Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Esm Dets 06, 2004 6:48 pm Teema: Võitlusfantaasiad |
|
|
Mitte ulme vaid fantaasia. Kõik kes teavad raamatuid Tulemäe nõid ja... teised ei tule meelde...otsige internetist Fighting Fantasy ja ütlen veel, et tegemist on väga laheda raamatuga.
EDIT: tean et oleksin pidanud selle kirjutama raamatute alla aga oli kiire. Vabandust!
Second Edit: teemat liigutas Enterprise
Third Edit: teemat parandas TrekRanger _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 18, 2005 12:54 pm Teema: |
|
|
Tulemäe Nõid on mul endal olemas, olen ka teisi sarnaseid raamatuid sirvinud. Täitsa huvitavad ju iseenesest, eriti Tulemäe Nõia lõpuosa, kus kästi võtmete numbreid kokku liita. See välistab küll sobitegemise.
Kuigi... Raamat jättis üldkokkuvõtes küll veidi soovida. Selles mõttes, et tegevus oli suhteliselt etteaimatav. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Telcontar Kadett
|
|
Tagasi üles |
|
 |
lusikas10 Kadett

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 5:25 pm Teema: |
|
|
Minu meelest oli "Tulemäe nõid" üsna mängitav. _________________ its diet consists of fruits,plants,small woodland animals,large woodland animals,fruit groves,fruit farmers, and small cities. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 6:56 pm Teema: |
|
|
kui see on midagi "Hermese Labürindi" taolist siis võibolla isegi prooviks... _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|