Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2005 10:19 pm Teema: |
|
|
Ei...Queeni päästad sa lõpus...Ma ei mäletagi kõiki tasemeid aga mulle tundus, et algul facehugger, siis see tavaline Alien (häbi on,e t termineid ei tea) ja siis VIST veel ühe korra edasi arenes...rohkem mitte... |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 3:10 pm Teema: |
|
|
Alienei filmid on paremad. Aga see eest on predade välimus räigem.
Mõtlesin, et kui AvP oli alieneid palju rohkem kui predasi. Siis teha nii, et panna 100 alienit ja 100 predat. Kes siis võidab?
AvP2 kahe demo singleplayerit proovisin. Seal preda kõige parem olla vaikselt hiilid vaenlasele seljatagant ligidale notid maha. Võtad järgmise ette. notid maha. Demos olen 1/2 human misioonist läbi teinud 1/1 preda läbi teinud. Alieni missonidest pole ühtegi. Alienid on täiega tüütud parasiidid. kergesti saab surma (ju ma ei oska mängida) Eriti veel Multyplayeris. No näiteks respawnid ja jõua midagi teha, ennem kui oled tükkideks tõmmatud.
Humani missioonides kogu aeg ehmatasin kui kusgilt alien tuli. Algul isegi uste liikumine ajas tulistama. Sest radar näitas liikumist.
Ühes kohas on eriti hea käin mööda tunnelit ringi, kuulen krabistamist ja radaril liikumist. vaatan ette taha. Mitte mõhkugi ei sa aru. Vaatan lakke alien vahib vastu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 10:37 pm Teema: |
|
|
Filmid Alienidel paremad. Tegelikult on tugevamad loomulikult Predatorid. Ja kui juba mängu mainiti siis seal on Predad üldse täiesti ebavõrdsed võrreldes ülejäänutega (mina noob ei ole ja olen ise alati mereväelane) |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 1:33 pm Teema: |
|
|
Mulle küll meeldisid Kiskja filmid. Polnud neil viga midagi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
egomon Nooremleitnant
|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 1:42 pm Teema: |
|
|
No Alieni esimesed kaks filmi ja kuidas ned tehti ja mis selle taga oli kaalub üle kõik mida Predaatoril üldse pakkuda on ja-siis muidugi et se film oli puhtalt tehtud ainult arnile siis mina küll mingit kvaliteeti peale -tulista-tapa -lase õhku seal ei näe
Ja Alieni järmiesd kaks osa on ni masendavad ja suht allakäinud ja raha tegemiseks ainult tehtud-
ja kõige hullem ja haledam film siin planeedil üle aegade on Alien vs Predaator -se on ni hale et ma ei taha selle lahkamiseleaeg raisata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 2:37 pm Teema: |
|
|
Wow...kriitilise sõnad...ma ütleks ikka üsna kindlameelselt,e t jah...AvP 2 on kõige vähem hea kogu Alinei Ja Preda peale kokku, sellel järgneb Resurection...aga siiski...kõik ikkagi head asjad vaadata.
Ja vat esimene film mis kohe kindlasti on KÕÕÕVASTI saastam kui ükski Ali või Preda on Kung Pow-Enter the Fist. Vat see on puhas PASK...ainukesed head kohad ongi need mida kusagil klippides näidatakse vüi reklaamis... |
|
Tagasi üles |
|
 |
egomon Nooremleitnant
|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 11:42 pm Teema: |
|
|
no arvamusi palju kuid ma siiski kaldun olema psüholoogilise ja ettearvamtu ja hästi teostatud stsenaariumi poole kui pigem -rohekem- paukku -liha -verd -mööda -ekraani - voolamas - filmi vaatamas
ja a vr p oli aint mingi imleik paljude plahvatuste ja verega orgasm
mööda ekraani et äkki saaks veel kuskilt millegagi raha teenidag |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 3:53 pm Teema: |
|
|
No olgu---arva mis tahad...Mulle see ikkagi meeldis...Vaadata võib ikka...Millal muidu järgmine AvP välja tuleb ? ...sest üks asi mida oleks küll kõva huvi vaadata on Predalien...see võib midagi toredat olla... |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 9:23 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldivad nii Predatori filmid kui ka predatorid ise rohkem kui alienid. Ehkki Alieni filmid on samuti väga head. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 11:02 pm Teema: |
|
|
Klge kas Preda filmidest on kah mingisuguseid Directors voiEditors Cut'e tehtud nagu Alien'i seeriast ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Esm Mai 08, 2006 4:50 pm Teema: |
|
|
Minu poolt hääl Alien-itlele. Nende kuju on haiglaslikult õudne ja nende intelligentsus on teine hirmuäratav asi. Filmides tegi Sigourney Weaver hea töö . Kui ma väiksena u. 7a. neid Aliens'eid nägin ja pärast oma külma piimasuppi sööma läksin, pidin kohe selja taha vaatama ja vetsu ei julgenud kah minna. Super head filmid minu arust.  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|