|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas Stargate saab ka kümnenda hooaja |
Jah, kindlasti |
|
84% |
[ 11 ] |
Ei usu |
|
0% |
[ 0 ] |
Saab veel 11. ja 12. ja .... |
|
15% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 13 |
|
Autor |
Teade |
mathjuu Kadett

|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2005 10:33 pm Teema: Vala Mal Doran |
|
|
Michael Shanks ("Daniel Jackson") reportedly told fans at last weekend's official Stargate convention in Chicago, Illinois that Black would appear in the season's nineteenth episode, "Crusade," according to a report at Stargate SG-1 Solutions. If true, this indicates a strong possibility that Vala's second return episode could be "Camelot," the season finale and twentieth episode of the year.
Ehk siis lühidalt maakeeli: M.S.-i sõnul naaseb Claudia Black'i tegelane Vala selle hooaja viimasteks osadeks.
Saab siis üle jääda vaid oodata ja vaadata, kus-miks-kuidas ta välja ilmub. Tõotab põnevaks minna.
Ahjaa. Selline asi ka veel, et lähinädalatel peaks selguma Sci-fi kanali otsus.. Kas tellida kümneski (rekordiline) hooaeg... või siis saata sari puhkama ja jätkata ainult pisema vennaga. Igatahes pöidlad püsti.
Pisike küsitlus ka. Paari nädala pärast siis selgub tõde;) _________________ Truth is out there |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2005 5:45 am Teema: |
|
|
No see on igal juhul hea uudis, et Vala siiski naaseb, kuna tema lahkumine oli kuidagi emotsioonitult teostatud.
Ise olen päris kindel, et 10. hooaeg tuleb, kuna esiteks jäävat 9. hooaja viimases osas asjad poolikuks ning pealegi tahetakse ehk üle trumbata X-Files, millel USA edukaima ulmesarjana oli samuti 9 hooaega. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2005 3:23 pm Teema: |
|
|
See on tõesti super uudis, et Vala tagasi tuuakse, sest ma olin tema kadumises tõsiselt pettunud ja eriti veel viisis, kuidas ta kaotati.
Mis puutub kümnendasse hooaega, siis olen samuti peaaegu täiesti kindel, et see tehakse, kuid ma ei ole kindel, et see saab ka midagi väärt olema. Kuigi siiani on olnud üheksanada hooaja episoodid tasemele, on näha vanade ideede kordumise dendentse ja uute näitlejate sunniviisilist sisse toomist, sest vanad ei viitsi või ei saa enam selle sarjaga ennast siduda. Seega minu hirm seisneb eelkõige selles, et sari ei lähe mulda mitte tipus, vaid vaikselt hääbudes.
Atlantis on ju olemas ning seega Stargate ei kaoks veel kaua kusagile.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2005 4:37 pm Teema: |
|
|
Ma siis hääletasin viimase variandi poolt
Väga siiralt loodan, et see ka täide läheb
Vala on hea tegelane, Orid on kurjad vaenalsed ja vaevalt nad 2 aastaga hävitatakse  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|