|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda osa? |
10 |
|
50% |
[ 3 ] |
9 |
|
50% |
[ 3 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 6 |
|
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 8:14 pm Teema: ENT - 4x09 "Kir'Shara" |
|
|
Mida arvate sellest episoodist?
Minu meelest suurepärane lõpp Vulcani-arcile, ehk vaid veidi kiirustatud. Oli palju meeldejäävaid stseene ning suurepärast näitlejatööd, seda eriti Jeffrey Combsi (Shran) ja Gary Grahami (Soval) poolt, samuti palju häid eriefekte, kuigi võrreldes senisega, on 4. hooajal nähtavasti eelarvekärpe tõttu lahingustseenidega mõnevõrra kokku hoitud. Mis ei vähenda siiski kuidagi osa enda omadusi.
Igatahes lahendati nüüd palju vastuolusid ja lõpetati mõned vanemad tegevusliinid.
Minu arvates ajab Coto õiget asja, ENT on nüüd eellugu teistele Star Treki sarjadele ja filmidele, nagu ta oleks algusest peale pidanud olema, mitte VOY, mis on paar sajandit ettepoole toodud. Näha selliseid rasse nagu vulkanlasi, andoorlasi ja muid Föderatsiooni rajamise juures tähtsat rolli mänginud tegelasi ja nende arengut on kordi huvitavam kui mingisugust alien-of-the-week'i.
10 punkti  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 7:05 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 10:47 am Teema: |
|
|
Panin 9. Hoian 10-t tõeliselt meeldejääva momendi tarvis. Eelpool öelduga nõus. Tegemist on ju äärmiselt olulise ajastuga
Kõigele lisaks ... NB! Romulanid olid ju ka esindatud TNG ajastus tekkitasid need rohelised laevad alati põnevus-värinaid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2005 1:02 am Teema: |
|
|
Mina panin taas kümme punkti!
Ei oskagi nagu midagi erilist enam öelda, kõik on juba öeldud.
Igatahes tegu oli väga paeluva lõpuga, eriti meeldis mulle see, et õiglus seati Vulcanil taas jalule.
Mainimist väärt on ka Kir'Shara aktiveerimine, mis tuli mulle mõnevõrra üllatusena, alguses pidasin seda lihtsalt kiviks.
Eriti põnev on muidugi romulanide seotus teavtavate vulkanlastega, ega sellest vist head nahka ei tule.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|