Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Millises Universumis sina elada tahaksid? |
Star Trek |
|
46% |
[ 13 ] |
Babylon 5 |
|
10% |
[ 3 ] |
Stargate |
|
35% |
[ 10 ] |
Farscape |
|
0% |
[ 0 ] |
Andromeda |
|
0% |
[ 0 ] |
Battlestar Galactica |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 28 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 9:41 am Teema: Millise tuleviku valiksid sina? |
|
|
Küsin siis sellise huvitava küsimuse:
Millises kuulsa ulmesarja Universumis sina elada tahaksid?
Ehk siis millist tulevikku Maale soovid, arvestades sellega, et elad ise praeguses ajas?
Mina sooviks kindlasti Maale sellist tulevikku, mis sarnaneks Star Trek'iga, sest mida ilusamat saame loota, kui seda, et teiste planeetide eluvormidega kohtumine viib meie vaimse ja tehnoloogilise arengu absoluutselt uuele tasemele.
Star Trekis on kadunud Maa pealt vaesus, sõjad ja vaen erinevate rahvuste vahel. Lisaks on inimesed hoopis eeskujuks paljudele teistele rassidele, olles huvitatud eelkõige aususest ja rahust ning nende loodud Föderatsiooni peamine eesmärk on uute kohtade ning eluvormide avastamine.
Seega enam paremini minu arust meil minna ei saa, muidugi võib mõni seda pidada liiga suureks unistuseks, kuid ma ei arva, et inimesed lõplikult rikutud on ja me seda saavutada ei suuda.
Ootan teie arvamusi huviga.
P.S. Valisin need sarjad, kuna need toovad meieni kõige suurema visiooni võimalikust tulevikust, kui soovite, võin veel mõne lisada.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 10:15 am Teema: |
|
|
Minu unistus läheks Stargate valdkonda Seal pole küll täpselt näidatud mis ja kuidas Maa olukord tulevikus on, aga see eest on antud väga häid vihieid, et kõik on kuidagi imetlusväärne ja korras. Siinkohal tuginen valdavalt osale "1969"
Stargate näiteb minu jaoks väga hästi, et inimene on ka kõige suuremas häda olukorras võimeline tegema otsesesmõtes ime tegusid. Kindlast tahest oma kodu planeeti kaitsta ja samas ikka ja jälle proovida veel teisi aidata Et nagu auväärt eesmärk on neil
Üks põhjustest miks ma valisin Stargate'i oleks see, et võrdlesin teiste seriaalidega mis vahepeal Maale tehakse - rünnakud jne. SG's on ainult see suur võimas ja väga suurt muljet avaldav lahing Antarktikas olnud ja mis kõige tähtsam minu jaoks oli, et mingeid linnu ei lõhutud ja peaaegu keegi meie Maa elanikest ei hukkunud. ST's olen aga näinud kus Dominion oli korralikult Maad pommitnaud ja oleme ausad...kes seda ikka tahaks? Või ka xindi'd? Siin kohal tahaks ka välja tuua Babylon 5 Crusade'd millest olen ainult 1 osa näinud kui jah...see mis seal nägin ei ole küll mu unistus Maale  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 11:43 am Teema: |
|
|
Aga kus on Star Wars? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 11:45 am Teema: |
|
|
MC-PePe kirjutas: |
Aga kus on Star Wars? |
Star Wars ei ole tulevik, vaid minevik, palun süvene. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 1:55 pm Teema: |
|
|
nähhh... Star Wars põhimõtteliselt on tulevik.. ainult see tobe algus väidab, et minevik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 3:04 pm Teema: |
|
|
Üsna raske valik oli... Stargate või Babylon 5... Valisin Babylon 5, sest see on tulevik, Stargate on rohkem olevik ja võiks seal praegu elada (kui ei ela? ) Babylon 5'l tahaks elada, kasvõi Downbelow's  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 18, 2005 6:06 pm Teema: |
|
|
Kahtlesin SG või ST vahel. Viimane jäi ikka peale. ST universum on minu jaoks mitmes mõttes vastuvõetavam, oma ülla missiooni ja muu sellisega. Ja pealegi annab see võimaluse, et ka väikesed inimesed võivad end kunagi kosmoselaevalt leida . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Teis Juul 19, 2005 8:52 am Teema: |
|
|
Praegu valisin Battlestar Galactica, aga kui oleks Star Wars ka olnud, siis oleks ilmselt selle valinud. _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Juul 19, 2005 8:38 pm Teema: |
|
|
Raudselt Star Trek.
Ei tea miks selle valisin... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 12:22 pm Teema: |
|
|
MC-PePe kirjutas: |
nähhh... Star Wars põhimõtteliselt on tulevik.. ainult see tobe algus väidab, et minevik |
SW toimub täiesti teises galaktikas. Küsimus oli, milline tulevik Maale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 12:12 pm Teema: |
|
|
Battlestar Galactica
Eh, ei tegelikult hääletasin Babylon 5'e poolt. Täiesti ei meeldi mulle ükski pakutud variantidest, aga leidsin selle kõige südamelähedasema olevat. Babylon 5 universumis on inimesed praktiliselt samasugused nagu tänapäeval ja nad käituvadki nö. inimlikult. Selle koha pealt on Star Treki universum, olgugi, et seal on heaoluühiskond, minu jaoks natuke liiga steriilne ja klantsitud. Babylon 5's olid olemas tavaeluprobleemid, mida Trekis kunagi ei kohta, sest kuritegevus, haigused jne. on kõik välja juuritud. Mitte et see hea ei oleks (või tegelikult, äkki polegi ), kuid mulle tundub see natuke vale.
Stargate'i universum on samamoodi vastuvõetav, kuid sealne värk ei toimu ikkagi päriselt tulevikus vaid rohkem meie kaasajas, nii et seetõttu otsustasin igaks juhuks sealse tuleviku poolt mitte hääletada. Mine tea, äkki lastakse seal Maa 20 aasta pärast õhku.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 8:46 pm Teema: |
|
|
ÕÕõmhhhh, pole nagu kursis nendega eriti
Võõras teema.
Mul selline feti¹, et sarja pole mõtet vaadata, kui pole seda algusest peale näinud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Sept 06, 2005 10:13 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
ÕÕõmhhhh, pole nagu kursis nendega eriti
Võõras teema.
Mul selline feti¹, et sarja pole mõtet vaadata, kui pole seda algusest peale näinud  |
Sama siin. Ise hääletasin Stargate poolt. Selles tulevikus tahaksin mina kindlasti elada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 8:42 pm Teema: |
|
|
Vaatan hetkel ainult kolme sarja valikutest. Star Trek, Stargate ning BattleStar Galactica. Valisin Stargate. Miks? Tooks välja kõige pealt miks mitte ST või BSG. Samal põhjuselgi, miks Enterprisegi. Kõige vähem sooviks ma TOSi aegsesse STi, kõige rohkem vast Enterprise aega, kuna see kujutab tulevikku kõige modernsemalt ning kogu see õhustik on mugav.
Btw, kas BSG tulevik oleks nii Maa oleks Caprica jne?
Seda ma küll ei sooviks. M a s e n d a v.
Nüüd siis vastus, miks ikkagi Stargate. Ei teagi, järsku on mul lihtsalt hetkeline hoog, et see sari meeldib mulle niiväga. Aga seda tuleviku tahaks ainult siis kui ise oleks mõnes SG meeskonnas. Muidu oleks elu liiga samasugune praegusega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|