|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda episoodi? |
10 |
|
14% |
[ 1 ] |
9 |
|
28% |
[ 2 ] |
8 |
|
14% |
[ 1 ] |
7 |
|
14% |
[ 1 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
14% |
[ 1 ] |
4 |
|
14% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 7 |
|
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 8:19 pm Teema: VOY - 1x01-1x02 "Caretaker" |
|
|
Mida arvate Star Trek: Voyageri pilootosast?
Minu poolt läheb 7 punkti.
"Caretaker" on üks neist osadest, mille kohta ma ütlen "idee hea, teostus nõrk".
Mõte, et üksik tähelaev satub galaktika teise otsa ja peab sealt leidma tee koju omab kahtlemata suurt potentsiaali, kuid seriaali südamikuks on ikkagi näitlejad. Kui näitlejad ise on huvitavad ja meeldivad ning nad sobivad omavahel kokku, siis on ka kõige igavam osa vaadatav ning just see on koht, kus Voyager tõsiselt läbi kukub (minu jaoks siis). Üksikuna võttes pole ju nende kambas ühtki väga nõrka tegelast, kuid nad on igavad ning nende vahel puudub keemia.
Janewayl on muidugi lahe hääl ja kõik, aga ta lihtsalt pole kapteni moodi ja teatav sära jääb puudu. Doktor on ehk kogu kambast kõige huvitavam ja naljakam tegelane, aga üksinda ei ole temastki midagi. Neelix on lihtsalt kohutavalt nõme ja tüütu, Chakotay kohutavalt igav, B'Elanna käib närvidele, Tuvok on lihtsalt hall, samuti Harry Kim. Vaid Tom Paris on natuke meeldivam tegelane, aga ta tundub siiski häirivalt stereotüüpse pretty-boyna.
Nonii, lugu ise. Mingit väga pikka sissejuhatust pole, kuigi ma seda ausalt öeldes eelistanud oleksin, ka stseenid DS9's oleks võinud hõlmata rohkem tuntud nägusid peale Quarki.
See Caretakeri juures toimunud värk oli lihtsalt jama, mingi pagana taluõu ja külarahvas? Wtf? Kas tobedamat asja annab välja mõelda... Kui seda oleks veel kuidagi huvitavalt kujutatud, aga seda vaadates pidin ma tugevalt vastu panema kiusatusele filmi natuke edasi kerida.
Ocampade juures läks asi natuke huvitavamaks, aga ka seal jäi millestki puudu, kõik tundus kangesti anonüümsena.
Kazonid on ka pahad sellepärast, et nad on pahad.
Ainuke asi, mis mulle tõsiselt meeldis, oli Janeway kõne lõpus sillal. See oli küll tüüpiliselt ülepingutatud, aga suutis ometi jätta mulje, et ees on põnev teekond, täis seiklusi, ohte ja lootust.
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 7:02 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 11:27 pm Teema: |
|
|
Iga algus pidi olema raske
Lemmik koht kogu sellest möllust on Quark-i ja Kim-i privaatne moment, mille Paris taktitult rikkus. Meeldis ka nii öelda meeskonna presenteerimine. Meeldis ka laev ise - minu lemmik.
Aga nad ikka puised olid.. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Juun 11, 2005 8:05 pm Teema: |
|
|
Mina panin sellele pilootosale 9 punkti.
Kahtlemata ei olnud tegu parima sarja algusega, mis olla võis, kuid kindlasti vastutasid selle eest ka näitlejad, kes minu arust väga palju sarja jooksul ei paranenudki.
Idee oli ju iseenesest päris originaalne, tähelaev satub galaktika teisele poolele, kust nad ei saa enam sama kiirelt tagasi ning tavalisel kiirusel seisab neil ees seitsmekümneaastane tee koju. Selline algus paneb iga Treki fänni sarja edasi vaatama, sest sa tahad ju ometi teada saada, mis neist edasi saab.
Nõustun Enterprise'iga, et Janeway kõne sillal, episoodi lõpus, oli tõeliselt muljetavaldav ning andis lootust milleksi heaks.
Kokkuvõtteks võikski öelda, et minu arust oli episood piisavalt põnev ning sobis pilootosaks, kuid vilets näitlejatöö oli see, mis selle sarja edasise käekäigu algusest peale ära määras.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|