Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 3:03 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php
*tulihingeline Fänn*  |
Mõnus värk. Naera segaseks ennast... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 3:47 pm Teema: |
|
|
http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php
*tulihingeline Fänn*  |
Vana, aga hea  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 9:40 pm Teema: |
|
|
Tuttav täna andis lingi.
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddam_outkast.asp
It's me! Your friendly dictator!
Lend me some oil, I'll pay you later!
Hide it, hide it, hide it like a nuclear weapon.
Tappev . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 9:49 pm Teema: |
|
|
@Wendelh: Tõesti on super, eriti meeldis mulle see: "You can't kill us all"  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 9:57 am Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
You can't kill us all |
You can't catch us all |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 8:31 pm Teema: |
|
|
kui keegi ehk teab sellist linki.. siin igasugu saasta:D
http://www.zone.ee/naljanurk/ _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Juun 26, 2005 9:17 am Teema: |
|
|
Real estate terms.
Sophisticated City Living - next to a noisy bar.
Old World Charm - Has some woodwork, needs cleaning.
Contemporary Feeling - Has no woodwork, needs cleaning.
Close to Lakes - Impossible to park on street from April to October.
Picturesque setting - Abandoned cars and waist-high weeds on neighbors lots.
Wide Open Floor Plan - previous owner removed supporting walls.
Updated Kitchen - Sink no longer overflows.
Security System - neighbour has dog.
Needs TLC - major structural damage.
Motivated Seller - been on market for 14 years.
Convenient - next to freeway onramp.
Mint condition - spilled mouthwash on floor.
Move-in Condition - front door missing.
Cozy - no room bigger than 9'x 6.'
Light, Open spaces - many holes in walls. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 2:10 pm Teema: |
|
|
Veel Marsi teemal:
http://i6.photobucket.com/albums/y247/LCARS24user/First_Mars_Photo.jpg _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 2:29 pm Teema: |
|
|
Kiitlemata võin öelda: kui Volodja mulle vastu kõrvu virutas ja näkku sülitas, äsasin ma talle nii, et ta seda ei unusta. Hiljem peksin ma teda priimusega, aga triikrauaga nüpeldasin ma teda alles õhtul. Nii ei surnudki ta sugugi kohe. See pole mingi tõendus, et ma tema jala juba päeval ära lõikasin. Siis ta veel elas. Andrjusha aga tapsin ma lihtsalt inertsist ja selles mind süüdistada ei saa. Mis ta siis jäi koos Jelizaveta Antonovaga mulle tee peale ette? Neil polnud vaja ukse tagant välja karata. Mind süüdistatakse verejanus, öeldakse, et ma jõin verd, kuid see on vale, ma lakkusin ainult veidi vereloike ja -plekke. See on ju iga inimese loomulik reaktsioon- peita oma tühise kuritöö jälgi. Samuti ei vägistanud ma Jelizaveta Antonovat. Esiteks polnud ta enam neitsi, teiseks aga oli mul tegemist laibaga, nii et kaebamiseks pole tal põhjust. Mis siis sellest, et ta pidi kohe-kohe sünnitama? Ma ju tõmbasingi lapse välja. Et sellest pärast elulooma ei saanud, pole minu süü. Pead ma tal otsast rebida ei kavatsenud, aga tal oli liiga peenike kael. Ta polnud loodud selle maailma jaoks. Õige on, et ma nende koerakese saapaga mööda põrandat laiali hõõrusin. Kuid see on juba küüniline - süüdistada mind koera mõrvamises, kui sealsamas hävitati kolm inimelu. Last ma ei arvesta. Heake küll: kõiges selles võib (nõustun sellega) täheldada minu mõningast julmust. Kuid pidada kuritöökse seda, et ma kükitasin ja roojasin oma ohvrite otsa - see on, vabandage väga, absurdne. Roojamine on loomulik vajadus ja järelikult sugugi mitte kuritegelik. Seega mõistan oma kaitsja kõhklusi, kuid loodan siiski täielikku õigeksmõistmist.
(10. juuni. 1941) _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 3:22 pm Teema: |
|
|
Kiitlemata võin öelda: kui Volodja mulle vastu kõrvu virutas ja näkku sülitas, äsasin ma talle nii, et ta seda ei unusta. Hiljem peksin ma teda priimusega, aga triikrauaga nüpeldasin ma teda alles õhtul. Nii ei surnudki ta sugugi kohe. See pole mingi tõendus, et ma tema jala juba päeval ära lõikasin. Siis ta veel elas. Andrjusha aga tapsin ma lihtsalt inertsist ja selles mind süüdistada ei saa. Mis ta siis jäi koos Jelizaveta Antonovaga mulle tee peale ette? Neil polnud vaja ukse tagant välja karata. Mind süüdistatakse verejanus, öeldakse, et ma jõin verd, kuid see on vale, ma lakkusin ainult veidi vereloike ja -plekke. See on ju iga inimese loomulik reaktsioon- peita oma tühise kuritöö jälgi. Samuti ei vägistanud ma Jelizaveta Antonovat. Esiteks polnud ta enam neitsi, teiseks aga oli mul tegemist laibaga, nii et kaebamiseks pole tal põhjust. Mis siis sellest, et ta pidi kohe-kohe sünnitama? Ma ju tõmbasingi lapse välja. Et sellest pärast elulooma ei saanud, pole minu süü. Pead ma tal otsast rebida ei kavatsenud, aga tal oli liiga peenike kael. Ta polnud loodud selle maailma jaoks. Õige on, et ma nende koerakese saapaga mööda põrandat laiali hõõrusin. Kuid see on juba küüniline - süüdistada mind koera mõrvamises, kui sealsamas hävitati kolm inimelu. Last ma ei arvesta. Heake küll: kõiges selles võib (nõustun sellega) täheldada minu mõningast julmust. Kuid pidada kuritöökse seda, et ma kükitasin ja roojasin oma ohvrite otsa - see on, vabandage väga, absurdne. Roojamine on loomulik vajadus ja järelikult sugugi mitte kuritegelik. Seega mõistan oma kaitsja kõhklusi, kuid loodan siiski täielikku õigeksmõistmist.
(10. juuni. 1941) |
See on hea
Edit: paljud on näind aga ikkagi naljakas http://www.ebaumsworld.com/flash/fartingcat.html  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pannzer555 Kadett

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 7:02 pm Teema: |
|
|
[quote="vicebarbar"]kui keegi ehk teab sellist linki.. siin igasugu saasta:D
http://www.zone.ee/naljanurk
õudne värk!!!!
Viimati muutis seda pannzer555 (Esm Okt 03, 2005 5:02 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 7:25 pm Teema: |
|
|
See president/asepresident/asetäitja kes vasakul on kangesti meie Andruse nägu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 7:36 pm Teema: |
|
|
Milline iroonia - pildiallkirjas räägitakse veel eksitusest! _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
pannzer555 Kadett

|
Postitatud: Esm Okt 03, 2005 4:56 pm Teema: |
|
|
siit saate ise otsida nalju: www.aegmaha.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Nov 18, 2005 4:40 pm Teema: |
|
|
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|