Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 1:44 pm Teema: Shadow ja tema 6uduste nurgake ehk järjekordne jube leid. |
|
|
Ilmselt on mul annet netist igasuguste jubedate asjade väljakaevamiseks - kord on see Nimoy Bilbo Baggins-videoklipp, siis laibapildid jne.
See on siis minu järjekordne leid trekbbsist, kui keegi seda juba näinud on, siis sorry aga asi tundus nii kole, et ma lihtsalt pean seda teiega jagama.
Türklased. Nemad on sellised, kes väga armastavad ameeriklaste filme - koguni nii palavalt, et v6tavad ja teevad neist oma versioone. Nii käärisid nad siis käised üles ja tegid ise oma TOS-i ja see näeb välja niisugune:
http://www.somethingawful.com/articles.php?a=2146
ja thread ise trekbbsis:
http://www.trekbbs.com/threads/showflat.php?Cat=&Number=4363814&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=1
Algul ma arvasin, et mingi pilateema aga ju vist ei ole. Kahjuks. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 10:17 pm Teema: |
|
|
oijah
Mida kõike ka ei tehta. Kuigi tegelikult ma isegi tahaks seda näha; huvitav, kas on rohkem nõme, või naljakas... _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 2:07 pm Teema: |
|
|
Tre,
Mina tegelt teadsin ja omasin seda klippi tükka aega tagasi juba oma arvutis. Just nimelt kollektsioneerimis ideega. See klipp õigustab seda täiega
Spock on alati mitmekülgne olnud.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 7:48 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Mina tegelt teadsin ja omasin seda klippi tükka aega tagasi juba oma arvutis. Just nimelt kollektsioneerimis ideega. See klipp õigustab seda täiega |
Seda Bilbo Bagginsi linki levitati mingil ajal trekbbsis üsna agaralt. Vaatasin kogemata ka, see oli jube. Kas Nimoy ja Shatner mitte mingi ühisalbumi välja ei andnud, ma nagu lugesin kuskilt? Küll see võib alles õudne olla. Ilmselt on plaadiümbrusel ka hoiatus, et seda jumala pärast autoroolis olles ei kuulataks - võib avarii juhtuda. Õnneks tegeleb Nimoy nüüd rohkem fotograafiaga.
Kui juba nõmedust teema käsitlemisel, siis kunagi oli üks Saksa diskobänd, nimi oli vist "Edelweiss" Need ka parodeerisid TOS-i ja kandsid vastavaid kostüüme. Mingi hitt oli ka, "Raumschiff Edelweiss". Võeh. See oli mingi 93-94. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2005 10:22 am Teema: |
|
|
Tre,
Oojaa..see lugu meenub selgelt. Olid ikka süldi ajad, no kohati on ka täna see nii.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2005 7:49 pm Teema: |
|
|
Jah, olid ajad ... kui meie veel noored olime
Ja nüüd midagi uuemat: paljud kindlasti on näinud aga mõni võib-olla ei ole ka. Need Priceline´i reklaamid ei liigitu kindlasti õuduste alla, mu meelest on lausa vaimukad:
http://www.priceline.com/promo/shatner_return.asp? _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|