Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Millist kavandit eelistad? |
1 |
|
7% |
[ 1 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
7% |
[ 1 ] |
4 |
|
28% |
[ 4 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
14% |
[ 2 ] |
8 |
|
21% |
[ 3 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
10 |
|
21% |
[ 3 ] |
|
Kokku Hääli : 14 |
|
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Dets 04, 2004 10:15 pm Teema: Eesti euromündi kavandid |
|
|
http://www.eestipank.info/pub/et/majandus/euroopaliit/euro/ekavand.pdf
http://www.eestipank.info/pub/et/majandus/euroopaliit/euro/kavand/
Milline kavand on teie lemmik? Ja lisaks rääkige veel, kas üldse pooldate euro kasutuselevõttu.
Minu lemmik on 10. töö, sest seal on kasutatud rahvuslikke motiive - rukkilille, pääsukest ja Tallinna laululava ning Eesti suurt riigivappi. Samuti näeb ta soliidne välja.
1. kavand on küll igati väljapeetud välimusega kuid minu arvates liiga igav ning sobiks pigem mõnele kuningriigile.
2. kavand on huvitav, kuid kahjuks väheütlev. Tõenäoliselt ei saa mitte igaüks aru, et tegu on pääsukestega.
3. on peaaegu samasugune nagu esimene, kuid kavad ise on veidi kenam, põhimõtteliselt sama jutt.
4. Miski mulle nagu päriselt ei istu....
5. kavand on kahtlemata originaalne, kuid nagu mõneti segane ja "odav".
6. kavand meeldib mulle päris hästi, huvitav ja kergesti meeldejääv.
7. on kindlasti hea lähenemine, aga ilmselt ei hakkaks enamik inimesi sealt kunagi mingeid sõnu välja lugema ja seetõttu ei oleks ta ka eriti populaarne.
8. Nii, kavand iseenesest on ilus, aga mul on sellega üks sisuline kana kitkuda... .
9. need sümbolid on minu jaoks kahjuks suhteliselt väheütlevad.
10., nagu öeldud, on favoriit.
Üldine arvamus eurole ülemineku kohta on selline, et loomulikult meeldiks mulle, kui kroonid alles jääksid, need on ikkagi päris omad. Kuid paraku kaaluvad puhtpraktilised kaalutlused minu arvates euro kasutuselevõtu üles. Lisaks säilib ka osalt ju siiski individuaalsus, sellepärast saabki ju iga riik oma mündid ise kujundada.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Dets 04, 2004 10:27 pm Teema: |
|
|
Mul on siis neli lemmikut:
1. Neljas variant, sest seal on peal Eesti kaart, mille järgi saab meid selgelt ära tunda ning samuti on peale kirjutatud mis riigia on tegemist.
2. Kümnes variant, sest seal on elegantselt välja toodud nii Eesti rahvussümbolid kui ka vapp.
3. Kahesas variant, sest seal on samuti väga ilusasti välja toodud rahvussümbolid, kuid siiski puudub vapp.
4. Esimene variant, mis on lihtsalt klassika ning sobib igale maitsele. Minu jaoks ainult natuke igav.
Teised olid minu jaoks kas siis liiga modernsed või liiga segased.
Ka mina olen euro poolt ning minu arvamaus ühtib 100% Enterprise'i omaga.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Laup Dets 04, 2004 11:18 pm Teema: |
|
|
1. Võib olla veidi igav kuid selge ja alati äratuntav. Miks mitte vapisümbolit kasutada.
8. Disain meeldib, täitsa selline nagu üks münt peaks olema.
10. Kah ok ja igati eestipärane.
to Enterprise: selle peale, et nr. 2 kujutab pääsukesi, ma küll ei tulnud. Mina mõtlesin, et need on juudi sümbolid  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 10:29 am Teema: |
|
|
Meeldis ka esimene variant just nimelt: järjepidevus ei kaotaks eesti vana mündi ilmet ära, aga ikkagi pole seesama, seepärast valisin neljanda _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 1:04 pm Teema: |
|
|
2.Rukkilille kujutis on hästi ära kasutatud
4.Lemmik. Eesti kaart ja nimi. Väga hästi tehtud
8.Eesti sümbol-ehitisi on kasutatud-laululava... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 7:52 pm Teema: |
|
|
Shadow kirjutas: |
to Enterprise: selle peale, et nr. 2 kujutab pääsukesi, ma küll ei tulnud. Mina mõtlesin, et need on juudi sümbolid  |
Arvestades meie valitsuse tegevust, polekski see eriline ime...  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2004 10:43 am Teema: |
|
|
tsau mina pooldan 8-ndat varianti _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 12:05 pm Teema: |
|
|
Tre,
Endale tundus 10-s variant meelt mööda olema..mõni kavand oli veel mis tundus huvitav. Eks näe mis valitakse
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 7:10 pm Teema: |
|
|
Täna ongi vist see tähtis päev...või on see homme. Igatahes saame varsti teada, milline meie euromünt siis välja näeb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stargate Lipnik

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 11:00 pm Teema: |
|
|
minu favoriidiks on vististi nr. 8
nr 4 on ka ok
nr 7 on originaalne...aa siiski pole nagu päris see mida vaja...
6 ja 5 eriti ei meeldi...huvitav küll kuid ei ütle eesti kohta pooltki nii palju kui võiks
aga muidugi pooldan ikka krooni mitte eurot..eestil on väga ilus raha..kahju et midagi asemele tuleb.. _________________ just close your eyes...forget your name..forget the world..and go insane.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 3:08 pm Teema: |
|
|
Ma olen ka tuliselt Krooni jäämise poolt. Mngi USA uurimus näitas, et Eesti raha on vist mingi 5 ilusaima seas maailmas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stargate Lipnik

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 9:15 pm Teema: |
|
|
sellele küll vastu ei vaidleks  _________________ just close your eyes...forget your name..forget the world..and go insane.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 7:00 pm Teema: |
|
|
Niisiis võitis 4. kavand!
Väga hea...minu lemmik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 7:10 pm Teema: |
|
|
Super!
Seda ma lootsin, Eesti nimi ja kaart.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 9:17 pm Teema: |
|
|
Oleks võinud ka hullemini minna, nii et...  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Stargate Lipnik

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 10:09 pm Teema: |
|
|
oleks jah ja paremini ka..aga tegelikult on Eestil väga ilus kaart niiet täitsa tip-top  _________________ just close your eyes...forget your name..forget the world..and go insane.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 8:36 pm Teema: |
|
|
Tänasest Postimehest lugesin, et mingi välismaalasest riigitegelane on olnud kursis valimistega ja tema arust pole see kõige parem kavand, kuna lääne-poolsed riigid, nt. Portugal, ei tea midagi Eestist(ega veel vähem selle kaardist). Kuigi võib-olla tekib mõnel inimesel mpnti käes hoides huvi Eesti vastu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kanrik Kadett

|
Postitatud: Kolm Dets 22, 2004 8:25 pm Teema: |
|
|
Minule meeldis seitsmes - Eesti keel. Aga kui juba neljas võitis, siis las võitis. Ega sellel ka eriti midagi viga ei olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2005 6:58 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea, kas mul on midagi nende euorumüntide koha pealt arusaamatuks jäänud või, kuid kas meil ei peaks ka olema rahvahääletus, kas me üldse võtame eurorahad?
Miks me ei saaks kroone alles jätta? _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2005 7:44 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Miks me ei saaks kroone alles jätta? |
Luury kirjutas: |
Ma olen ka tuliselt Krooni jäämise poolt. Mngi USA uurimus näitas, et Eesti raha on vist mingi 5 ilusaima seas maailmas. |
Peaks alles tulema rahvahääletus, või on valitsus taas rahvast mänginud ja meie eest otsustanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|