Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Apr 23, 2005 9:23 am Teema: Iain Banks |
|
|
Sooviks teie käest teada saada, mida te arvate sellisest kirjanikust nagu Iain Banks. Kuigi temast oli juba enne juttu, arvan, et selline kirjanik väärib oma teemat.
Ta on küll definitsiooni järgi Sci-Fi kirjanik, kuid ta on kirjutanud ka hulganisti õudust. Ise olen lugenud tema raamatut "Wasp Factory", mis jättis mulle igal juhul äärmiselt hea mulje.
Wasp Factory kõige muljetavaldavam pool on ehk see, et ta köidab lugeja huvi oma ¹okeerivate kirjeldustega, mida võib nimetada ka äärmuslikuks naturalismiks. Raamatu puhul võiks eriti esile tuua selle lõpu, kus selgub tõeline tõde, mida arvatavasti keegi poleks suutnud ära arvata.
Peale nii tugeva raamatu lugemist lihtsalt tekib suur soov lugeda ka midagi muud autori loomingust, kuid mina ei ole selleni veel kahjuks jõudnud ja ei ole ühtegi teist tema raamatut lõpuni lugenud.
Mida olete teie kuulnud selle autori loomingust ning mida teie soovitaksite veel lugeda?
Siin on ühtteist autori kohta, neile, kes teda veel ei tea:
http://www.iainbanks.net/ _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 7:13 pm Teema: |
|
|
"Herilasvabrik" oli tõesti väga hea raamat, eriti just oma intensiivse teksti ja ootamatu lõpu poolest, eriti hämmastas mind kuivõrd erinev oma stiililt võrreldes tema Kultuuri sarjaga .See on ka kahjuks ainuke Banksi kirjutatud õudus mida olen lugenud _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 7:37 pm Teema: |
|
|
Krt tundub, et olen seda lugenud, aga sisust küll midagi meelde ei tule. Äkki keegi kirjeldab veidi seda raamatut. Siin olev jutt on tuttav http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?2832 , aga samas võisin seda lihtsalt raamatukogus sirvida.
Kes on tegelased jne. Ärge mitte mingil juhul lõppu öelge ja tegevust ei maksaks ka palju kirjeldada  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 7:58 pm Teema: |
|
|
Äkki on sellest abi. _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 11:43 pm Teema: |
|
|
Kain kirjutas: |
Äkki on sellest abi. |
Tundub, et pole ikka lugenud, eks võtan siis raamatukogust selle.
-e-
No nüüd siis asi läbi, pani kohati mõtlema küll, lõpu arvasin ainult natuke enne lõppu ära  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|