Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 5:56 pm Teema: Hauakambri lood |
|
|
Kunagi jooksis sellise nimeline sari TV3 pealt.. vb ka muudelt SAT kanalitelt.. igaljuhul mis arvate sellest... minuarust oli t2itsa vahva.. eriti algus, kui see luukere sealt kirstust v2lja hyppab.. ma m2letan et mingi 4-5 aastat tagasi ma vaatasin seda sarja ikka l2bi n2ppude.. see aegu oli minujaoks see liiga 6udne . _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Kolm Dets 22, 2004 2:47 pm Teema: |
|
|
Noh, ma ei ütleks, et filmid just õudsed oleksid (olnud). Kui esimest korda peale juhtusin, oli hoopis umbes nagu WFT? Et mida see veel olema peaks. Erilist hinnangut asjale ei kipus andma, puhas meelelahutus. Ehkki ma niiväga oma aega just nende filmide jaoks kulutama ei trügiks..Aga palun - kui aega on, midagi targemat teha pole ning väga igav, siis mina ära ei ütle. See olukord leiab aset küll väga harva, esimene faktor eriti kahetsusväärne |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 11:30 am Teema: |
|
|
jaaaaah väiksena sai seda vaadatud kuni sinnamaani millal see surnud mutt kirstust välja hyppas
jooksime kisades voodi alla
meie jaoks oli ikka hirmus kyll, ära ehmatas _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
GreteKe12 Kadett

|
Postitatud: Reede Mai 13, 2005 2:39 pm Teema: |
|
|
kõige hirmasam nendest osadest oligi see mingi pimeduse rüütel või mistand olgi ..ylejäänud läksid kuidagi lahjaks aga see pitserite lugu oli küll päris põnev ja jube kuid samas ka vääga tüüpiline õudukas _________________ People are blind because they don`t belive |
|
Tagasi üles |
|
 |
|