Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas hakkate RDA-d üheksandas(9) hooajas taga igatsema? |
Jah |
|
87% |
[ 14 ] |
Ei |
|
12% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 16 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Juun 22, 2005 8:23 pm Teema: SG1 - Kas hakkate RDA-d üheksandas(9) hooajas taga igatsema? |
|
|
Mulle oli see hoobiks, et Richard Dean Anderson otsustas mite osaleda SG-1 üheksandas hooajas tavalise karakterina. Ta ainult "guest-starrib" kindlates episoodides. Ka kaheksandas hooajas oli märgata tema vähenenud rolli aga see oli siiski vahva teda koguaeg näha ja jälgida tema püüdlusi stargate commandi juhtida. Kui kaheksandas hooajas koosnes SG-1 ainult kolmest inimesest(Daniel, Teal'c ja Samantha) siis nüüd lisandub rühma ka uus liige-Kolonel Mitchell(Ben Browder).
Mulle ei meeldi, et keegi tuleb Jacki asemele. Ma mõtlesin tast alati(Jackist) ikka nagu SG-1 liikmest.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 6:10 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Juun 22, 2005 9:41 pm Teema: |
|
|
Ma arvan küll. "Mägi Aivar" on kogu aeg olnud SG-1'e hingeks ja see lahkumine ei mõju kindlasti eriti positiivselt. Siiski kuulsin, et mõnes üksikus episoodis ta siiski osaleb?
Teisest küljest... kui Daniel Jackson asendati 6. hooajas Jonas Quinniga, ei tundnud ma temast eriti puudust, sest Jonas oli ise minu arvates suurepärane tegelane. Ben Browderi oskustes pole ka kindlasti mõtet kahelda, tegu ju ikkagi endise Farscape'i peategelasega.
Igatahes ilmselt tuleb 9. hooaeg tunduvalt erinev eelmistest, sest ka Carter on esimestest osadest (vist kaheksast) puudu. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Juun 22, 2005 10:11 pm Teema: |
|
|
Tegelikult tuleb RDA'st ka aru saada: tal on oma elu ka peale Tähevärava ju.
Võib-olla 10ndas hooajas on ta tagasi
Tegelikult võiks 3 variant veel olla: "ei oska õelda", sest "Jah" on konkreetne, et igatsed ja kui "Ei" vastata, siis nagu oleks RDA vastane...
Ma vastasin "Ei", sest ma annan Ben "John Chrichton" Browder'ile ka võimaluse . _________________ In the name of everything still holy to us
Viimati muutis seda FLT (Nelj Juun 23, 2005 10:57 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Juun 22, 2005 10:32 pm Teema: |
|
|
Kahtlemata oli ta väga huvitav tegelane, kuid mina teda vist taga igatsema ei hakka, sest ta on juba 8 hooaega igas episoodis olnud ning väike muutus ei tee minu arust Täheväravale üldse paha.
Olen kindel, et ta tuleb veel kunagi tagasi ning see, kui teda mõnda aega ei ole, teeb minu arust asja vaid huvitavamaks.
Nüüd ei toetu seriaal enam nii palju tema isikul, mis annab võimaluse väga erinevatele sündmustele.
Seega, O'Neill on küll tugev tegelane, aga minu vastus on Ei, sest radikaalne muutus tuleb sageli hoopis kasuks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Juun 23, 2005 7:59 am Teema: |
|
|
Amanda Tapping puudub minu teada esimesest 5est episoodist ja see on tõsi kyll et RDA ikka osaleb veidi. Episoodide arv pole veel teada aga ma arvan et muskil alla 10 episoodi ta siiski osaleb.
Ja RDA tegi kaheskandas hooajas suurepärast rolli. Mulle see ei lugenud et ta enam ülejäänud SG-1ega paljudel missioonidel ei käinud.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 6:10 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Juun 25, 2005 12:58 pm Teema: |
|
|
Imelik on mõelda SG-le, ilma teda kaasamata.
Jah, ikka hakkan. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Nelj Juul 07, 2005 9:56 am Teema: |
|
|
Täitsa võimalik, et RDA'i ei hakata igatesema, aga mida võidakse on Jack'i iseloomu. Tema nõndaöeldes labased ja konkreetsed väljendid ning ütlused on tervele SG'le sellise imelise võlu andnud Ei tahaks sellest mitte kuidagi ilma jääda.
Nii et vastasin JAH ning vaatab siis mida The New Kid On The Block teeb  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Juul 07, 2005 6:43 pm Teema: |
|
|
Mulle tundub,et ta liiga vanaks jäänud väga hea,et uus näitleja tuleb. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Juul 16, 2005 10:50 pm Teema: |
|
|
Ben Browder mängis väga hästi esimeses osas, niiet suur aplaus talle
Episoodist siis... Spoilima ei taha eriti hakata, aga paar rida ikkagi. Teistele oli see "seiklus" tavaline igapäevane asi, aga Mitchellile rohkem uus, seda oli tema entusiasmist näha. Claudia ("Vala") oskas ka ikka hästi mängida, aplaus ka talle . Vala viskas üldse head nalja
9/10  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Juul 20, 2005 10:04 pm Teema: |
|
|
Jaa. Päris hea osa aga kahjuks jäi nii poolikuks. See oli naljakas koht kus Mitchell küsis jaffade käest teed tähevärava juurde.
Kui Danel otsis Ancientite andmebaasidest Ancienti nime keda oli mainitud Vala toodud tahvlil siis teised suhtusid sellesse kõik nagu "hakkab jälle pihta" kui samas Mitchell oli erutatud nagu väike poisike. Talle ikkagi kõik uus. Ja oli ka lahe see, et näidati rohkem lahingut Antarktika kohal seitsmenda hooaja lõpust.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 6:12 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Juul 22, 2005 6:14 pm Teema: |
|
|
muidugi, et hakkan _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|