Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2004 11:13 pm Teema: Team Knight Rider |
|
|
Tahaks kuulda teie arvamusi. Minu arvamused on, et autod olid ägedad, lennuk oli äge, tegelased olid kaunid, näitlemine oli nullilähedane ja sama võib öelda re¾issööri töö kohta. Ainult visuaalne sari  _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
turgon Lipnik

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 12:26 am Teema: |
|
|
Kui sedagi kahjuks, orginaal Knight Rider oli kõvasti parem. Kuigi ka seda ainult esimene seeria, kui tuli juba see laialikäiv KIT, siis oli kergelt "huvitav". |
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 10:35 am Teema: |
|
|
Just täiesti nõus _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 7:38 pm Teema: |
|
|
Originaalne Knight Rider on megahea sari kuid Team Knight Rider....vabandage väga, minu arust tehti see ainult selleks, et originaali nime kasutades pappi teenida.
Kõike üritati teha nii, et oleks võimalikult "cool", aga kui see nii selgelt välja paistab, siis on asi ikka jama
Kogu sarja ainuke normaalne tegelane oli minu arvates hall d¾iip Dante , kõik teised olid kuidagi nõmedad ja ebausutavad.
Lennuk oli muidugi vinge.... _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Püh Dets 12, 2004 7:47 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 7:45 pm Teema: |
|
|
Ka mina leian, et Team Knight Rider ei olnud eriti õnnestunud ning oli tehtud pigem suurest lootusest saada lisa raha.
Kogu kooslus tundus kuidagi kohatu.
Vahepeal vaatasin ma seda sarja päris põhjalikult, kuid jõudsin järeldusele, et originaal oli igal juhul sisukam. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2005 9:22 pm Teema: |
|
|
Team Knight Riderit kordas, A-Rühma kordas, kordas teabmidaveel aga pole veel olnud Knight Rideri kordust
Nüüd vaataks juba korralikult ja põhjalikumalt (kuna nüüd lihtsalt *khm*suurem, vanem*khm*) |
|
Tagasi üles |
|
 |
hiidlane Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 26, 2005 6:59 pm Teema: |
|
|
knight riderit kordab ka nüüd ; )
jahh siis kui veel natukene noorem oli kui seda näitas, siis pakkus huvi ja pinget, praegu vaatasin ja hakkasin naerma naljakas tegelikult see...
nagu a-rühmgi, need suunatud rohkem vast sellisele nooremale generatsioonile, kuid jahh siis kui minu emad isad nooremad olid nii umbes 20end, siis nendele läksid küll need peale ....
aga see team ei vääri isegi kommenteerimist.....(see nii lapsikuks tehtud, ise küll ei tahaks olla näitleja kuskil sellises sarjas )
minu tagasihoidlik arvamus |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 26, 2005 9:44 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Team Knight Riderit kordas, A-Rühma kordas, kordas teabmidaveel aga pole veel olnud Knight Rideri kordust
Nüüd vaataks juba korralikult ja põhjalikumalt (kuna nüüd lihtsalt *khm*suurem, vanem*khm*) |
Tegelikult on olnu Knight Rideri kordusi päris palju... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
turgon Lipnik

|
Postitatud: Nelj Jan 27, 2005 12:29 am Teema: |
|
|
Kaks korda on juba korranud vist, enam ei mäletagi. Omalajal sai kõik osad ilusti äravaadatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 3:07 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Luury kirjutas: |
Tegelikult on olnu Knight Rideri kordusi päris palju... |
Nujah aga viimasel ajal. Hakati TKR iga, siis vist juba A-Rühm ja nüüd Knight Rider. Aga võibolla oli seal vahel veel midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vader D Lipnik

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 5:30 pm Teema: |
|
|
Ma ei hakka kritiseerima..Lihtsalt...0/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 7:38 pm Teema: |
|
|
Vader D kirjutas: |
Ma ei hakka kritiseerima..Lihtsalt...0/10 |
Nii karmilt siis kohe...
Aga mõned head osad olid sel ikkagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 7:48 pm Teema: |
|
|
Niipalju kui mina olen seda näinud on olnud ikka suht mõttetu. Sarjal mingit erilist sü¾eed ei ole, siis võiks olla normaalsed efektid. Aga need olid halvad, isegi oma aja kohta. Eks ta action-oriented on. Näitlemis töö oli ka kehva poolne, oma mäletamist mööda. Head ei ole vist midagi öelda, peale selle, et see on veerand-ulme. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 8:42 am Teema: |
|
|
Kunagi sai vaadatud jah, tollal ei mõelnud sellest eriti palju. Kiired autod, mis veel räägivad, panevad kildu ja on täiesti eraldi isiksused (ühekülgsed küll, aga siiski). Nõustun eelmiste kommenteerijatega.
Get money fast .
Nulli punkti aga ei annaks. 3/10st tuleb ikka ära. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 4:24 pm Teema: |
|
|
Totaalne p***! Igav sari väga mõttetute efektide ja olematu sisuga. Naljad olid ka reeglina suht labased, selle musta auto kommentaarid mõnikord võtsid veidi muigama.
1/10 _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 5:26 pm Teema: |
|
|
mingi kamp tuli ühte lastesaadet mõnitama |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 5:57 pm Teema: |
|
|
Mitte mõnitama vaid oma arvamust avaldama. Tead, et foorumid ongi selleks, et oma arvamust avalada jms. Mitte lolli loba ajada nagu mõni siit.
Ning need arvamused selle sarja kohta on täiesti õigustatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 6:18 pm Teema: |
|
|
sa said mõttest valesti aru... kas tkr-i tegi sama tüüp kes knight rideritki |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 6:32 pm Teema: |
|
|
Oli ju ka knight rideri täispikk film, kus michael või keegi seda ehitas... siiski on originaal sari ikkagi parem
minu arvamus siis TKR kohta
See sari oleks tehtud nagu mingitele koolieelikutele. Kõige rohkem meeldisid mulle siiski kaks mootorratast, mis ühinesid autoks.
Ei tea, aga nüüd mulle tundub tõesti, et tahaks kõik osad järjest läbi vaadata.
Kõige rohkem ma arvan, et pakkusid vaatajatele pinget autode-mootorrataste tehnika. Igatahes lennuk oli küll äge
 _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 9:53 am Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
Oli ju ka knight rideri täispikk film, kus michael või keegi seda ehitas... |
Minu teada on ainult 1 film tehtud Knight Riderist. KR 2000, kus KITT oli punase kere sisse pandud, ning Michael Knight kakkus ta sealt välja ja toppis oma loksu sisse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|