Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 8:58 pm Teema: Skype probla |
|
|
Tahaks teada kes on selle loojad ma kuskilt kuulsin et on eestlased ja mul oleks vaja v2ga teada... seda... kuna skype kodulehel on teised nimed .. mitte eestlased.. aga nagu teada myysid Eestlased selle proge litsentsi 2ra... ( nagu kuuld olen ). Andke abi
ja 2rge arvake et see mingi illegaalne jutt siin on.. k6ik on seaduse piires _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Laup Dets 18, 2004 12:37 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
.. Rootslased Niklas Zennström ja Janus Friis ning eestlased Ahti Heinla, Priit Kasesalu ning Jaan Tallinn valmistasid 2000. aastal populaarse failijagamisprogrammi Kazaa lähtekoodi, seda just ajal, kui Napster oli sulgemisohus ning failijagajad otsisid uut võimalust.
Uskumatult populaarne
Kazaa sai uskumatult populaarseks ning Zennström ja Friis müüsid oma firma Sharman Networksile, kes seda siiamaani arendab ja allalaadimiseks pakub.
Pärast seda otsustasid nad luua uue ettevõtte, võttes kampa samad eestlastest programmeerijad, kes neid Kazaa juures aitasid, lisandus veel üks programmeerija, kelle nimi on Toivo Annus. Uus ettevõte valmistas taas ülipopulaarse tarkvara – Skype’i, millega saab interneti vahendusel teha tasuta telefonikõnesid üle maailma, ainuke eeldus on, et inimestel, kes omavahel sedakaudu kõnelevad, on mõlemal Skype installeeritud .. |
Täpsemalt |
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Laup Dets 18, 2004 6:39 pm Teema: |
|
|
t2nx... just seda vaja oligi.... mul oled elup22stja.. tead ma peaksin seda foorumit teistele ka soovitama... siit saab ikka igasugu tarku teadmisi.. ma vaatan et suht haritud seltskod v6i lihtsalt mingid arvuti hullud kokku sattunud  _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 2:50 am Teema: |
|
|
unfake kirjutas: |
.. ma vaatan et suht haritud seltskod v6i lihtsalt mingid arvuti hullud kokku sattunud  |
Selle peale minu poolt: WHEEEE! (Ja ma naeran ennast surnuks.) Ja sellele Sinu küsimusele vastuse leidmie võttis ca 0.11 sekundit Kusjuures - tarku teadmisi ei saa mitte ainult siit, vaid näiteks ka Googlest
Milles väljendub arvutihullus?.. (Mina võin enda kohta niipalju öelda, et ma olen LARPi-hull) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 11:33 am Teema: |
|
|
MtG "hull"  |
|
Tagasi üles |