Silmarillion nendest valikutest. Tegelikult naudin kõiki Tolkieni teoseid. Uskumatu mis mütoloogia ta on suutnud luua... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
LiveForThis Leitnant

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 7:42 pm Teema: |
|
|
Silmarillioni valisin.Nii on raske nii vastata.Kõik nad on ju igast küjest parimad.
Praegu loen "Lõpetamata lood".
Varsti võtan ette ka "Hurini lapsed"
Tolkienist ei saa vist kunagi küllalt  _________________ http://liveforthis90.blogspot.com/
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 1:00 am Teema: |
|
|
Mulle meeldib LoTR. Kääbik on nagu rohkem lastele kirjutatud, vähemalt selline mulje jäi mulle küll. Võrreldes LoTR-i stiili Kääbiku omaga, tekkis mulle tunne, nagu oleks see kellegi teise kirjutatud. Kuidagi liiga...lame ja labane tundus Kääbik.See ei tähenda, et ma seda halvustaks või nii. Lihtsalt Lord of the...tundus palju võimsam ja sisukam. Ainult ühest asjast ei saa ma aru. Võrdlesin Hurini laste ja Lordi kaarte ja nagu oleks tegemist teise maaga, kuigi peaks nagu olema sama kohaga tegemist?
P.S. Kas kellegil on äkki aimu, kust kohast saaksin Silmarillioni endale soetada? Äkki on kellegil mõni eksemplar üle? Oleksin tänulik...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 11:50 am Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Võrdlesin Hurini laste ja Lordi kaarte ja nagu oleks tegemist teise maaga, kuigi peaks nagu olema sama kohaga tegemist?
|
Hurini laste kaart peaks kujutama endast Beleriandi, mis oli põhimõtteliselt keskmaa Esimesel Ajastul. Looduskatastroofid ja Suurte Jõudude vahelised sõjad muutsid seda maad aga niipalju, et suur osa Beleriandi jäi Esimese Ajastu lõpuks vee alla ning allesjäänud veepealne osa moodustas Keskmaa läänekalda, nagu see oli Kolmandal Ajastul ehk Sõrmuste isanda toimumisajal. Kui seda Beleriandi kaarti hoolega vaatad, siis näed, et selle idapoolse ääre moodustab pikk mäeahelik, mille kohale on kirjutatud "Ered Luin". Sama Ered Luini mäestiku leiad ka Sõrmuste isanda kaartidelt, küll aga märgatavalt rohkem läänest.
Niipalju siis "geograafiast" ja "ajaloost".  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 6:44 pm Teema: |
|
|
Tänud. Sain nüüd pildi natuke selgemaks ja paika...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Sept 30, 2008 10:08 pm Teema: |
|
|
Hetkel taaskord käsil "Narn i Chin Hurin" _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
ulmo Kadett
|
Postitatud: Laup Mai 11, 2013 3:54 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldivad kõik Tolkieni teosed, aga lemmikuim on neist Silmarillion. |
|
Tagasi üles |