|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
66% |
[ 2 ] |
8 |
|
33% |
[ 1 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 3 |
|
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2005 7:02 pm Teema: DS9 - 2x23 "Crossover" |
|
|
Paluks kommentaare selle episoodi kohta.
Hiljutiste ENT'i peegeluniversumi episoodide valguses otsustasin siis teha teema DS9 osa "Crossover" kohta, mis meid siis 24. sajandi peegeluniversumisse juhatab.
Seekord siis üllatati vaatajaid sellega, et Maa impeerium on lagunenud ja seda tänu kapten Kirki ja tema meeskonna "visiidile" sinna TOS'i osas "Mirror, Mirror". Tuleb välja, et Kirk mõjutas peegel-Spocki niipalju, et kui ta lõpuks juhtivale kohale sai, alustas ta patsifistlikke reforme. Peegeluniversumis paha mõte.
Peab tunnistama, et minu jaoks ausalt öeldes osa võlust seetõttu kadus, sest oleks ikkagi tahtnud näha just kurje inimesi võimupositsioonidel. Samas olid jälle tegelaskujud vägagi huvitavad, olles mõneti oma "normaaluniversumi" teisikute täielikud vastandid, nagu Odo, ja mõnes kohas jälle üsna samasugused, nagu O'Brien.
Annan 8 punkti, sest osa tundus kohati lohisev ja mitte eriti kaasahaarav, kuid kokkuvõttes siiski hea katse midagi teistsugust näidata.
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 7:02 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 7:10 pm Teema: |
|
|
Mulle see episood päris meeldis, sest tõi sisse huvitava pöörde.
Osas "Mirror, Mirror" võiski arvata, et paralleeluniversumi Spock midagi korda saadab, kuid et ta midagi nii võimsat teeb, poleks keegi uskunud.
Muidugi ei olnud see Universum sugugi paremaks muutunud, vaid lihtsalt pöördunud teise äärmusesse, enne olid kõik teised rassid orjad, nüüd olid inimesed teiste orjad. Ring sai lihtsalt täis.
Võib ka arvata, et eks Sisko ja tema kamp, kui neid just kohe kätte ei saadud, tekitasid inimestes taas uue mässumeele ning asi hakkas mõnes mõttes otast peale:P
Mulle lähevad kõik paralleeluniverumi osad südamesse ja minu arust oli just seda osa väga vaja, et jätkata TOS'is pooleli jäänud liini, mis tegelikult TNG's unustati.
Ka näitlejad olid minu arust äärmiselt head. Eriti tuleks esile tõsta Sisko ja muidugi ka Kira, kes oli paralleeluniverumis enda täielik vastand (julm ja armutu).
Kahjuks ei oskagi seda osa rohkem kommenteerida, Enterprise oli juba põhilised punktid välja toonud.
Siiski ma ei ütleks, et see episood endise paralleeluniversumi ära rikkus, vaid pigem täiendas seda ja andis värvi.
Seda osa ma tõesti nautisin, tekkis huvi taas DS9't vaatama hakata.
Hoian ennast natuke tagasi ja kuigi tahaks panna kümme, panen 9.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Juun 12, 2005 9:58 pm Teema: |
|
|
Tahaks näha mis 25. sajandil juhtunud on. Sisko kamp hakkas mässama ning inimesed said ise tagasi "orjapidajateks"?
Huvitav ja põnev osa oli, ei ole midagi halba ette tuua. Ainult kui Bashir lasi Odo tükiteks, see nägi kuidagi imelik välja. Oleks Dax'i tahtnud ka näha.
Üheksa punkti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|