Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 10:59 pm Teema: Teadmiste kontroll: testid |
|
|
Leidsin täiesti juhuslikult netist üsna huvitavaid teste, mida ma siin viimased tund aega olen lahendanud.
Kui keegi seda veel ei tea ja tahaks kah oma teadmisi proovile panna, siis siin need on: http://www.bbc.co.uk/cult/st/quiz/index.shtml
100 küsimusega üldtestis sain ma ainult 44 prossa (tegelikult ma lahmisin vastuseid natuke liiga hooletult ka), isiksusetestis pandi mulle labiilse skisofreeniku diagnoos ja kõik TOSiga seotud küsimused vastasin sajaprotsendiliselt, nii et selles osas on vastavalt testile mu IQ võrreldav vulcani omaga
Kui keegi veel teab sarnaseid lehekülgi, laduge aga välja
Ja veel - mida te arvate, kui me hakkaksime siin foorumis ka mingeid mõistatamismänge korraldama? _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 11:14 pm Teema: |
|
|
Väga huvitav oli, mina sain 50%, tegin küll veidi lühemat testi.
Liiga palju oli Voyageri küsimusi minu jaoks.
Vastuseks sinu küsimusele:
Mõistatamismängude korraldamise idee on tõesti hea, räägime ehk pikemalt pm'i teel.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 11:19 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Mõistatamismängude korraldamise idee on tõesti hea, räägime ehk pikemalt pm'i teel. |
See idee kargas mulle tõesti hetk tagasi pähe aga ma arvan, et see on täiesti teostatav, vaja ainult veidi mõelda. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 11:20 pm Teema: |
|
|
päris huvitav test, sain 63/100. Kahjuks tõesti, natuke liiga palju Voyageri küsimusi
Mängude teema on muidugi huvitav, ootan läbirääkimiste tulemusi
Edit:
Isiksusetestis siis selline tulemus:
Hmmm... a definite Tactical mind.
Every problem has a simple solution in your book - usually involving explosions and knives.
You're blunt but effective, perfect for the blue shirt of a Security Chief.
Kaptenite testis 100% _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 11:32 am Teema: |
|
|
74 100st Loogikaga panin puusse kahe Voyager-i küsimuse juures, millest on tsipa kahju, aga mudu päris kenasti läks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|